Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2018 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Píšť přehrála Služovice


Branky


20

Služovice dokázaly dvakrát vyrovnat. Píšť ještě před pauzo šla do vedení, které potvrdila hned po pauze. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Píšť se dostala do jednobrankové náskoku

Píšť poprvé od sestupu do okresního přeboru dokázala naplno bodovat. Po úvodním oťukávání si začali vytvářet převahu domácí, kteří se dostali do vedení, když vnikl do vápna Krop, a ze strany dokázal propálit služovického gólmana Brzezného – 1:0. Služovice odpověděly o minutu později, když si Trunčík navedl balon středem hřiště a z 25 metrů ho umístil k tyči a gólman Marčák se marně natahoval – 1:1. Píšť se ale okamžitě znovu dostala do trháku, když levou nohou napálil balon k tyči zpoza vápna Patrik Moric a gólma Brzezný mohl podruhé lovit míč ze sítě – 2:1. Ve 36. minutě se opět začínalo odznova, když Vladan Ciminga vydláždil českou uličku pro Trunčíka, který dloubáčkem přehodil brankáře Marčáka – 2:2. Čtyři minuty přistál rohový kop domácích na hlavě Blahutem, který míč trkl do sítě a domácí potřetí vedli – 3:2. V závěru poločasu mohly Služovice ještě vyrovnat, ale Trunčík mířil pouze do spojnice břevna a tyčky, a Urbana vychytal gólman Marčák. 

Domácí své vedení potvrdili hned po pauze

Hned po přestávce po centru ze strany zatloukl Blahut míč hlavou znova do kysně a domácí rázem vedli poprvé v zápase o dvě branky – 4:2. V dalším průběhu hry zahodili domácí spoustu brejků, a vrcholem jejich zmaru byla zahozena penalta Palkovičem, který balon ze značky pokutového kopu napálil jen do tyčky hostujíci klece. Deset minut před koncem vychytal při samostatném úniku Návrata služovický brankář. Hosté zahrozili pouze hlavičkou Nowického, kterou vyhlavičkoval obránce mimo tři tyče. Z následného dlouhého autu hlavičkoval Nowický těsně nad bránu. Zápas tak dospěl k zasloužené výhře domácích.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Píšť
Martin Rozhon (trenér): Myslím, že jsme byli lepším týmem a další šance jsme zahodili. Soupeř ale zlobil, hlavně jeho dlouhé auty byly hodně nebezpečné. Naše výhra je zasloužená.

TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí týmu): Musím uznat, že to asi byla zasloužená prohra. Domácí ale nebyli o tolik lepší. My jsme dostávali strašně jednoduché góly. Ve druhém poločase jsme odpadli fyzicky. Ke konci zápasu jsme dokázali si nějaký tlak vytvořit, ale ke korigování skóre to nevedlo.



Sestavy


TJ Slavia Píšť
R. Marčák [-] - J. Krop [-] (78. M. Pawlenka [-] ) , T. Blahut [-] , J. Jac [-] , K. Palkovič [-] , P. Moric [-] (69. M. Návrat [-] ) , K. Moric [-] , R. Schreiber [-] (64. J. Tyleček [-] ) , O. Zug [-] , L. Mrva [-] , J. Rzidký [-]

TJ Sokol Služovice
M. Brzezny [-] - M. Kremser [-] (52. J. Novák [-] ) , M. Polhoš [-] (57. J. Knura [-] ) , A. Ciminga [-] , P. Kriebel [-] - M. Nowický [-] (61. P. Skaliňski [-] ) , V. Kremser [-] (76. O. Havlíček [-] ) , M. Číp [-] , V. Ciminga [-] - V. Urban [-] , M. Trunčík [-]

ŽK: 45. R. Schreiber , 68. P. Moric - 44. A. Ciminga .
Hráči zápasu: T. Blahut - A. Ciminga , M. Trunčík , V. Ciminga .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HENNIG Antonín - PINČEK Milan, KUZNÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: David Bukovský
Tip experta: remíza

Tak tady neví. Soupeře vůbec neznám, ale dle mého se tu bude taky plichtit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: remíza

Služovice s Kobeřicemi překvapily a stejná remíza se stane také na Pištěckém stadionu