1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2018 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Liška zajistil Hlavnici plný bodový zisk


Branky


20

Hlavnice vedla po půli o dvě branky. Kobeřice už jen dokázaly snížit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Liška zajistil dvougólový náskok

Rezerva Kobeřic nestačila na domácí půdě na Hlavnici, která vydřela tříbodový zisk. V úvodní čtvrthodině zahodila domácí družina několik šancí. Nepřesně pálil Kryštof, po něm Malchárek, Gargoš a vrcholem domácího zmaru byla hlavička Mrvy, který nedokázal trefit prázdnou klec. Hlavnice reagovala nájezdem Lišky, ale ten šel mimo tři tyče. Ve 28. minutě přišel pro domácí družinu zákonitý trest, když Liška dostal balon za obranu a potvrdil své bombérské dovednosti a brankář Hluchník neměl šanci – 0:1. O chvíli později navíc Liška orazítkoval tyčku. Čtyři minuty před pauzou se  opakovala situace jak přes kopírák u prvního gólu, a Liška podruhé zvedal ruce nad hlavu – 0:2. Do kabin se odcházelo za dvoubrankového vedení hostující eskadry. 

Domácí jen snížili

Po přestávce se snažily domácí ještě něco s výsledkem udělat. Jejich snaha ale byla velmi dlouho opět bezvýsledná. Opět příležitosti zahodili Mrva, Kryštof, Malchárek a Gargoš. Opět hosty podržel skvěle chytající brankář Kirschner. Snížit na rozdíl jednoho gólu se Kobeřicím podařilo dvacet minut před koncem, když z rohu šestnáctky Malchárek přehodil brankáře Kisrchnera, který se na jeho střelu natahoval marně – 1:2. Kobeřice se pak snažily vyrovnat, ale přes velkou snahu se jim to nezdařilo a navíc Hlavnice využila každé příležitosti k ohrožení domácí klece. Neúspěšnými byli Klein s Ochranou. Hlavnice tak šťastnou výhru už udržela. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice B
Aleš Lasák (vedoucí týmu): Měli jsme dobrou sestavu, a čekali jsme výhru. Bohužel jsme neproměňovali šance. Dostali jsme dva laciné góly, a přes tlak se nám nepodařilo srovnat.

Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Těžké a vydřené body to byly. Domácí musím uznat byli lepším týmem, ale i my jsme měli dostatek šancí. Dneska nás podržel brankář Kirschner.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice B
L. Hluchník [-] - O. Bedrich [-] (55. J. Bečica [-] ) , R. Gargoš [-] , V. Malchárek [-] , Z. Kryštof [-] , P. Mezera [-] , L. Janík [-] (81. D. Lasák [-] ) , R. Stuchlík [-] , D. Petroš [-] , R. Hahn [-] (69. S. Švančar [-] ) , D. Mrva [-]

Družba Hlavnice
L. Kirschner [-] - P. Elbl [-] , J. Kaván [-] (69. D. Lukáš [-] ) , D. Ochrana [-] , D. Liška [-] , D. Haas [-] , Z. Vrána [-] , O. Pasterňák [-] , P. Martinček [-] , D. Klein [-] (90. J. Lukáš [-] ) , P. Jaksch [-] (55. D. Hendrych [-] )

Hráči zápasu: D. Liška , L. Kirschner .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: DUDEK Matěj - BITOMSKÝ Ondřej, HRUBÝ Heinz.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: David Bukovský
Tip experta: výhra domácích

Kobeřice hrají doma, určitě nasadí kluky z áčka a jasně vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Hlavnice stále nejsou fit a kompletní - proto tipuji výhru rezervního týmu