3:2
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 14:00

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezdružice dotahovaly manko marně


Branky


0

Fotbalisté Bezdružic vyjeli k dalšímu zápasu na půdu Merklína. V první půli dominovali domácí a vytvořili si slušný náskok, ve druhém poločasu se hra otočila, nicméne hostům se srovnat nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili aktivněji Merklínští a již po pár minutách se dostali do vedení. Skóre otevřel v osmé minutě Milan Kokoška - 1:0. Domácí fotbalisté nepolevili a dál proměňovali šance, které si dokázali vytvořit. Po půl hodině hry dokázal Merklín přidat druhou branku, přesně do řerného mířil středopolař Martin Voráček - 2:0. Ještě do konce prvního polačasu se domácí prosadili potřetí, gól si na pažbu mohl připsat i Radek Šobr - 3:0.

Do druhého poločasu nastoupily úplně jiné Bezdružice, které velice pozměnily své řady a hned to přineslo ovoce, neboť hsotující celek si dokázal vypracovávat dobré šanci, ba dokonce je i proměňoval. V 54. minutě se prosadil Lukáš Čada a hosté prohrávali už jen o dva góly - 3:1. Tentýž hráč, tedy Lukáš Čada, dokázal vstřelit další branky v 78. minutě a dal tak Bezdružicím ještě naději - 3:2. Domácí Merklín však výsledek uhájil a připsal si cenné tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Bezdružice
Miroslav Filip st. (TJ Jiskra Bezdružice): Utkání mohlo skončit plichtou, i když si domácí zasloužili vyhrát za výkon v první půli. V druhém poločase jsme překopali sestavu a rázem se vše otočilo, bylo to o šancích. Rozhodčí byl dnes skvělý.



Sestavy


TJ Sokol Merklín
M. Kokoška [-] , M. Voráček [-] - R. Šobr [-]

TJ Jiskra Bezdružice
L. Beran [-] - V. Gábor [-] , J. Gengel [-] , D. Maroušek [-] , L. Blažek [-] - M. Dvořák [-] , J. Korynta [-] , M. Sládek [-] ( S. Čada [-] ) , D. Kadlec [-] - L. Čada [-] , M. Filip ml. [-] (60. M. Kalista [-] )

Hráči zápasu: R. Šobr - L. Čada .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.