P. Přibyla 43.
R. Manďák 87. (p.)
2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 17:00

3.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veselá potvrdila doma s Přílukami roli favorita


Branky


43. P. Přibyla , 87. R. Manďák (p.)
16

 

 

 

Příluky sice patří mezi veselské tradiční soupeře, ale rozhodně nepatří mezi jejich oblíbené soupeře. Poslední tři vzájemné souboje skončily 1:0 vždy pro domácí, ten poslední v Příluku dokonce až po penaltovém rozstřelu. Boj o každý metr hřiště a málo branek, to se čekalo i v sobotu na Veselé. Veselá měla navíc problémy se sestavou, zejména stoperů se ji tentokráte nedostávalo.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se podařilo dát branku do šatny

 

Prognóza litého boje se potvrdila. Zápas to nebyl příliš ke koukání, byl plný soubojů, hráči obou stran si nic nedarovali a i v nesnesitelném vedru statečně bojovali. Ale byl to hlavně boj mezi šestnáctkami,  šancí příliš k vidění nebylo. Tu největší měl hned v první desetiminutovce přílucký Patrik Čelůstka, ale přízemní střelou na zadní tyč minul bránu.  Už se na hřišti všech 25 aktérů těšilo na poločasovou přestávku, když si Veselá vybojovala v 43. minutě trestný kop z cca 35 metrů. Exekuce se ujal Tomáš Dujka a nastřelil hráče v provizorní zdi, ale dostal možnost repete, když se mu míč vrátil zpět k noze. Ten si navedl více zprava ke středu a o 10  metrů blíž k bráně a vystřelil znovu. Bakala v bráně Příluku byl pozorný a míč šikovně vytlačil na břevno. Odražený míč ale pohotově vrátil Pavel Přibyla hlavou do brány a na přestávku se šlo za stavu  1:0.

 

Veselá v závěru potvrdila svoji výhru

 

V přestávce Příluky  2x prostřídaly a byly živější než Veselá. Veselá měla na lavičce jen dorostence a střídání si šetřila až na pozdější minuty.   Provizorní obrana Veselé ale začala hrát pozorně a na jistotu a pokud přeci jen propadla, tak měla štěstí, že Příluky měly mizernou koncovku a pořádně  za celý zápas netrefily  branku. Zápas už se blížil ke konci s tradičním skóre  1:0 pro domácí, když v 87. minutě zatáhl míč do pokutového území Roman Manďák. Obrana hostů si při jeho bránění nepočínala příliš šikovně a byl z toho pokutový kop. Sám Manďák si postavil míč  a svůj kop otřel o pravou tyč Bakalovy branky. Na štěstí pro domácí to bylo z vnitřní strany branky a tak se skóre měnilo na 2:0. V samém závěru byl blízko třetí brance Pavel Přibyla, kterého k náběhu za obranu vyzval pěknou kolmicí Michal Bodlák. Přibyla ale prováhal správný moment k zakončení a dostal se do kontaktu s brankařem aniž by vystřelil. Za obranu se ještě dostal po  20  vteřinách na hřišti i střídající Michal Střílka, ale ani on už nedokázal pohnout se skórem.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Velký dík všem co byli na hřišti a zaskočili za 5 hráčů základu, kteří dnes se zúčastnit nemohli. Jsou to dnes vydřené body, ale jsou 3 a v červnu se budou počítat jako každé jiné. Po losovacím aktivu jsme rozhodně nepočítali, že po dvou kolech budeme mít na kontě 6 bodů. Srpnové rozjezdy jsou vždy o to těžší, že sestavy silně ovlivňují ještě dovolenky hráčů a tak ty se ani zdaleka neblíží k ideálu. Za dvě kola 17 hráčů ? Tolik jich netočí ani ve Spartě. Uvidíme co do vyrovnané soutěže přinesou další kola.

FK Příluky
Jaroslav Brabec, funkcionář: V zápase jsme doplatili na nevyužití šancí, postupně byli sami před brankářem Červenkou naši Pinkas i Frolek, ale nedali. V prvním poločase byla lepší Veselá, ve druhém jsme trochu přitlačili my, ale gól z nabídnutých šancí nedali a to rozhodlo. Musíme více zapracovat na koncovce a porazit Malenovice v dalším zápase.



Sestavy


TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - D. Dlabaja [-] , J. Žaludek [-] , V. Štěpánek [-] (89. M. Záhořák [-] ) , P. Přibyla [-] , M. Bodlák [-] , R. Manďák [-] , T. Dujka [-] , J. Červenka [-] , M. Dlabaja [-] (59. M. Střílka [-] ) , M. Čoček [-]

FK Příluky
D. Bakala [-] - J. Seifert [-] (46. T. Humpál [-] ) , L. Adamík [-] (46. J. Kotík [-] ) , D. Frolek [-] , D. Dvořáček [-] , Z. Vlček [-] (89. P. Strohbach [-] ) , P. Pinkas [-] , Z. Julina [-] , J. Budín [-] (81. D. Zedníček [-] ) , L. Janků [-] , P. Čelůstka [-]

Hráči zápasu: P. Přibyla , R. Manďák - Z. Julina .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VITÁSEK Roman - VESELÝ Michal, VOBOŘIL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
18. 8. 2018 21:33
Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín
Střelec první branky bude zítra v zápise opraven. Autorem branky byl hráč č. 13 - Pavel PŘIBYLA

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

favorit doma nezaváhá

Petr Koseček

Expert: Josef Koutný
Tip experta: výhra domácích

Veselé vyšlo úvodní kolo a vyhraje i doma s Přílukami

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku