1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtín si přivezl ze Spáleného Poříčí nečekané body!


Branky


0

V boji o druhou příčku vyhráli po dobrém výkonu hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým zahájil duel o 2.příčku v tabulce dost ospale, ale náš tým šlapal naplno hned od 1.minuty a vyplatilo se. Již v 9.min. se dostal do úniku Čeleda, prošel do vápna, přihrál Pláničkovi a ten otevřel skore - 0:1. O pouhé dvě minuty později je to již 0:2 ! Cihlář poslal z místa stopera dlouhý pas na Pláničku, ten šikovně prodloužil míč na Čeledu, který si se zakončením věděl rady. Přehodil vyběhnuvšího golmana, Mochtín vedl v 11.minutě 2:0. A i nadále pokračoval ve výborném výkonu, který přinášel další golové příležitosti. Postupně je měli Flodr, Babka (dělovkou nastřelil tyč!), Dolejš a Čeleda. Domácí se dostali k prvnímu vážnějšímu zakončení až ve 21. a 38.minutě, patřil jim i závěr poločasu, ale bez přesnějšího zakončení.

Hned po přestávce měl šanci Mochtín po dlouhém autovém vhazování Čeledy, ale i domácí vzápětí zahrozili nebezpečným útokem a postupně začali mít více ze hry, chtěli vyrovnat. Kontaktní gol se jim podařilo vsítit již v 52.minutě tvrdou dorážkou a v náporu pokračovali. Měli několik nebezpečných centrů, střel i hlaviček, ale náš golman Rajtmajer chytal opět jistě a spolehlivě, nic za svá záda nepustil. V 69.min. ale oslabuje Mochtín svým "nevysvětlitelným způsobem"  Babka, kterého rozhodčí vylučuje, domácí posílá do přečíslení ! Naše obrana, v čele s brankářem, ale již soupeře do vyložené šance nepustila, naopak, v 90.min. se dostal k zakončení náš Cihlář, ale ač sám před golmanem, velkou šanci neproměnil, míč mu poslal přímo do náruče ! V nastaveném čase ještě domácí jednou zakončují, ale slabě, zápas končí, Mochtín si odváží vydřené 3 body !



Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí
M. Prantner [-] - R. Bořík [-] , F. Brudna [-] , J. Sklenář [-] , K. Kalista [-] - J. Karas [-] , V. Fiala [-] , O. Homolka [-] , J. Radda [-] - J. Šefl [-] , M. Krňoul [-]

TJ Sokol Mochtín
P. Rajtmajer [-] - J. Cihlář [-] , T. Dolejš [-]

Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.