2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2018 15:30

9.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Veselská dvojice Žaludek - Dlouhý znovu úřadovala, tentokrát to odnesla Mladcová


Branky


20

Podzimní fotbalová sezóna se už přehoupla do své druhé poloviny a začíná být zřejmé, komu podzim vyšel a kdo bude muset naopak na jaře dohánět bodový výpadek.  Mladcová s Veselou na jaře vévodili této skupině a oprávněně obsadili první dvě místa.  Ke špičce ve skupině patří i letos, kdy Trolejbusová liga zkvalitnila o celky z vyšších tříd (zejména Fryšták a Chropyně potvrzují kvalitu) a i nováček z Holešova výrazně promlouvá do pořadí na čele skupiny. Zářijový vzájemný zápas Veselé a Mladcové proto přilákal na Veselou pěknou návštěvu a právem nesl označení šlágr kola.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel v první půli do vedení

Mladcová má podzimní výsledky o cosi lepší než Veselá a má Veselé co oplácet.  Na cestě za loňským prvenstvím poztrácela Mladcová jen  osmnáct  bodů a z toho celých  pět právě s Veselou.  Naopak domácí jsou na podzim doma v bodování stoprocentní.  Proto se očekávalo vyrovnané utkání bez favorita.

 

Veselé se před týdnem ve Fryštáku  zranili  tři hráči, kteří tentokrát chyběli, ale i v improvizované sestavě se Veselá od prvních minut do svého soupeře zakousla a přišpendlila ho na dlouhé minuty na jeho vlastní polovinu. Domácí zahrozili ze standardek hned v 5. minutě. To kopali z každé strany jeden roh, po obou následovalo nebezpečné zakončení, ale zejména po tom zleva v podání Mir. Čočka šla střela Tomáše Dujky jen centimetry vedle Kupkovy brány.  Brzy na to v 10. minutě nebezpečně vypálil  před dvěma týdny oslavovaný kanonýr, Jan Žaludek.  Kupku zase protáhl a donutil  ke skoku k pravé tyči, i když o centimetry minul bránu.  Obdobný průběh měl úvod utkání Veselé i minulý týden ve Fryštáku – slibný tlak, ale bez gólového efektu. S přibývajícími minutami tlak Veselé slábl a podobnost s minulým týdnem se pomalu vkrádala do hlav domácích diváků.  Nikoliv však do hlav a kopaček veselských hráčů. Tito tentokrát dali do zápasu srdíčko a příkladně a důrazně dál bojovali v ofenzívě i v defenzívě. Nasazení brzy přineslo své ovoce. Probíhala  28.minuta a do vápna se zprava tlačil Jan  Žaludek. Pomalu už se dostával mimo optimální střelecký úhel a víc než střela se od něj očekával centr do malého pokutového území. Honza ale překvapil a to i zkušeného Kupku v bráně Mladcové. Svou střelu tlačil k bližší tyči, kterou míč při cestě do brány ještě líznul. 

    

Ani v dalších minutách domácí nepouštěli Mladcovou příliš do hry. A pokud už se dostali Lošťák, Chludil a nebo Jurčík k ohrožení veselské brány, tak Petr Červenka  prokazoval, že má formu jako lusk a vytahoval jeden zákrok preciznější než druhý.  Hra v druhé části prvního poločasu byla docela vyrovnaná, ale brankaři kralovali a proto se skóre už do poločasu neměnilo.

 

Domácí ve druhé půli stvrdili svoji výhru

I druhá půle začala náporem Veselé a 52. minuta přinesla nádhernou akci, ve které hrál hlavní roli domácí Petr Dlouhý.  Dostal se k míči na pravém rohu velkého vápna, při navádění míče na střed obešel dva obránce stojící na vápně a střelu k zadní tyči provedl tak přesně, že Petr Kupka na ni nedosáhl a rázem to bylo již 2:0.

 

Hra Veselé pak dlouhé minuty byla plná sebevědomí i obětavosti domácích hráčů a ti si začali vypracovávat další šance. Ať už to byly dalekonosné střely Čočka a Dujky a nebo průniky Dlouhého, Přibyly a nebo mladého Tkadlece, vždy tomu něco málo chybělo, aby z toho byla další branka v síti  Mladcové. Ani hosté se nevzdávali, využívali každé možnosti ke snížení nepříznivého stavu,  ale ztroskotávali jak na brankaři Červenkovi, tak i na provizorní stoperské dvojici  Odstrčilík  - Čoček, která si po már minutách sedla a byla vynikající, tak jako ostatní  jejich spoluhráči.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Po zápase jsme se všichni shodli na tom, že to byl nejlepší výkon Veselé na podzim. Kluci bojovali i za chybějící kamarády a dali do toho srdíčko, bojovnost, obětavost. Gratulace všem třinácti, co do utkání zasáhli. Muselo se to domácím divákům určitě líbit. A navíc tři body nám zajistily, že v našlapané tabulce se i nadále držíme ve špičce.

FK Mladcová
facebook Mladcové: Na Veselé jsme na body nedosáhli, domácí byli střelecky efektivnější...



Sestavy


TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - V. Štěpánek [-] (86. M. Dlouhý [-] ) , P. Přibyla [-] , M. Bodlák [-] , T. Divoký [-] , P. Dlouhý [-] , M. Odstrčilík [-] , J. Žaludek [-] (73. O. Tkadlec [-] ) , J. Červenka [-] , T. Dujka [-] , M. Čoček [-]

FK Mladcová
P. Kupka [-] - J. Chludil [-] , D. Kahaja [-] , P. Votava [-] (65. M. Čihánek [-] ) , I. Lošťák [-] , M. Kraváček [-] , M. Blažek [-] , M. Venený [-] , M. Jurčík [-] (73. P. Prchlík [-] ) , M. Vyvlečka [-] (83. M. Višenka [-] ) , P. Venený [-]

ŽK: 38. P. Přibyla , 63. P. Dlouhý - 20. I. Lošťák , 21. D. Kahaja , 55. J. Chludil .
Hráči zápasu: P. Dlouhý , M. Odstrčilík - J. Chludil .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: MITÁČEK Václav - GAJDOŠÍK Martin (N), BRHEL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Strelba od pasu

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Tomáš Holý
Tip experta: remíza

Šlágr kola skončí po devadesáti minutách smírně

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku