1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2018 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slavia zaskočila Stěbořice smrtícími brejky


Branky


61. M. Fiedler - 21. F. Mužík , 27. R. Škrobánek (p.) , 66. D. Maisel , 71. F. Mužík
19

Slavia Opava v prvním poločase dvakrát skórovala. Po pauze se Stěbořicím podařilo snížit, ale Opava měla hned dvojnásobnou odpověď. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opava utekla o dva góly

Ve šlágru tohoto kola přivítaly Stěbořice Opavu, která velmi chytrou hrou dokázala vytěžit plný ranec bodů. Nejdříve ale musela přežít dvě šance domácích. Postuně si zuby na Lorenzovi vylámali Kubalák, a hned po něm Graca. Po dvaceti minutách ale udeřila, když se samostatný nájezd podařilo proměnit agilnímu Mužíkovi, který zkušeně pokořil brankáře Loserta – 0:1. O sedm minut později byl navíc ve vápně faulován opavský Škrobánek a sám postižený s jistotou zavěsil míč do stěbořické sítě – 0:2. Opava dostala křídla a mohla do pauzy ještě přidat dva góly, ale Mužík tentokrát nenabil ostrými náboji. Do šaten se tak šlo za dvoubrankového vedení hostů. 

 

 

Stěbořice sice snížily, ale Opava dvěma góly opět odskočila

Po pauze Stěbořice hosty přitlačily se snahou ještě něco s výsledkem udělat a odměnou jim bylo v 61. minutě snížení, když Martin Fiedler prošel jako tank středem hřiště a nekompromisně zavěsil do opavské klece – 1:2. Slavia ale domácí hned srazila dvěma góly zpátky na zem. Nejdříve v 66. minutě se krásně z otočky trefil Maisel, jenž otřel míč o tyč stěbořické klece – 1:3. O pět minut později Mužík dokázal skákavý balon z osmnácti metrů usměrnit do brány a nešťastný Losert lovil míč počtvrté ze své bány – 1:4. V poslední dvacetiminutovce si už Opava náskok zkušeně pohlídala a připsala si první tři body do tabulky.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Roman Ondráček (trenér): Na začátku jsme nedali dvě šance, a pak Minerva ukázala svou produktivitu. Trestala v podstatě všechny naše chyby. Nám chyběl pohyb a hosté vyhráli zaslouženě.

FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): Připravili jsme se na domácí velmi pečlivě. Taktiku jsme přizpůsobili jejich malému hřišti, zjednodušili jsme přechod z obrany do útoku, a hráli jsme na brejky, které nám vycházeli.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Josefus [-] , D. Burda [-] (46. T. Král [-] ) , A. Kubalák [-] , K. Havlásek [-] , V. Graca [-] (80. L. Burda [-] ) , R. Kokošek [-] , P. Čavera [-] , J. Fiedler [-] (46. M. Kokeš [-] ) , M. Fiedler [-] (76. J. Holubec [-] ) , P. Vavrečka [-]

FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - J. Štencel [-] , T. Ryž [-] , R. Režnar [-] (66. J. Němčík [-] ) , L. Mařádek [-] , F. Mužík [-] (82. A. Kreisl [-] ) , R. Škrobánek [-] (52. P. Kremer [-] ) , D. Maisel [-] , T. Matějek [-] , J. Tůma [-] , P. Kavan [-]

ŽK: 21. P. Čavera , 45. V. Graca , 55. J. Losert , 63. A. Kubalák .
Hráči zápasu: P. Kavan , F. Mužík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - KUZNÍK David, HEISER Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip experta: výhra domácích

Asi toto bude utkání kola a Stěbořice doma umí zahrát.