0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:30

1.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hulínská Admira potvrdila svoji výbornou formu na hřišti tečovického Bivoje


Branky


17

Hosté z Hulína, kteří se předvedli jako zkušený tým, těžili z dobře organizované obrany podpořené výkonem Vajdy v brance a předvedli domácím lekci z efektivity při proměňování brankových příležitostí. I přes tvrdou porážku v závěru soutěže se dá z pohledu domácích při jejich úzkém hráčském kádru hodnotit podzimní část soutěže jako úspěšnou, důležité bude navázat na ni alespoň v podobném rozsahu v jarní části soutěže. V Hulíně panuje s podzimem určitě spokojenost a Admira je tak stále ve hře o postup do vyšší soutěže

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující celek šel v první půli do vedení

Domácí zahájili sympaticky a dostali zkraje utkání hosty pod tlak. V prvních pěti minutách měl dvě příležitosti David Dorazín, ale neuspěl po samostatné akci ani po centru z pravé strany a Plachého trestný kop z dobrých 25-ti metrů chytil před spojnicí tyčí Vajda. Hosté mohli vyzkoušet Jokla, ale Kubova střela mířila do zámezí po teči domácí obrany a z následujícího rohu skončil přetažený centr v autu. Pak domácí Frkal z nepřímého trestného kopu nahrál Davidu Dorazínovi, ale jeho střela skončila na zdi obránců Admiry. Hosté kopali trestný kop ve 23. minutě, Zavadilův centr na Motala ale domácí obrana odvrátila a Vopatřil z brejku po pravé straně vybídl centrem Závodu. Jeho hlavička však skončila na břevně Vajdovy branky. Pak Balcárek už uvnitř pokutového území hostí prováhal správný okamžik ke střele a míč skončil mimo tyče branky hostí. Po něm kopal ve 30. minutě Frkal z boku trestný kop, míč prošel trestným územím přes celou šířku branky bez odezvy a po brejku Hlaváče následoval centrovaný míč do pokutového území domácích. Ten ale Plachý odvrátil tak, že nastřelil pouze dalšího útočníka Admiry. K odraženému míči se dostal Motal a umístil jej bez problémů do odkryté Joklovy klece. Hosté se tak ujali vedení 0:1. Domácí se tlačili dál před Vajdu ve snaze vyrovnat, ten ale Frkalovu střelu k tyči vyrazil, po akci Vopatřila střílel Balcárek nad jeho branku a neuspěl ani Frkal, jehož přízemní centr Vajda před dobíhajícími domácími útočníky kryl. Domácí neuspěli ani po biliáru na oblouku pokutového území, když nakonec Frkal uvolnil obloučkem Davida Dorazína, ten ale stál v postavení mimo hru. Před koncem 1. poločasu zaútočila Admira po levé straně, centrovaný míč ale Motal z pozice na rohu malého brankového území nedostal za Jokla ani na dva pokusy.

Hosté přidali další tři branky

Domácí po „válečné poradě“ o přestávce zahájili ve druhé půli znovu náporem. Po centru z pravé strany hlavičkoval Tabara v nouzi „malou domů(?)“ a výrazně protáhl Vajdu, který musel zasahovat těsně před šibenicí. V 50. minutě Vopatřilovu nahrávku „pod sebe“ poslal Frkal mimo, centr Šnajdra Michal Dorazín pouze „lízl“ a míč skončil v zámezí. Pak Plachý sice v dobré pozici střílel nad, mohl ale volit přihrávku na lépe postaveného Frkala. Hosté srovnali hru, Hlaváč zatáhl po pravé straně a jeho centr poslal hlavou Motal mimo. Čtvrt hodiny před koncem chyboval Vladimír Šnajdr v rozehrávce na půlce, Motal uvolnil Vaculíka, kterému nedělalo problém prostřelit „zoči v oči“ Jokla a hosté vedli 0:2. Domácí ještě nesložili zbraně, Frkal uvolnil Ondíka, jehož centr Vopatřil sám na rohu brankového území nebyl schopen poslat za Vajdu, domácí neuspěli ani po dvou centrovaných míčích Vopatřila, když první centr zablokovali obránci a z druhého Chovanec pouze tečoval hlavou do autu. Když neuspěl ani David Dorazín sám před Vajdou těsně před koncem, dostal se míč k Motalovi, který proběhl uličkou mezi stopery domácích a jeho centr po zemi uklidil do domácí branky střídajíc Černocký.

 

 

Z webu hulínské Admiry:

 

 

Poslední podzimní zápas začal z obou stran spíše opatrně, více aktivní byli domácí, kteří se kolmými akcemi dostávali k našemu vápnu, ale časté centry jsme stačili odvracet. Největší z nich skončila ve 24. minutě na našem břevně. My jsme se dostávali do tempa pomaleji, naše akce šli spíše po pravé straně přes aktivnímo Vaculíka. Ve 30. minutě jsme opět zprava dostali míč do domácího vápna, ti ho nedokázali několikrát odkopnout, až se odražený míč dostal k Motalovi, který prostřelil branaře - 0:1. Domácí zvýšili aktivitu, ale naše obrana všechny akce zlikvidovala. Poločas jsme vedli o jednu branku.

 

 


Druhou půli začali znovu aktivněji domácí ve snaze vyrovnat a většinou se hrálo před našim vápnem. Velkou šanci spálili domácí v 50. minutě, kdy zblízka skončila střela těsně vedle naší pravé tyče. I další šance skončily mimo nebo je chytil dobře chytající Vajda. V 70. minutě potáhl po levé straně naši rychlou akci zkušený Mirek Nedbal, míč se dostal doprava k volnému Vaculíkovi, který svou šanci podél branaře proměnil a vedli jsme již 0:2. V 73. minutě mohli domácí snížit, po centru zleva zůstal u naší pravé tyče volný hráč, ale Vajda jeho tutovku chytil. V 81. minutě nastoupil náš tajný útočný trumf Vašek Černocký, který v 90. minutě poté, co vybojoval míč Csomor, potáhl ho zprava až k bráně a nezištně Vaška našel před odkrytou bránou, střílí naši třetí branku. 0:3. Poté již hlavní sudí zápas ukončil a my jsme tak podzim zakončili nečekaně vysokým vítězstvím na horké tečovické půdě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Porážka samozřejmě mrzí, protože domácí tým měl více ze hry a dokázal si vytvořit více brankových příležitostí – bohužel doplatili na „starou bolest“ a to je klid v koncovce a větší důraz.

FK Admira Hulín
web Admiry Hulín: S podzimní částí sezony a 25-ti body na kontě jsme tak velmi spokojeni a celému kádru patří za podzimní část sezony a dobré výkony poděkování.



Sestavy


TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - D. Chovanec [-] , V. Šnajdr [-] , P. Sedláček [-] , J. Plachý [-] (73. A. Ondík [-] ) - D. Dorazín [-] , L. Balcárek [-] , R. Závoda [-] , M. Dorazín [-] - J. Vopatřil [-] , M. Frkal [-] (76. Z. Šnajdr [-] )

FK Admira Hulín
D. Vajda [-] - M. Jurášek [-] , M. Zavadil [-] - J. Kubo [-] , J. Šenkyřík [-] (60. M. Nedbal [-] ) , A. Absolon [-] (46. Z. Prokop [-] ) , J. Vaculík [-] - O. Hlaváč [-] (81. V. Černocký [-] ) , I. Csomor [-] , A. Tabara [-] , P. Motal [-] (88. V. Dobeš [-] ) -

ŽK: 79. J. Vopatřil - 62. P. Motal .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MITÁČEK Václav - HORÁČEK Pavel (N), JARKA Jindřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 21:02

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 18:11
Petr Koseček

Expert: Jiří Kotalík
Tip experta: remíza

Zápas v Tečovicích skončí po 90 minutách remízou

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 11:33

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 09:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 08:28

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku