FOTO: Vřesina opět Březovou neporazila


Branky


20

Březová po poločase vedla. Vřesině se podařilo po pauze srovnat. Březová, i když zápas dohrávala v deseti, cenný bod udržela. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lumír Lyčka poslal Březovou do vedení

Vřesina přivítala svůj neoblíbený celek z Březové, který nedokázala ještě v okresním přeboru porazit. V prvním poločase byla mírně lepším týmem Vřesina, ale Felgenträger nenazul v prvním poločase střelecká kopačky. V 7. minutě vysunul Pešek Kociána, který pálil nad bránu. O sedm minut později přistál centr na hlavě Felgenträgera, ale míč jen rozezvučel tyčku. Březová odpověděla přímým kopem Martina Šuhajíka, který mířil jen těsně vedle. Březová se pak se ujala vedení, když po půlhodině hry Řehulka vyslal krásně za obranu Lumíra Lyčku, který s přehledem pokořil vřesinského strážce svatyně Lamparta – 0:1. Vyrovnat mohl o tři minuty později Felgeträger, ale v nadějné pozici mířil těsně vedle. Do kabin tak šla Březová s jednobrankovým náskokem.  

 

 

Felgenträger srovnal krok, ale Vřesina pak nevyužila přesilovku

Start do druhého poločasu vyše lépe Vřesině, které se podařilo srovnat krok v 53. minutě, když se po lajně uvolnil Kolár, jehož centr umetl nadvakrát do kasy Felgenträger, a protrhl tak svou střeleckou smůlu a Hromada lovil balon se sítě – 1:1. Po hodině hry nahrálo Vřesině do karet vyloučení březovského Kalivody, který zamířil pod sprchy po druhé žluté kartě. Hned z následného přímého kopu zamířil balon Pešek jen těsně mimo šibenice hostující klece. Březová ale nadále nevynechala příležitost ohrozit domácí branku. Lumír Lyčka našel Řehulku, jehož střela jen těsně minula branku. V 73. minutě domácí šuter Boček hlavičkoval, tak že jeho pokus vytlačil brankář Hromada nad břevno. Na druhé straně skončila bratrská spolupráce bratří Lyčků, střelou Iva těsně vedle. V poslední šanci utkání se v 79. minutě zjevil nešťastník Felgenträger, jehož deset minut před koncem vylapal skvělý Hromada. V poslední desetiminutovce už se skóre nezměnilo a zápas tak skončil remízou. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (Vedoucí týmu): Utkání dvou dobrých mančaftů, ve kterém jsme byli lepším týmem, ale ty naše šance/zakončení...

TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Jsme rádi, že máme aspoň bod. Vřesina sice měla převahu, ale zase velké loženky si nevypracovala. My jsme naopak hrozili z brejků. Remízu bereme.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - A. Felgenträger [-] , P. Cojg [-] (69. V. Čech [-] ) , M. Boháč [-] (63. P. Boček [-] ) , J. Lichovník [-] , V. Kocian [-] , M. Pešek [-] , P. Strakoš [-] (79. M. Hořínek [-] ) , F. Rončka [-] , P. Kolár [-] , L. Vojáček [-]

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - P. Cihlář [-] , M. Šustek [-] , M. Šuhajík [-] , L. Lyčka [-] , P. Křenek [-] , D. Řehulka [-] , O. Kalivoda [-] , O. Lodňánek [-] (58. I. Lyčka [-] ) , J. Kostera [-] , P. Gebauer [-]

ŽK: 11. P. Strakoš , 18. M. Pešek , 41. P. Cojg , 86. P. Boček - 14. O. Kalivoda . ČK: 61. O. Kalivoda .
Hráči zápasu: L. Lyčka .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - KOMÁREK Milan, VINÁREK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
13. 8. 2018 10:44
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip experta: výhra domácích

Do nové sezóny musíme vstoupit pravou nohou a za tři body :-)