1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2018 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Soupeři se rozešli smírně


Branky


19

Po bezbrankovém prvním poločase hned zkraje druhého poslal Watzlavik domácí do vedení. Hosté pak přidali a zásluhou Palkoviče zhruba deset minut před koncem vyrovnali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

V premiérovém zápase sezóny přivítala Štítina na svém hřišti mužstvo z Píště, které sestoupilo z vyšší třídy. V první půli byla Štítina tím o pár procent lepším týmem, soupeře  si držela daleko od Richterovi brány a nepouštěla hosty k žádným větším šancím. Hráči Píště se za první poločas dostali ke dvěm střelám z velké vzdálenosti. Jejími autory byli Palkovič a Patrik Moric. Domácí měli k dispozici řadu rohových kopů, avšak bez patříčného využití. Za zmínku stojí parádní střela od Martina Vitáska z pravé strany ale Liška byl pozorný a vytlačil jí na roh. Často akce obou týmů kazily zbytečné nepřesné přihrávky. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu. 

 

 

Na vedení domácích, hosté odpověděli vyrovnávací trefou

Ve druhé půli, hned ve 47.minutě zatočil štítinský Dominik Watzlavik rohový kop až do brány Petra Lišky- 1:0. Krásná technická paráda pohnula se skóre. Hodinu hry měli domácí utkání ve své moci. Koncovka se však povedla slavistům, kterří přitopili pod kotlem a začali domácí přehrávat. Nejprve zachraňoval odkopem Tomáško před Blahutem, za již překonaného Richtra.Pak domácí brankář senzačně vychytal nájezd Karla Morice, ale při dalším závaru v našem pokutovém území nechali domácí mnoho času k zakončení zkušenému Palkovičovi, ke kterému se dostal míč po centru Tylečka a přiťuknutí Jace, a ten devět minut před koncem srovnal střelou pod "latu" na konečných 1:1. Závěr zápasu se už jen dohrával a žádné z mužstev nemělo už příležitost strhnout výhru na svou stranu. Zápas tak skončil spravedlivou remízou. 

 

 

zdroj: Štítina web



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
klubový web: Je velká škoda,že hned na startu nové sezóny musel domácí kouč Jan Hochgesandt, komplikovaně skládat sestavu pro různé indispozice šesti hráčů. Chyběli především oba sehraní beci Halška se Skrbelem a dále Kubánek, Barteček, Heider, Komár všichni z postu obrany. Přijel k nám "nečitelný" staronový soupeř z Píště, se kterým jsme se ještě "nedávno" utkávali v 1.A třídě. Byl pro nový ročník posílený o pár hráčů,především o tvůrce hry Palkoviče a až čas ukáže jestli jsme body získali nebo ztratili.

TJ Slavia Píšť
Martin Rozhon (trenér): My jsme se vlastně poprvé sešli a bylo to vidět na naší hře, když naše kombinace vázla. Nabudil nás teprve gól soupeře a teprve po něm jsme začali hrát a podařilo se nám srovnat skóre.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
T. Richter [-] - M. Vitásek [-] , M. Vitásek [-] (79. Š. Rohovský [-] ) , V. Watzlavik [-] , V. Tomáško [-] , D. Watzlavik [-] , P. Stoklasa [-] , L. Postulka [-] (65. M. Figeczki [-] ) , P. Kunczik [-] , F. Graf [-] (78. D. Trebichalský [-] ) , R. Popek [-] (69. P. Škroch [-] )

TJ Slavia Píšť
P. Liška [-] - D. Vrchovecký [-] , R. Schreiber [-] , A. Zulfijaj [-] (74. M. Pawlenka [-] ) , J. Krop [-] (60. T. Blahut [-] ) , J. Jac [-] , K. Palkovič [-] , K. Moric [-] , P. Moric [-] (63. J. Tyleček [-] ) , O. Zug [-] , J. Rzidký [-]

ŽK: 75. M. Vitásek - 84. O. Zug , 87. R. Schreiber .
Hráči zápasu: D. Watzlavik .
Počet diváků: 59. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - HRUBÝ Heinz, KUBÍK Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip experta: výhra domácích

Píšť je velkou neznámou pro všechny účastníky soutěže, ale Štítina dokáže překvapit a úvodní utkání nové sezóny zvládne.