1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2018 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Urban hatrickem skolil Těškovice


Branky


48. V. Vavrečka - 15. R. Urban , 37. R. Urban , 52. R. Urban
19

Jakartovice si do poločasu díky Urbanovi vypracovaly dvoubrankový náskok. Těškovicím se sice podařilo hned zkraje druhé půle korigovast, ale Urban drama nepřipustil a svou třetí brankou rozhodl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Urban zaznamenal dvě branky

Oslabené Jakartovice, které přes léto opustilo pět hráčů základní sestavy, vyloupily díky hattricku Urbana nováčka z Těškovic. 5. minutě vypálil těškovický Juchelka a Jakartovice zachránilo břevno jejich branky. Po čtvrthodině hry byl faulován před domácím vápnem Urban a sám postižený i s přispěním teče domácí zdi, otvevřel skóre zápasu z přímého kopu – 0:1. Pak se hrálo spíše ve středu hřiště. Domácí zkoušeli střílet ze všech pozic. Střely Krayzla, Solnického, Illíka a Brože si svůj cíl nenašly. Pět minut před pauzou opět udeřili hosté, když dlouhý aut Šimona prodloužil Mička na Urbana, který v pohodě doklepl balon do prázdné klece – 0:2. V závěru poločasu jestě vznil v hostujícím pokutovém území závar, ale Solnikcý míč do brány neprotlačil. 

Po snížení Těškovic, Urban dovršil hattrick

Těškovice snížily hned po přestávce, když ze standardky napálil míč šajtlí Vavrečka za záda Janecha – 1:2. V 53. minutě ale domácí chybovali v rozehrávce, míče se zmocnil Mička, jehož vyraženou střelu doklepl do branky kanonýr Urban a uzavřel svůj hattrick – 1:3. Pak se hrálo nahoru dolů se šancemi na obou stranách, ale skóre se už nezměnilo.  Za hosty se dostal do dobrých příležitostí Sváček, Mička a Heinzke. Těškovice hrozily Vavrečkou, jehož pokus kryl Janech. Střela Krayzla končí těsně vedle levé jakartovické tyče. Další střela Vavrečky nenašla správný cíl. V samém závěru ztroskotal na Janechovi Krayzel. Jakartovice si tak odvezly tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): I přes dobrý herní projev obou mužstev a vytvoření brankových šancí na obou stranách hřiště, rozhodla toto utkání zkušenost hostů, pohotovost v zakončení a chyby domácích.

FK Jakartovice
Josef Martinka (trenér): Přes léto nám odešlo pět hráčů základní sestavy a nahradit je bude velmi těžké. Přesto jsme bojovali, a podařilo se nám urvat tři body. My hlavně na podzim budeme bojovat o každý bod a uvidíme jak se to všechno vyvine.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
P. Lazecký [-] - J. Solnický [-] (73. P. Jedlička [-] ) , D. Juchelka [-] (67. J. Lasák [-] ) , M. Krayzel [-] (82. M. Hasoň [-] ) , V. Šenk [-] , V. Vavrečka [-] , O. Strojil [-] , J. Šenk [-] , D. Illík [-] , L. Brož [-] , R. Lazecký [-]

FK Jakartovice
M. Janech [-] - R. Mička [-] , L. Martinka [-] (24. O. Duda [-] ) , M. Poštulka [-] , O. Šimon [-] , D. Filip [-] , P. Němec [-] (82. R. Holub [-] ) , R. Urban [-] , M. Sváček [-] , P. Heinzke [-] , J. Barát [-]

ŽK: 15. P. Lazecký - 42. P. Heinzke , 62. O. Šimon .
Hráči zápasu: V. Vavrečka - R. Urban , M. Janech .
Počet diváků: 54. Rozhodčí: HUDEČEK Lukáš - ŠUSTEK Stanislav, PRETSCH Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip experta: výhra hostů

Nováček přeboru hostí Jakartovice, které mají zkušený tým a uspějí