Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2018 15:30

9.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavkov pod Hostýnem předvedl proti Moravanu ve druhé půli brankovou smršť


Branky


18. V. Vrubel , 45. D. Krajcar , 51. D. Krajcar , 58. D. Krajcar , 71. V. Vrubel (p.) , 74. L. Urbánek , 78. L. Urbánek - 14. P. Plhal , 25. M. Gerát , 75. M. Gerát
20

Kroměřížské derby bylo na programu v neděli odpoledne na útulném stadionku ve Slavkově pod Hostýnem, kam zavítal kostelecký Moravan. Hosty poslal brzy do vedení jejich kanonýr Plhal, domácí ale dokázali rychle srovnat. Hosté šli zkušeným Gerátem znovu do vedení, ale inkasovali branku do šatny. Ve druhém dějství předvedli domácí ofenzívní smršť a nasázeli Hanákům pět branek, navíc David Krajcar zkompletoval hattrick. Hosté dali výsledku jen kosmetickou úpravu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po dvou brankách na každé straně

"Poločas jsme nezačali úplně ideálně, spíše nervózně a Kostelec byl v úvodu nebezpečnějším týmem. Hosté se snažili držet míč a kombinovat, což se jim i dařilo. My spíš hráli na brejky. Myslim si, že hosté byli první poločas mírně lepší, ale hraje se na góly. Hosté se ujali rychle vedení, nám se o tři minuty podařilo srovnat. Kostelec u Holešova šel do vedení zkušeným útočníkem Gerátem, nám pomohlo, že těsně před odchodem do kabin srovnal náš nejlepší střelec David Krajcar na 2:2. Druhý poločas už jsme byli jasně lepší než soupeř z Kostelce u Holešova. My jsme převzali otěže hry a uklidnili se a začali střílet také branky. Možná taky hosté odpadli fyzicky, těžko říct. Hosté hrozili jen ze standartnich situací, což k úspěchu nevedlo. S chutí jsme si ve druhé půli zastříleli a dali celkem sedm branek, na kterých se střelecky podíleli jen tři hráči", hodnotí utkání Jiří Pavlica ze Slavkova pod Hostýnem

Domácí ve druhé půli předvedli mohutnou ofenzívu

Hokejový výsledek se zrodil ve Slavkově pod Hostýnem, kam přijel Kostelec u Holešova. První poločas vysokému vítězství domácích fotbalistů nic nenasvědčoval. Hosty poslal do vedení ve 14. minutě kanonýr Plhal. Slavkovští reagovali vyrovnávací trefou Vrubela. Kostelec si však vzal náskok zpět, když se trefil zkušený Gerát. Domácí stačili ještě do přestávky srovnat. Těsně před přestávkou skóroval David Krajcar, který hned na začátku druhé půle poslal Slavkov poprvé v zápase do vedení. Domácímu útočníkovi se střelecky dařilo. V 58. minutě korunoval svůj výkon hattrickem. Pak proměnil penaltu Vrubel a bylo to 5:2. Čtvrt hodiny před koncem se prosadil střídající Urbánek. Hostující Gerát sice debakl zmírnil, ale poslední slovo měl Urbánek, který upravil na konečných 7:3. Domácí tak po výborném výkonu ve druhé půli berou tři body a přiblížili se čelu tabulky.
Zdroj: https://zlinsky.denik.cz/fotbal-okres/i-b-becko-slavicina-poprve-prohralo-frystak-nastrilel-malenovicim-20181002.html

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavkov pod Hostýnem
fanoušek Slavkova p/H: V prvním poločasu byli hosté víc na míči a byli o něco lepším celkem, ve druhém poločasu ale domácí přidali a hosty jasně přehráli a přidali i pěkné branky.

SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč: Zaslouženě jsme prohráli. První půle nám ještě docela vyšla. Ovšem místo toho, abychom zvýšili na 1:3, tak dostaneme do šatny na 2:2. Druhý poločas byl z naší strany doslova katastrofální. To, co jsme předvedli, nemělo s výkonem týmu hrající krajskou soutěž opravdu nic společného.



Sestavy


TJ Slavkov pod Hostýnem
L. Neradil [-] - M. Kužel [-] , R. Pálka [-] , F. Kostov [-] (79. T. Hasilík [-] ) , D. Krajcar [-] , D. Mrázek [-] (77. L. Urbánek [-] ) , P. Darebníček [-] (86. J. Čačala [-] ) , V. Vrubel [-] , J. Krajcar [-] , S. Zámorský [-] , J. Pavlica [-]

SK Moravan Kostelec u Holešova
D. Valoušek [-] - M. Gerát [-] - T. Marek [-] , R. Zmeškal [-] , M. Ragoš [-] (60. J. Hradil [-] ) , S. Pelikán [-] , R. Šimčík [-] , P. Plhal [-] (63. D. Marek [-] ) , M. Václavíček [-] (23. M. Darebník [-] ) , M. Třasoň [-] (72. L. Odložilík [-] ) , M. Hradil [-] (12. R. Přikryl [-] )

ŽK: 79. T. Marek .
Hráči zápasu: V. Vrubel , D. Krajcar - M. Gerát .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: GARGULÁK Tomáš - SYMERSKÝ Petr (N), URBAN Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Po 2 prohrach musi Slavkov zamakat,vyhrat a udrzet kontakt se spici.

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Tomáš Holý
Tip experta: výhra domácích

Slavkov pod Hostýnem doma bude bodovat naplno

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku