3:1
(0:1)
29. R. Urban
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2018 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litultovice obrátily skóre po pauze


Branky


24

Jakartovice se ujaly po půlhodině hry vedení. Litultovice skóre v poslední půlhodině otočily třemi góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Urban poslal hosty do vedení

Před největší návštěvou sezóny změřily síly mužstva Litultovic a Jakartovic, které před tímto zápasem okupovaly první dvě místa v tabulce okresního přeboru. Ve šlágru kola se snažily Litultovice dobývat hostující branku. V největší šanci se objevil Drápal, jehož střelu neskutečně zlikvidoval brankář Janech. Dobrou příležitost měl i Haas, ale neseřídil správně svá mířídla.  Do vedení se ale po půlhodině hry dostaly Jakartovice, kdy si dlouhý nákop Baráta zpracoval na hrudi Urban, který přehodil brankáře Toporčáka, nadále je jediným střelcem Jakartovic v této sezóně – 0:1. O chvíli později mohl po centru Urbana navýšit vedení Holub, ale hlavou minul. Poločas tak skončil těsným náskokem Jakartovic. 

Litultovice otočily skóre

Po pauze došli hostům, kteří hráli po celý zápas bez střádání síly a Litultovice toho náležitě využily. K obratu zavelel v 64. minutě Fiala, který se po rohu parádně trefil do pravého rohu – 1:1. Čtvrthodinu před konce strhl vedení na stranu domácích svým prvním gólem v zápasu dorostenec Adamčík, ke kterému se odrazil balon od Vaculíka, který se probil sám před Janecha – 2:1. V 78. minutě vsítily Litultovice pojišťovací branku, když jejím autorem byl opět Adamčík, jenž se probojoval přes obránce až před Janecha, kterému nedal šanci – 3:1. Litultovice po výhře kralují okresnímu přeboru.     



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Ondřej Doležel (hráč): První poločas jsme spálili pár dobrých šancí a byli za to potrestáni gólem z brejku. Po poločase jsme se do Jakartovic zakousli a zaslouženě zápas otočili. Velkou měrou se o to zasloužili i tři naši dorostenci, především Adamčík, který dvakrát skóroval a zápas rozhodnul.

FK Jakartovice
Radoslav Urban (útočník): Ve druhé půlce jsme odešli fyzicky z důvodu, že nás bylo 11 a nebylo za koho střídat. Byla otázka času, kdy přijde trest. Litultovice vyhrály zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - L. Hlub [-] , J. Čermín [-] , Š. Šťavík [-] , P. Fiala [-] , M. Šeuer [-] , O. Haas [-] , M. Drápal [-] , O. Adamčík [-] (85. J. Raschka [-] ) , A. Vaculík [-] , O. Doležel [-]

FK Jakartovice
M. Janech [-] - O. Duda [-] , R. Mička [-] , O. Šimon [-] , D. Filip [-] , R. Holub [-] , P. Němec [-] , R. Urban [-] , M. Sváček [-] , P. Heinzke [-] , J. Barát [-]

ŽK: 55. O. Šimon , 83. M. Sváček .
Hráči zápasu: O. Adamčík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PINČEK Milan - MIGOTA Tomáš, MEIER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Jakartovice zvítězí v litultovicich

Tip: výhra domácích

Tady to vidím na výhru domácích 4:3 (3 góly vsítí Urban).

Tomáš Holata

Expert: Rostislav Schreiber
Tip experta: výhra domácích

Tenhle zápas bude zajímavý, ale Jakartovicím se v Litultovicích moc nedaří a myslím, že Litultovice si nechají 3 body doma.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza