6:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 16:30

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčí se podařila odveta a Smolivec si odvezl půltuctový debakl


Branky


20. V. Fiala , 23. J. Radda , 38. V. Fiala , 66. R. Bořík , 73. R. Bořík , 79. J. Novák
0

Ve Starém Smolivci  Spálené Počíčí na podzim utrpělo dvoubrankovou porážku a tato prohra je mrzí dodnes. Na silně podmáčeném trávníku sice  toho po fotbalové stránce mnoho ve St. Smolivci nepředvedli, navíc se zcela právem cítili být poškozeni nevídaným výkonem rozhodcovského tria. V domácím prostředí se chtěli svému soupeři výhradně sportovními prostředky dokonale pomstít. A to se jim podobě půtucet branek podařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase odmítl kanonýr domácích hattrick

Od úvodních minut si domácí vytvořili územní převahu, ale skórovat mohli v 10. minutě hosté. Po přiťuknutí hlavou do pokutového území se ocitli zcela osamoceni před M. Prantnerem, který ovšem vyloženou šanci skvěle zlikvidoval. V 15. minutě si V. Fiala narazil balón s O. Homolkou, v šestnáctce se rychlostně dostal před obránce, jenže zpětnou přihrávkou před prázdnou branku spoluhráče o decimetr nenašel. Ve 20. minutě poslal O. Homolka vyhraným hlavičkovým soubojem ve středu hřiště do úniku V. Fialu, jenž celou situaci zakončil nádhernou křížnou polovysokou dělovkou na zadní tyč – 1 : 0. O tři minuty později postupoval po parádní narážečce sám na brankáře V. Fiala, šikovně ho obešel a před zcela opuštěnou svatyni hostů předložil J. Raddovi neodmítnutelnou lahůdku – 2 : 0. Ve 30. minutě V. Fiala parádní nabídku před prázdnou kasu zopakoval, avšak J. Novák na míč o krok nedosáhl. V pokračující akci pak V. Fiala ve výborné pozici z deseti metrů kulatý nesmysl netrefil ideálně. Ve 38. minutě proměnil vynikající V. Fiala v solné sloupy tři protihráče, přiťukl V. Novotnému, jenž ihned z první ze šestnácti metrů orazítkoval levou tyč. Odražený míč si ale doběhl V. Fiala a nekompromisně zavěsil pod břevno – 3 : 0. Hattrick mohl V. Fiala zkompletovat v minutě čtyřicátéčtvrté, avšak po přihrávce J. Raddy ho bravurním zákrokem vychytal hostující gólman, stejně jako vzápětí dobíhajícího V. Novotného. Po skvělém představení odcházel favorit  do kabin  s luxusním náskokem"

Novák napsal fotbalovou báseň , další tutovku ale zazdil

Ani druhou šanci připsat si ceněnou střeleckou trofej V. Fiala nevyužil. Po nádherné kombinaci V. Novotný – O. Homolka neproměnil v 57. minutě sólo na brankáře. V 62. minutě nevypálil přesně z mírného úhlu na osamoceného gólmana postupující J. Novák. V 66. minutě jsme obranu Starého Smolivce rozebrali doslova do šroubku. Krásný pas na sprintujícího V. Fialu, čtyřicetimetrový úprk našeho levého záložníka, výborná zpětná přihrávka, jistá koncovka R. Boříka – 4 : 0. V 70. minutě obral o balón středního obránce hostů důrazný J. Novák, následný samostatný nájezd na gólmana však po nepovedené kličce neproměnil. Útočná exhibice našeho družstva pokračovala – v 72. minutě zamířil V. Novotný z patnácti metrů o milimetry vedle levé tyčky, v 73. minutě s přehledem zakončil postup na brankáře R. Bořík – 5 : 0, v 75. minutě ani napotřetí V. Fiala potřetí neskóroval, v 77. minutě V. Novotný v jasné tutovce vyběhnutého gólmana z dvacetipěti metrů nepřelstil, v 79. minutě napsal fotbalovou báseň J. Novák, když si v plném běhu elegantně přehodil brankáře a z voleje napnul síť v opuštěné brance – 6 : 0. V 86. minutě hattrick nedovršil také R. Bořík. Centr K. Kalisty předal R. Boříkovi efektně prsami J. Novák, ale dočasný sobotní velmi úspěšný útočník z osmi metrů vysoko přestřelil. V 89. minutě pak svůj druhý úspěch v utkání nezaznamenal v jednoznačné tutovce J. Novák a v poslední minutě selhal sám před gólmanem V. Novotný. Po neskutečné ofenzivní pohádce jsme soupeře naprosto rozdrtili. Využít alespoň polovinu příležitostí, zvítězili bychom dvouciferným rozdílem. Pomsta za „podzim“ tedy byla opravdu sladká.    



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Spálené Poříčí
Sekretář domácího klubu M. Krejdl: " Domácí tým si ihned od úvodních minut vytvořil územní převahu, ale jako první mohli otevřít skóre hosté, v 10. minutě se útočník hostí ocitl za domácí obranou zcela osamocen před brankářem, ale nedokázal prostřelit dobře vyběhnuvšího brankáře. Po této šanci již ale na trávníku zcela dominovali domácí, kteří ve 20. min. otevřeli skóre, které navýšili o tři minuty později. A když v 38. min. to bylo již 3:0, bylo jasné, že zbytek zápasu bude jen otázkou skóre. Nakonec se počet branek v síti hostí zastavil na půltuctu, ale to jen díky tomu, že domácí neproměnili řadu dalších, stoprocentních šancí.: Kapitán domácího týmu O. Homolka :: " Měli jsme dobrý nástup do utkání, ale průběh utkání mohl být jiný, kdyby soupeř proměnil v 10. min svojí velkou šanci. Po druhém gólu bylo jasné, že soupeř nemá síly na větší odpor a my v pohodě dokráčeli k vysokému vítězství, mrzí mne jen řada dalších neproměněných šancí. A chci všechny naše fanoušky pozvat na příští neděli, kdy od 15 hod hrajeme na hřišti vedoucí Košutky Plzeň."

SK Starý Smolivec
Trenér hostů Jan Spour : „ V úvodu jara nás zastihly problémy se kterými se musíme vyrovnat. Před sezónou důvodu zranění nám vypadl ze sestavy dlouhodobě zraněný Standa Procházka , další dva hráče nemohou hrát z disciplinárních důvodů a to ke klidu a pohodě v týmu ve vyrovnané soutěži, kde půjde o každý bod v boji o záchranu nepřispívá. I přes tyto problémy jsme na hřišti favorita nezačali špatně a v 10minutě měl tutovku ke skórování Ota Strejc, ale ta zůstala nevyužita. Vzápětí po rohovém kopu jsme odmítli opět otevřít skóre a nedáš, dostaneš se opět potvrdilo. Domácí po krásné brance Fialy se uklidnili, do poločasu to již bylo 3:0 a bylo rozhodnuto. Když k tomu přidáme, že jsem musel v průběhu prvního poločasu postupně pro zranění vystřídat dva a na začátku druhé půle dalšího hráče, naše lavička osiřela a pak se jen z naší strany zápas dohrával. Domácím se v tomto zápase velmi dařilo a jejich výhra je naprosto zasloužená. Doufám, že se dáme nyní ve vynucené přestávce kdy mále v dalším kole volno a připravíme se na ty nejdůležitější boje o šest bodů.“:



Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí
M. Prantner [-] - O. Homolka [-] , J. Sklenář [-] , F. Brudna [-] , K. Kalista [-] - J. Radda [-] (80. M. Krejčí [-] ) , M. Davídek [-] (46. J. Karas [-] ) , V. Novotný [-] , J. Novák [-] - D. Šlajs [-] , V. Fiala [-]

SK Starý Smolivec
K. Dražan [-] - M. Tyrpekl [-] , J. Růt [-] (46. R. Ostříž [-] ) , J. Tupý [-] , R. Štěpánek [-] - M. Hrkel [-] , M. Eisman [-] , P. Arnošt [-] (38. M. Puškár [-] ) , M. Panýrek [-] - K. Bouše [-] , O. Strejc [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.