R. Urban 56.
1:1
(0:1)
11. D. Klein
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Derby vítěze nemělo


Branky


56. R. Urban - 11. D. Klein
19

V prvním poločase se Hlavnice ujala vedení. Jakartovicím se podařilo srovnat po přestávce a zápas skončil remízou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klein poslal hosty do vedení

Derby mezi Hlavnicí a Jakartovicemi vítěze nepřineslo, i když přeci jen blíže k němu měla Hlavnice, která sei za celý zápas vypracovala více brankových příležitostí.  Hlavnice po celý první poločas pustila Jakartovice pouze k jedné střele na branku. Hosté se ujalaivedení, když na světelné tabuli naskočila jedenáctá minuta, a když centr Ochrany z první krásně umetl do kasy Klein a brankář Janech neměl prakticky žádnou šanci – 0:1. I v dalším průběhu hry ditkovala tempo hry Hlavnice, ale David Liška nepotvrdil pověst kanonýra, a stejně se vedlo i Kleinovi. Těsně před poločasem mohl navýšit skóre hlavnický Pasterňák, který ale ze tří metrů trestuhodně přestřelil domácí svatyni. Do kabin se tak šlo za jednobrankového náskoku Hlavnice. 

Urban srovnal skóre

Po pauze se hra opticky vyrovnala a Jakartovicím se podařilo srovnat krok v 56. minutě, když prodloužil hlavou dlouhý výkop brankáře Janecha Hlaváč na kanonýra Urbana, který vsítil svůj desátý gól v sezóně a je stále jediným střelcem svého týmu v této sezóně. 1:1.  V závěru mohla ještě obě mužstva získat tři body, ale hostující Ochrana netrefil branku. Stejně se vedlo i střelci první branky Kleinovi, kterému byla po rohu malá domácí brána. Na druhé straně se po dlouhém autu dostal balon k Urbanovi rozezvučel jen tyčku Kirschnerovi branky. Utkání tak dospělo k remízovému konci. Zajímavosti zápasu je, že jak góly dali Klein s Urbanem, tak i žluté karty dostali pouze tito dva borci.



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Josef Martinka (trenér): Rozdělil bych to na dva poločasy, kdy v prvním byla jasně lepší Hlavnice, my pak v tom druhém o trošku. Nakonec jsme rádi za bod.

Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Mohli jsme určitě dát více branek, ale neuměli jsme trefit branku. Bohužel jak nedáš branku, tak jí můžeš dostat, a to se stalo i nám. Škoda mohli jsme mít i tři body.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Janech [-] - R. Mička [-] , T. Matyáš [-] , L. Martinka [-] (68. R. Holub [-] ) , O. Šimon [-] , D. Filip [-] , P. Němec [-] (46. J. Hlaváč [-] ) , R. Urban [-] , M. Sváček [-] , P. Heinzke [-] , J. Barát [-]

Družba Hlavnice
L. Kirschner [-] - M. Bulanda [-] (79. P. Elbl [-] ) , D. Hendrych [-] , P. Jaksch [-] , T. Liška [-] , D. Ochrana [-] , D. Liška [-] , D. Haas [-] , L. Lodňánek [-] , O. Pasterňák [-] , D. Klein [-]

ŽK: 33. R. Urban - 19. D. Klein .
Hráči zápasu: J. Barát , M. Sváček - D. Haas .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - VRBA Martin, BARTÁK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jan Morisch
Tip experta: výhra hostů

Ač fandím bojovným Jakartovicím, obávám se. že zápas skončí jednogólovou výhrou hostů, kteří jsou ve formě.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Hlavnice sice dominovali nad Píšti, ale jestli uhlídají Urbana toho se bojím, ale rád bych se pletl.

Tip: výhra domácích