Bivoj si v domácím prostředí smlsl na Slavkovu pod Hostýnem


Branky


22

Utkání bylo hráno ve svižném tempu a s důrazem ve vyhecované divácké kulise. Několikrát přehnaný důraz musel řešit i rozhodčí, jako v případě Sadila, který zezadu trefil Davida Dorazína už bez míče. Vše se ale vyřešilo pouze žlutou kartou. Hosté bez nejlepšího střelce soutěže Davida Krajcara zahájili opatrně a domácí v první půli získali územní převahu. Domácí v kritických okamžicích zápasu podržel Jokl, dobře hrála stoperská dvojice Chovanec-Šnajdr a v poli zaslouží pochvalu David Dorazín s Frkalem. Hosté možná mírně doplatili na oslavu radostné události v rodině spoluhráče Ponížila, ale za předvedený výkon na hřišti skóre neodpovídá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do vedení

Začátek utkání byl ve svižném tempu. Po akci Davida Dorazína z pravé strany se kopal pouze 2x roh. Pak odpověděli slavkovští, akci po levé straně zatáhl Sadil, ale neuspěl a z protiútoku střílel Vopatřil nad.  V 11´se uvolnil Vrubel, ale jeho střelu po zemi z hranice šestnáctky Jokl chytil. Domácí dále tlačili, Plachého centr na Vopatřila proběhl bez užitku, pak centroval Frkal zprava a neuspěl ani Vopatřil ani Závoda.  Hosté odpověděli po akci Sadila z pravé strany, centrovaný míč skončil u Mrázka, ale ten trefil pouze boční síť domácí klece a po akci Kužela, když míč mířil na Vrubela, byl posledně jmenovaný v postavení mimo hru. Domácí pak zahrávali Frkalem trestný kop, ale míč z hlavy Davida Dorazína skončil po teči v rohu. Ve 34´minutě uvolnil David Dorazín Vopatřila na pravé straně, ten odcentroval nízko stříleným centrem, který v náběhu z jedné poslal Kysučan za Neradilova záda a domácí vedli 1:0.  Hosté mírně ožili a Sadil z oblouku pokutového území střílel do středu pod břevno domácí branky, ale Jokl si poradil. Pak ještě Josef Krajcar po zemi trefil těsně vedle domácí branky a když neudeřilo ani z opakovaného rohu dvě minuty před poločasem a brejku Šimčíka, po kterém Mrázkovu střelu Jokl chytil, odešli soupeři do kabin za vedení domácích 1:0.

 

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili tři branky

Druhý poločas se odehrál v úplně jiné režii, to když hosté začali aktivně, kontrolou míče a zvýšeným pohybem si dokázali vytvořit převahu zase oni. Akci Petra Krajcara s Vrubelem zablokovala domácí obrana, trestný kop po zákroku Kysučana zahrávaný Šimčíkem vyboxoval Jokl na roh a z následného rohu byl faulován. V 60´musel střídat do té doby velmi dobře hrající Balcárek, který musel do zaměstnání na noční „Dvanáctku“ do Continentalu v Otrokovicích a hosté pokračovali v tlaku. Po rohu Šimčíka pálil hlavou Hlavica nad.  Po něm přestřelil domácí branku z hranice pokutového území Sadil a po akci Vrubela s Mrázkem se vytáhl Jokl. Domácí měli šanci po brejku Vopatřila, který uvolnil ideálně Frkala. Frkal ale „Oči v oči“ s Neradilem trefil pouze hostujícího gólmana. V 73´minutě stále za tlaku hostů, kopal Frkal trestný kop za faul Petra Krajcara na Závodu. Trefil ideálně a míč skončil v síti hostí a domácí vedli 2:0.  Hosté se stále snažili s výsledkem něco udělat. Za faul Kysučana kopali trestný kop, nákop Jokl vyboxoval a z následujícího rohu se hosté také neprosadili. Po brejku Davida Dorazína střílel Vopatřil z hranice šestnáctky, byl nedovoleně zablokován, ale trestný kop Davidovi Dorazínovi vyrazil Neradil. Hosté měli šanci po střele Kužela z dálky, která ale skončila mimo a centr Josefa Krajcara poslal hlavou střídající trenér hostů Janečka nad.  Definitivní rozhodnutí podepsal pak krásnou střelou Jaroslav Plachý z hranice 18-ti metrů, kdy nedal Neradilovi šanci a po hrubé chybě v rozehrávce hostí se po centru Davida Dorazína prosadil nadvakrát i střídající trenér domácích Vávra, když uzavřel skóre na 4:0.  Dvě minuty před koncem musel po úplně zbytečném nedovoleném zákroku a druhé žluté kartě opustit hřiště Petr Krajcar. Domácí získali body za vítězství až v samotném závěru.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Průběh utkání tak vysoké porážce Slavkova vůbec neodpovídal, pro hosty musí mít výška skóre určitě trpkou příchuť. Nedokázali ale zúročit své šance a hrubými chybami v rozehrávce v závěru utkání výsledku napomohli.

TJ Slavkov pod Hostýnem
fanoušek Slavkova pod Hostýnem: Citelné nám chyběli oba útočníci, ale výsledek poměru sil na hřišti moc neodpovídá, ale takový je fotbal.



Sestavy


TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - J. Plachý [-] , L. Balcárek [-] (60. S. Vávra [-] ) , V. Šnajdr [-] , D. Chovanec [-] - J. Vopatřil [-] (81. M. Chrastina [-] ) , D. Dorazín [-] , M. Dorazín [-] , D. Kysučan [-] , R. Závoda [-] (89. A. Ondík [-] ) - M. Frkal [-]

TJ Slavkov pod Hostýnem
L. Neradil [-] - Z. Sadil [-] , J. Krajcar [-] , M. Kužel [-] , S. Zámorský [-] , J. Pavlica [-] , D. Mrázek [-] (74. J. Janečka [-] ) , P. Krajcar [-] , P. Šimčík [-] , P. Darebníček [-] , V. Vrubel [-]

ŽK: 57. J. Vopatřil , 65. M. Dorazín , 75. D. Kysučan - 20. Z. Sadil , 72. P. Krajcar . ČK: 90. P. Krajcar .
Hráči zápasu: Z. Jokl , M. Frkal , D. Chovanec - J. Krajcar , Z. Sadil , V. Vrubel .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Katrňák Milan - POLAŠTÍK Josef, VLAŠIC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 9. 2018 09:48
Hodnocení zápasu

Tip: remíza

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Radim Kovařík
Tip experta: remíza

Slavkov pod Hostýnem uhraje v Tečovicích bod

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku