Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2018 17:00

2.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

8.0

Hrací plocha

--

Zázemí

8.0

Favorizovaná Mladcová se na výhru nad omlazenými Lužkovicemi hodně nadřela


Branky


12

Na Mladcovou přijely Lužkovice i se zkušeným Ivošem Světlíkem, ale nastoupily zde s poměrně omlazeným kádrem. Jasným favoritem tak byl domácí celek, který po dvaceti minutách vedl již o dvě branky. Komplikace přišla v 68. minutě, kdy byl vyloučen Mladcové Ivo Lošťák. Hosté přesilovku využili až v samotném závěru, ale na vyrovnání jim nakonec nezbyl čas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lužkovicím v Mladcové pomohl také zkušený Světlík, jinak se ale vytasily s omlazeným kádrem. Favorizovaní domácí brzo vedli o dvě branky. Ve druhém poločase jim ale komplikaci způsobil vyloučený Ivo Lošťák. Hosté v závěru snížili, vyrovnat se jim už ale nepodařilo.
Zdroj: https://zlinsky.denik.cz/fotbal-kraj/i-b-stare-mesto-se-vratilo-na-siruch-kde-deklasovalo-morkovickou-rezervu-20180814.html

 

 

 

 

 

 

 

 

Zpráva ze zápisu rozhodčího Milana Katrňáka:

 

 

Popis vyloučení: ČK 68 min. hráč č. 8 Lošťák Ivo - FK Mladcová- Pohoršující, urážlivé a ponižující výroky- Kritika i urážka R. v nepřerušené hře s hanlivým výrazem,,Do piče ty čuráku , pískej to¨ . Tento incident se odehrál na polovině , kdy následně vyloučený hráč Lošťák ve snaze odebrat soupeři míč se kolem soupeře obtočil , bez známky nějakého držení či kopnutí a jelikož soupeř tento jeho atak ustál a pokračoval v útočn...é akci , naopak hráč Lošťák upadl a dožadoval svými vulgaritami odpískání faulu na svou osobu. Vše jsem dobře viděl jelikož jsem byl velmi blízko asi 3 metry a o žádný nedovolený zákrok se nejednalo. Vyloučený hráč nebyl vůbec ochotný opustit hrací plochu a neustále vykřikoval , že za takovou urážku nemůžu dát červenou , ale pouze žlutou. Pak šel na střídačku a na pokyn odkráčel do kabin.Nutno podotknout , že do zmíněného vyloučení hráče utkání probíhalo velmi slušně , hráč nebyl nikým vyprovokován a domácí vedli 2:0. V 72 min. vykázán z prostoru střídačky asistent 1 . Lošťák Luděk - Fk Mladcová- Už v 5 min. jsem upozornil zmíněného asistenta aby upustil od svých kritik na mou adresu ,,slimáku , běhej , co to pískáš , následně po vyloučení jeho syna své urážky stupňoval ,,ty debile co to pískáš, nepískej voloviny, a přidal i vyhrožování mé osobě že mě po zápase dá po tlamě a to několikrát do konce zápasu opakoval a pokračoval i před kabinou s tím , že na něho mám počkat a dá mě po hubě, přitom se na mě sápal, ale domácí ho drželi a zatlačily směrem do kabin. Na vykázání asistenta 1 jsem si zavolal HP a na otázku co chci , jsem odpověděl , že chci vykázat pana Lošťáka. Odpověď HP ,, Však má pravdu" Pak jsem řekl, jestli ho vykáže nebo ne a teprve pak došlo na zmíněné vykázání i když p. Lošťák stál opřený o zábradlí , tak nevím jestli to mělo nějaký efekt. Tuto urážku před vyloučení i následnou kritiku a vykázání asistenta mohou dosvědčit oba delegování asistenti, kteří vše slyšeli i viděli.



Ohlasy k zápasu


FK Mladcová
web Mladcové:

FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, funkcionář: Nebyl jsem na fotbale v Mladcové. Podle vyjádření přítomných byli naši hráči hráčům Mladcové vyrovnaným soupeřem. Náš tým dirigoval skvělý Ivo Světlík, ale i ostatní hráči z B týmu a dorostu splnili očekávání . Vše ostatní podstatné je ve zprávě hlavního rozhodčího. Naši se k tomu nebudou vyjadřovat.



Sestavy


FK Mladcová
P. Kupka [-] - P. Votava [-] (79. D. Vaněk [-] ) , M. Vyvlečka [-] (89. M. Damborský [-] ) , M. Venený [-] , D. Kahaja [-] , J. Zapletal [-] , I. Lošťák [-] , P. Venený [-] (62. J. Jaroš [-] ) , M. Dlabač [-] , M. Kraváček [-] , M. Blažek [-]

FK Lužkovice-Želechovice
M. Böhm [-] - Z. Polepil [-] , J. Novotný [-] (76. J. Latif [-] ) , T. Mičola [-] , M. Paták [-] (77. A. Langer [-] ) , J. Král [-] , I. Světlík [-] , J. Škrabal [-] , M. Šuba [-] , M. Čala [-] , P. Čekal [-]

ŽK: 6. D. Čechmánek , 45. P. Venený - 11. P. Čekal , 73. M. Paták , 90. J. Král . ČK: 68. I. Lošťák .
Hráči zápasu: M. Vyvlečka , M. Blažek - M. Čala , M. Böhm .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: Katrňák Milan - HAVRLANT Jan, SKOPAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
12. 8. 2018 14:52
Hodnocení zápasu
Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jan Marek
Tip experta: výhra domácích

Mladcová si v domácí prostředí s Lužkovicemi připíše tři body

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku