1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2018 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Služovice vyrovnaly až v nastavení


Branky


19

Po nerozhodném poločase šly Kobeřice dvacet minut před koncem do vedení. Služovice dokázaly vyrovnat v nastaveném čase. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Nováček ze Služovic si pozval ke svému prvnímu zápasu v okresním přeboru po postupu mužstvo z nedalekých Kobeřic. Po celou dobu se hrála vyrovnaná partie se spravedlivým remízovým koncem. Kobeřice hrozily hlavně střelami z dálky, ale Malchárek, Otlík, Gargoš a Mrva buď správně neseřídili svá mířidla nebo jejich pokus pokryl služovický gólman Brzezny. Za Služovice dvakrát nebezpečně pálil v 9. resp 14. minutě Nowický, ale jeho pokus vždy s obránci vytěsnil do bezpečí gólman Hluchník. Dalekonosný prijektyl Trunčíka zase jen lízl břevno kobeřické branky Služovice se dostaly do největši šance v závěru poločasu, ale Kriebelovu střelu mířící do kasy vykopl z branky hostující zadák.

Vedení Kobeřic zlikvidovaly Služovice v nastavení

Po pauze pokračoval obdobný na trávníku obdobný scénář jako v prvním poločase. Hosté nadále hrozili střelami ze střední vzdálenosti. Za Služovice zahrozil dvakrát nepřesně Nowický. Kobeřice se ujaly vedení dvacet minut před koncem, když se míč odrazil na rohu šestnáctky stojícímu Konečnému, který ho poslal kolem brankáře Brzezného přímo k tyči – 0:1. Služovice přidaly. Dvakrá t se nepřesně zastřelova Skaliňski. V 90. minutě na hranici šetnáctky se dostal balon k Polhošovi, jehož pokus kryl gólman Hluchník. Odměnou za snahu Služovic, jim bylo vyrovnání, které v nastaveném čase zařídil po rohovém kopu Wójcicki, který se nejlépe zorientoval ve skrumáži a poslal balon hlavou do kasy – 1:1. Poté již rozhodčí pískl do píšťalky a zápas skončil remízou. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí týmu): Vzhledem k tomu, že jsme srovnali až z poslední akce, tak bod bereme. Prohrát jsme si určitě nezasloužili. Hrál se vyrovnaný zápas. Gól jsme dostali téměř z ničeho. Ke konci jsme si vytvořili tlak, ze kterého jsme vyrovnali.

TJ Sokol Kobeřice B
Aleš Lasák (vedoucí mužstva): Celá partie byla vyrovnaná, hrálo se nahoru dolů, a horko tomu moc nepřidalo. My jsme sice šli do vedení, ale domácím se podařilo v nastavení dotlačit míč po rohu do branky a vyrovnat.



Sestavy


TJ Sokol Služovice
M. Brzezny [-] - P. Kriebel [-] , A. Ciminga [-] , M. Polhoš [-] (57. M. Wójcicki [-] ) , J. Knura [-] (57. P. Skaliňski [-] ) - M. Kremser [-] , J. Novák [-] , V. Kremser [-] , M. Číp [-] (80. R. Tománek [-] ) - M. Trunčík [-] , M. Nowický [-] (78. D. Švacha [-] )

TJ Sokol Kobeřice B
L. Hluchník [-] - R. Hahn [-] (46. O. Bedrich [-] ) , R. Gargoš [-] , V. Malchárek [-] , J. Otlík [-] (89. L. Rycka [-] ) , R. Stuchlík [-] , J. Bečica [-] (58. Š. Konečný [-] ) , P. Ullrich [-] , M. Kubeša [-] , D. Mrva [-] , P. Wittek [-] (73. D. Lasák [-] )

ŽK: 77. V. Kremser - 60. O. Bedrich .
Hráči zápasu: M. Polhoš , M. Trunčík - M. Kubeša .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: RADEK Roman - HLADÍK Miroslav, VRBA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip experta: výhra hostů

Další nováček přeboru hostí rezervu Kobeřic - ta podle mě uspěje a vyválčí první tři body v sezóně.