R. Urban 1.
R. Urban 16.
R. Urban 47. (p.)
3:1
(2:1)
13. V. Tomáško (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jak je důležité míti Urbana


Branky


1. R. Urban , 16. R. Urban , 47. R. Urban (p.) - 13. V. Tomáško (p.)
20

Urban opět exceloval, a hatrrickem zajistil svému týmu tři body. Štítina se dokázala prosadit pouze z pokutového kopu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Urban poslal dvakrát domácí do vedení

Jakartovice ubojovaly tři body proti houževnaté Štítině. Jakartovice šly do vedení už po pár sekundách, když výkop domácího gólmana Janecha prodloužil Filip na Urbana, který přeloboval vyběhnuvšího brankáře Richtera - 1:0. Štítina reagovala v 11. minutě křižnou střelou Martina Vitáska, která rozezvučela pouze břevno domácí klece. O dvě minuty později domácí obránce Barát fauloval Martina Vitáska, a nařízenou penaltu s přehledem proměnil Tomáško - 1:1. V 17. minutě se uvolnil kolem svého strážce Urban a podél brankáře Richtera poslal nezadržitelně do branky - 2:1. Agilní Martin Vitásek nastřelil z pravého úhlu ze šesti metrů posledního bránícího hráče. A z následného rohu, nedokázal na vzdálenější tyči z jedinného metru dopravit míč do sítě Stoklasa. Jakartovice reagovaly šancí Sváčka, kterou brankář Richter vyrazil. Poločas skončil jednobrankovým náskokem domácích. 

Urban zkompletoval hattrick

Hned v samém úvodu druhého poločasu byl faulován v pokutovém území Postulkou Urban, a sám postižený s ledovým klidem proměnil pokutový kop - 3:1. Penalta vyvolala u hostů velké emoce. Další moment, co hosty rozlobil, byl odpísknutý ofsajd, když Škroch po přihrávce Marka Vitáska střílel takřka do odkryté branky. Tyto momenty zacloumaly hostujícím celkem a v jejich obraně začala vznikat okénka. Heinzkeho vychytal Richter. Nůžky Poštulky vytěsnil Richter opět mimo tři tyče. Z následného rohu další ránu ztečoval na břevno. Pak se ještě dvakrát zachraňovalo na brankové čáře .Nejprve Vojtěch Watzlavik zastoupil Richtera a naproti hlavičkoval Barát z opuštěné brány po střele Stoklasy. Závěr zápasu už byl nervózní, ale domácích si už tři body vzít nenechaly.



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Josef Martinka (trenér): Dneska to byl zbytečně nervózní zápas, který rozhodčí moc nezvládli, protože to ze začátku pustili. Z naší strany už to bylo lepší než minulý zápas, a dalo se na to více dívat. Přesto naše výhra byla ubojovaná.

TJ Tatran Štítina
klubový web: Je to můj osobní, subjektivní názor. Hra mohla skončit remízově pokud by sudí lépe zvládali řešit, těžší herní situace.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Janech [-] - R. Mička [-] (86. O. Duda [-] ) , L. Martinka [-] , M. Poštulka [-] (90. T. Bartoš [-] ) , O. Šimon [-] (88. T. Bartusek [-] ) , D. Filip [-] , P. Němec [-] , R. Urban [-] , M. Sváček [-] , P. Heinzke [-] , J. Barát [-]

TJ Tatran Štítina
T. Richter [-] - A. Skrbel [-] , P. Škroch [-] (81. R. Popek [-] ) , M. Vitásek [-] , M. Vitásek [-] , V. Watzlavik [-] , V. Tomáško [-] , D. Watzlavik [-] , P. Stoklasa [-] , L. Postulka [-] (80. M. Komár [-] ) , F. Graf [-]

ŽK: 13. M. Janech , 15. P. Němec , 65. L. Martinka - 46. D. Watzlavik , 48. P. Škroch , 85. M. Vitásek .
Hráči zápasu: M. Sváček , P. Heinzke , R. Urban - V. Tomáško .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PRETSCH Adam - BUKOVSKÝ Josef, KUZNÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: David Bukovský
Tip experta: výhra domácích

I když se Jakartovícím tým rozpadl, tak si myslím, že to ukopu a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Jakartovice mají dalšího soupeře z té "lehčí" části a opět vyhrají