0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 16:00

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blovice si odvezly důležité tři body a boj o sestup se zdramatizoval


Branky


0

Sestřih branek 

Zápas na ostří nože  se očekával ve Strážově. Domácí  si po zasloužené domácí prohře s  druhým mužstvem v tabulce ze Spáleného Poříčí z důvodu volného losu odpočinuli. Zda tento odpočinek ale pomohl k potřebnému úspěchu se soupeřem, který kvalitou hry a hráčským materiálem  se v tabulce pohybuje na posledním místě tabulky  a  patří rozhodně v této soutěži  mezi tu nejlepší společnosti. Faktem zústává, že odečtené body chybí a  a ty chybí také domácím. Prakticky se jednalo   o souboj o šest bodů a tento zápas zvádli lépe Blovice a odváží si velmi cenné body, které  je zase o nějaký krůček přiblížili k záchraně.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strážov bohužel v silně oslabené sestavě bez šesti hráčů stabilní sestavy nedokázal uspět v domácím utkání se Sokolem Blovice.

V oslabené sestavě drželi domácí se soupeřem krok

Zápas začal s obouch stran opatně.S přibívajícím časem jsme začínaly získávat mírnou převahu.V 17minutě jsme zahrávali trestný kop za hranicí 16.K míči se postavil Ondřej Laibl a nekompromistně proměnil.Pak z naší strany jsme začali balony nakopávat hra byla neurovnaná a tak skončil první poločas.

 

Šance si domácí dokázali využít, ale konce byli bezzubí

Obraz hry se příliš nezněnilo svým průběhem ani po přestávce. Sance domácích sice přišly, ale výsledkem bylo jen několik závarů před bránou hostů. Pojistku bodového  zisku přidali blovičtí hráči v závěru krásnou skrankou , když křižná střela Hajského pět minut před koncem z hranice pokutového území skončila v šibenici domácí branky.

 



Ohlasy k zápasu


SK Kovodružstvo Strážov
Trené Petr Presl :: " „ O reparát se po tomto neúspěchu budeme muset pokusit za týden v Dlouhé Vsi v silnější sestavě a bojovnějším výkonem“.

TJ Sokol Blovice
Jan Boltík trené hostů :: Body z dnešního utkání jsou velice cenné. Do zápasu jsme vstoupili úspěšně a ujali se vedení. V té době ale naši hráči místo toho aby se uklidnili a hráli svojí hru zbytečně zpanikařili a umožnili domácím si vytvořit několik slibných příležitostí ke skórování. Druhá poločas již byl z naší strany daleko vydařenější. Kontrolovali jsme hru, hráli jsem zodpovědně dozadu i dopředu, hrozili z brejků a z jednoho z nich , kdy Hajský krásně trefil horní růžek domácí branky a pak jsme již čekali na závěrečný hvizd rozhodčího. Naše cesta za záchranou ale pokračuje, musíme jít zápas od zápasu a snažit se být stejně jako dneska být úspěšnější než soupeř".



Sestavy


SK Kovodružstvo Strážov
M. Javorský [-] - Z. Vítovec [-] , M. Chaluš [-] , M. Denk [-] , D. Kološ [-] - V. Čížek [-] , M. Plíhal [-] (76. T. Volf [-] ) , T. Faltín [-] , L. Janka [-] - J. Hosnedl [-] , O. Janský [-] (57. T. Volf [-] )

TJ Sokol Blovice
V. Hudák [-] - M. Heřman [-] , V. Šeba [-] , V. Davídek [-] , T. Nekola [-] - J. Rous [-] , P. Malý [-] , K. Hajský [-] , J. Stegmuller [-] - O. Laibl [-] , R. Rous [-] (80. J. Diviš [-] )

ŽK: 31. Z. Vítovec , 70. L. Janka - 35. V. Davídek , 41. P. Malý .
Hráči zápasu: Z. Vítovec - M. Heřman .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.