Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bláznivý zápas skončil smírně


26

Těškovice po půli vedly o dvě branky. Vřesina zkraje snížila, ale domácí znovu o dvě branky utekli. Pak se hostům podařilo srovat, ale domácí hned vzápětí opět vedli. Deset minut před koncem hosté vydolovali remízu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těškovice šly do dvoubrankového vedení

Bláznivou přestřelku shlédli fanoušci v Těškovicích, kam dorazila Vřesina, která opět potvrdila, že zatím remízovým králem tohoto ročníku okresního přeboru. Těškovice začly zhurta, ale střely Vladimíra Šenka a Lasáka si svůj cíl nenašly. Vřesina reagovala náznaky šancí. Těškovice poslal do vedení ve 25. minutě nechytatelnou bombou z přímého kopu Vavrečka – 1:0. Přímý kop byl nařízen za faul na Matěje Krayzela. O tři minuty později si na prudký rohový kop Vavrečky nejvýše naskočil Illík a hlavou zatloukl míč křižně do kasy a Lampart byl naprosto bez šance – 2:0. Závěr poločasu patřil Vřesině, ale na brankáře Lazeckého několikrát jejich střelci nevyzráli. Jednou domácího brankáře musela zastoupit tyčka po střele Boháče. 

Vřesina dokázala vyrovnat a vydolovat bod

Vřesina snížila hned po přestávce, když dlouhý aut Ondřeje Kociána neudržel brankář v rukavicích a jeho bratr Vojtěch míč sklepl do sítě – 2:1. Domácí se hodně zlobili na rozhodčího, protože signalizovali faul na svého brankáře Lazeckého. O minutu později ale si na přímý kop domácího Brože naběhl za obranu Solnický a hlavou zvýšil na 3:1. V 50. minutě po dlouhém autu Ondřeje Kociána přetlačil Boček domácího obránce a namířil balon do kysně – 3:2. Hosté srovnali po hodině hry, když centr Pawla Cojga prošel celým pokutovým územím a na zadní tyči míč dorazil do sítě Felgenträger – 3:3. V 63. minutě našel Matěj Krayzel zpětnou přihrávkou z brankové lajny Lindovského, a domácí šli opět do vedení – 4:3. Deset minut před koncem podběhl aut Ondřeje Kociána domácí brankář Lazecký a kapitán Vojtěch Kocián se štěstím srovnal na konečných 4:4. V závěru zápasu ještě mohli domácí strhnout výhru na svou stranu, ale Vladimír Šenk míč do sítě nedotlačil. Zápas tak skončil remízou.    



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Obě mužstva předvedla velmi kvalitní fotbalové výkony včetně branek padajících jako „na houpačce“, kterým bohužel nestačil svým slabým výkonem hlavní SUDÍ - a to na obou stranách.

TJ Vřesina
Jiří Lichovník (hráč): Bylo to divoké utkáni a hodně líbivé pro diváky.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - J. Solnický [-] (70. . Sochorek [-] ) , D. Juchelka [-] (55. O. Lindovský [-] ) , M. Krayzel [-] , V. Šenk [-] , V. Vavrečka [-] , J. Šenk [-] , D. Illík [-] , L. Brož [-] , J. Krayzel [-] , J. Lasák [-] (85. M. Hoza [-] )

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - L. Vojáček [-] , F. Rončka [-] , P. Kolár [-] (85. J. Lichovník [-] ) , M. Boháč [-] (46. P. Cojg [-] ) , V. Kocian [-] (90. J. Pagáč [-] ) , P. Boček [-] , A. Felgenträger [-] , P. Strakoš [-] (46. O. Kocián [-] ) , M. Pešek [-] , V. Čech [-]

ŽK: 47. M. Krayzel , 61. V. Vavrečka , 79. O. Lindovský - 24. F. Rončka , 40. M. Boháč , 71. V. Čech , 73. L. Vojáček , 81. M. Pešek .
Hráči zápasu: V. Vavrečka - V. Kocian .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - JEDLIČKA Patrik (N), CHVĚJA Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
10. 9. 2018 10:38
Zdravím, to o tom podběhnutí je u toho gólu na 4:4, kdy jsem čerpal z podkladů vašeho vedoucího. U toho gólu na 2:1 jsem napsal, že se domácí zlobili, protože signalizovali faul na Vás.
11. 9. 2018 08:26
Gol na 4:4 bylo z mojí strany podběhnutí. Gol na 2:1 - podběhnutí bylo vyjádření rozhodčího, zapomněl jsem poznamenat. S články odvádíte dobrou práci. Jen tak dále.
10. 9. 2018 08:52
Gol hostí na 2:1. Golman vyskakuje na míč v "pětníku" (nikoli podbíhá) a soupeř do něho úmyslně naskočí. Donedávna jsem si myslel, že je golman v "pětníku" chráněn a takové ataky se pískají! Tento moment rozhodně ovlivnil zápas. Jinak remíza byla spravedlivá.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Věřím ze v teskovicich na UT uspějeme

Tip: výhra domácích

Po nepřesvědčivém startu sezóny začaly Těškovice sbírat body. V tomto utkání by mohly překvapit a těsně zvítězit.

Tomáš Holata

Expert: Rostislav Schreiber
Tip experta: remíza

Těškovice budou doma kousat, ale myslím, že zápas nebude mít vítěze.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů