4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 16:30

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stříbrští rozhodli o výhře již v první půli


Branky


20. D. Vitoň , 32. A. Kohut , 41. T. Florus , 65. D. Bláha
0

Fotbalisté TJ ZD Meclov zavítali k dalšímu utkání, již sedmnáctému, na hřiště Baníku Stříbro, který se díky výhře vyšvihnul na třetí místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli v prvním poločase lepším mužstvem, lépe se pohybovali, kombinovali a svoji aktivitu korunovali třemi brankami, které vsítili během úvodních čtyřiceti pěti minut. První a zároveň i vítězný zásah si připsal obránce David Vitoň, jenž překonal hostujícího brankáře Josefa Dolejše. O pár minut později se hráči Baníku radovali znovu, to když se trefil středopolař Adam Kohut. Do konce prvního poločasu se domácí trefili ještě jednou, už na 3:0 zvyšoval záložník Tomáš Florus.

Po přestávce vstoupili do druhého poločasu lépe hostující fotbalisté Meclova, kteří měli více ze hry. Tuto aktivitu však utnul hlavní rozhodčí, který vyloučil hostujícího obránce Romana Javůrka a Meclovští museli dohrávat v deseti hráčích. Fotbalisté Stříbra přesilovou hru využili a na konečných 4:0 upravoval forvard Dominik Bláha.



Ohlasy k zápasu



TJ ZD Meclov
Jiří Vogeltanz (TJ ZD Meclov): Domácí tým byl první poločas běhavější a důraznější v osobních soubojích. Druhý poločas jsme začali aktivněji, až do vyloučení Romana Javůrka. Celý zápas ovlivnil ve prospěch domácího týmu rozhodčí Nesvadba.



Sestavy


TJ Baník Stříbro
D. Vitoň [-] - A. Kohut [-] , T. Florus [-] - D. Bláha [-]

TJ ZD Meclov
J. Dolejš [-] - J. Vogeltanz [-] , R. Javůrek [-] , P. Vogeltanz [-] - L. Kneblík [-] (78. J. Škarda [-] ) , J. Beran [-] , R. Paluch [-] , J. Pačesný [-] , V. Kafka [-] - P. Vorel [-] , F. Němec [-]

ČK: R. Javůrek .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.