B. Šuba 16. (p.)
L. Marek 56.
O. Zaoral 76.
3:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2018 10:15

4.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Fryšták dokázal v Holešově přehrát místní rezervu


Branky


16. B. Šuba (p.) , 56. L. Marek , 76. O. Zaoral - 10. M. Vavruša , 24. M. Roubalík (vl.) , 27. J. Hřebačka , 74. L. Skalička (p.)
23

Nováček z Holešova narazil v dalším kole na favorizovaný Fryšták, který zatím prochází soutěží bez zaváhání. V utkání bohatém na branky ji diváci viděli nakonec sedm, z toho čtyři v domácí siti. Fryšták byl totiž v divoké přestřelce o jednu branku lepší a odváží si domů plný bodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit tři branky

Souboj domácí rezervy a nedalékého Fryštáku přinesl dramatický zápas a diváci se ve Všetulách určitě nenudili. Holešovské béčko od začátku tahalo za kratší konec, protože již v 10 min. poslal Fryšták do vedení 0:1 Vavruša. Holešov sice po čtvrthodině hry vyrovnal z pokutového kopu Šubou. Fryšták to v herní i střelecké převaze nezastavilo. Po půlhodině totiž vedl Fryšták už o dvě branky. Nejdříve se do vlastní sítě trefil Roubalík 1:2 a téměř v zápětí po rozehrávce přidal třetí gól Hřebačka 1:3. Obrany si po té řekly,tak už dost a závěr první půle už změnu skóre nepřinesl. Ve druhém poločase se na hřišti ve Všetulích dal očekávat nápor Holešova a ten skutečně přišel. Hosté ale měli v zádech dvoubrankový náskok a také více zkušeností na své straně.

Hosté přidali čtvrtou branku a vezou domů tři body

Druhou půli začali domácí hráči náporem. Na dostřel jednoho gólu se domácí dostali v 56. min. , když snižoval na 2:3 kanonýr lukáš Marek. Zápas v té chvíli byl velmi dramatický, ale Fryšták znovu získal náskok dvou branek. V 74. min. byl proti Holešovu nařízen pokutový kop, který Skalička proměnil na 2:4. Již nejednou se ve fotbalu stalo, že přílišná radost netrvá dlouho. Holešovské béčko snížilo po dvou minutách znovu na rozdíl jedné branky. V 76. min. dal kontaktní branku na 3:4 Zaoral. Viděli sedm branek a dramatickou zápletku až do samého závěru. Ten byl v podání obou mužstev nervozní a rozhodčí v 92. min. musel hasit požár udělením dvou červených karet, po jedné na každé straně. Do sprch musel po druhé žluté kartě domácí Marek a za Fryšták Vavruša. Fryšták už domácím vyrovnat nedovolil a získal v souboji doposud neporažených týmů tři body a stále okupuje první příčku tabulky.



Ohlasy k zápasu


SFK Elko Holešov B
web Holešova:

FC Fryšták
web FC Fryšták: Přihlížející diváky musel nedělní dopolední fotbal ve Všetulích bavit. Viděli hned sedm branek a také v závěru dvě červené karty, po jedné na každé straně a také konečnou výhru hostujícího týmu.



Sestavy


SFK Elko Holešov B
M. Oral [-] - T. Münster [-] , B. Šuba [-] (75. J. Leško [-] ) , R. Vaculík [-] , L. Marek [-] , O. Zaoral [-] , J. Křenek [-] , M. Roubalík [-] , J. Kadlčík [-] (5. M. Hasala [-] ) , R. Paštěka [-] (83. M. Karol [-] ) , J. Chudárek [-]

FC Fryšták
R. Vavruša [-] - P. Bednařík [-] (85. T. Rudolf [-] ) , L. Skalička [-] , P. Naňák [-] (70. A. Hrnčiřík [-] ) , T. Holý [-] - P. Petráš [-] , J. Hřebačka [-] , T. Chudý [-] , D. Sklenář [-] , J. Valášek [-] - M. Vavruša [-] -

ŽK: 29. L. Marek , 29. J. Chudárek , 76. T. Münster - 34. P. Naňák , 44. T. Holý , 56. P. Petráš , 68. L. Skalička , 77. J. Valášek , 82. T. Chudý , 83. D. Sklenář . ČK: 90. L. Marek - 90. M. Vavruša .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: PAVLICA Jiří - SKALICKÝ Libor, NUC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Pavel Starý
Tip experta: výhra hostů

Fryšták potvrdí v Holešově roli favorita a vyhraje

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Holesov je na koni ale ted jim spadne hrebinek protoze Frystak je hodne kvalitni na tuto soutez

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku