1:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 16:30

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel z horní poloviny tabulky rozsekly penalty


Branky


0

Fotbalsité týmu Kdyně 1920 zavítali na bezdružické hřiště, kde odehráli sedmnácté kolo soutěže. Zápas byl velice vyrovnaný a skončil nerozhodně, po penaltách pak uspěli hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vývoj utkání velice ovlivnil silný vítr, který fotbalistům na hřišti dělal velké problémy. V první polovině duelu byli lepším týmem domácí, kteří se častěji dostávali do šancí. Hostující hráči Kdyně se prezentovali spíše nepřesnou hrou, první střelu na branku si připsali až pět minut před přestávkou. Bezdružičtí si vytvářeli řadu šancí díky nakopávaným míčům a v závěru první půle dostali výhodu pokutového kopu po ruce jednoho z hostujících bránících hráčů. Penaltu bezpečně proměnil Milan Sládek a domácí šli do kabin s jednogólovým vedením.

Po přestávce se hra výrazně změnila, více příležitostí měli hostující fotbalisté. Nejprve skvěle na brankové čáře zasáhl jeden z bezdružických obránců, jenž na brankové čáře zabránil téměř jistému gólu. V 65.minutě měli hosté výhodu trestného kopu z dobré pozici, nicméně břevno Beranovy svatyně přestřelili. Vyrovnání se tak dočkali až v 75.minutě, kdy Džugan se Schwarzem zakombinovali a Jiří Šmejkal dokončil jejich akci přesnou střelou k tyči. V penaltách byli hosté stoprocentní, domácí jednou vychytal Horáček a jednou přestřelili. Hosté si tak odvezli cenné body a upevnili si čtvrté místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Bezdružice
Miroslav Filip: Remíza byla zasloužená. V prvním poločase byl rozhodčí stoprocentní, ve druhém poločase nechal hru volnější a pak zápas nemohl ukočírovat. My jsme měli více ze hry, ale neproměnili jsme šance. Hosté potom ze závaru před bránou vyrovnali na 1:1.




Sestavy


TJ Jiskra Bezdružice
L. Beran [-] - L. Blažek [-] , V. Gábor [-] , J. Gengel [-] , D. Maroušek [-] - S. Čada [-] , M. Dvořák [-] , P. Dvořák [-] , M. Kalista [-] , M. Sládek [-] - M. Filip ml. [-]

SK Kdyně 1920
V. Horáček [-] - P. Forst [-] , J. Šmejkal [-] , P. Černý [-] , M. Miklič [-] - R. Mathauser [-] , M. Džugan [-] , K. Knauer [-] (55. J. Schwarz [-] ) , M. Výškrabka [-] - K. Šmejkal [-] , K. Forst [-]

Hráči zápasu: J. Gengel - V. Horáček .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.