5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky ze Stříbra naděloval


Branky


26. T. Florus , 49. M. Tůma , 75. T. Bůžek , 81. T. Florus , 88. T. Florus
0

Fotbalisté Baníku Stříbro přivítali na domácím hřišti hráče Sparty Dlouhý Újezd. Hosté měli před utkáním dobrou formu, tu však nepotvrdili a ze Stříbra si odvezli příděl pěti branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli ještě skončila vyrovnaně. Dlouhý Újezd nebyl sice favoritem, drží se na pátem místě tabulky, což potvrdilo prvních čtyřicet pět minut, kdy se domácí dostali pouze do vedení 1:0. Po přestávce už však Stříbrští na hřišti jasně dominovali. Přidali další čtyři branky, o dva góly se postaral záložník Tomáš Florus, domácí tedy Dlouhému Újezdu nadělili "bůra". Hosté sice bojovali, ale po vyloučení Zemana v sedmdesáté minutě už prakticky neměli šanci něco s nepříznivým skóre udělat.



Ohlasy k zápasu



TJ Sparta Dlouhý Újezd
Ondřej Bučan (TJ Sparta Dlouhý Újezd):: Špatně se mi hodnotí takovéto utkání, kdy jsme zklamali na plné čáře. Zápas jsme si prohráli jen a jen sami.



Sestavy


TJ Baník Stříbro
T. Florus [-] , M. Tůma [-] - T. Bůžek [-]

TJ Sparta Dlouhý Újezd
T. Kopolovič [-] - P. Hána [-] , P. Houda [-] , M. Štrupl [-] , L. Pernglan [-] - V. Zeman [-] , P. Marek [-] (70. P. Chejnovský [-] ) , M. Havel [-] - M. Stoklasa [-] , M. Dvořák [-] , A. Dravecký [-]

ČK: 70. V. Zeman .
Hráči zápasu: T. Florus .
Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.