Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2018 10:15

2.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Holešova dokázala v samotném závěru skolit tečovický Bivoj


Branky


11

Nováček soutěže 1. B třídy skupiny B - holešovská rezerva - přivítala ve své premiéře na svém hřišti zkušený celek Tečovic, který měl za sebou výbornou jarní sezonu. Domácí tým se však svého soupeře nezalekl, po prohrané první půli dokázal vyrovnat. Nakonec o tříbodové výhře Holešova rozhodl pouhé dvě minuty před koncem Ondřej Zaoral a tečovickému Bivoji tak nakonec zůstaly jen oči pro pláč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit jednu branku

Na dobře připravené hrací ploše se hosté, kteří dojeli pouze ve dvanácti mužích, ujali vedení hned zkraje zápasu, když Vopatřil skóroval po samostatném uvolnění a Tečovští vedli 0:1. Domácím se při této záležitosti navíc zranil Kadlčík a musel přepustit svůj post Karolovi.  Domácí však měli v poli více ze hry, ale nedokázali si připravit jasné příležitosti. Buď šly střely mimo Joklovu branku nebo byly zablokovány obranou hostí. Domácí měli dobrou příležitost z pravé strany, ale střelu z „úhlu“ už uvnitř pokutového území Jokl chytil. Hosté zlobili po brejkových akcích, ale ani Vopatřil a 2x David Dorazín v dobré pozici se nedokázali prosadit. Do kabin se tak odcházelo za jednobrankového vedení hostí.

 

Domácí dokázali výsledek utkání otočit

 Ve druhém poločase domácí vyrovnali, když přímo z rohu trefil Hasala. Vedení jim však dlouho nevydrželo a po akci Michala Dorazína a naražení Vopatřila dokázal David Dorazín po zemi z hranice 16m strhnout vedení opět na stranu hostí. Záloha Holešova však neskládala zbraně, zvýšila pohyb bez míče a dobře kombinovala.  Dokázala si vytvářet gólové příležitosti a po jedné z nich, když Jokl dokázal vyrazit první střelu pouze k Zaoralovi, posledně jmenovaný dorazil do prázdné branky a vyrovnal.  Posledních 25 minut měli domácí výraznou převahu, ale bez brankového efektu. Za jejich snahu je odměnil dvě minuty před koncem podruhé Zaoral, když z dvaceti metrů trefil přímým nártem do šibenice branky hostí a rozhodl o tom, že domácí berou plný počet bodů.

 



Ohlasy k zápasu


SFK Elko Holešov B
web Holešova:

TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Minimálně za výkon v poslední půlhodině, kdy si dokázali vytvořit herní převahu, si domácí body určitě zasloužili. Hosté v závěru nedokázali brankově ohrozit Orala v domácí brance, Frkalův trestný kop skončil v jeho náručí, další dvě příležitosti dokázala domácí obrana odvrátit. Bivoj tak bude muset zabrat v dalších zápasech, což díky těžšímu losu zkraje soutěže nebude vůbec lehké.



Sestavy


SFK Elko Holešov B
M. Oral [-] - M. Olša [-] , J. Menšík [-] (46. B. Šuba [-] ) , T. Zakopal [-] (64. J. Leško [-] ) , R. Očadlík [-] , J. Kadlčík [-] (11. M. Karol [-] ) , O. Zaoral [-] , L. Marek [-] , R. Paštěka [-] , M. Hasala [-] , T. Münster [-]

TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - J. Plachý [-] , D. Kysučan [-] (89. A. Ondík [-] ) , V. Šnajdr [-] , D. Chovanec [-] - J. Vopatřil [-] , R. Závoda [-] , M. Dorazín [-] , L. Balcárek [-] - M. Frkal [-] , D. Dorazín [-]

ŽK: 83. M. Karol .
Hráči zápasu: O. Zaoral , M. Olša - D. Dorazín , M. Frkal .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: DOROTÍK Jan - ŽNIVA Lukáš, NEUBAUER Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Jan Marek
Tip experta: remíza

Holešov a Tečovice odehrají remízové utkání

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku