1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2018 14:30

1.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítná nad Vláří brankou Kořenka udolala slovácký Hluk


Branky


11

Ve Štítné nad Vláří se v dušičkovém nedělním odpoledni představili fotbalisté z Hluku, kteří si minulý týden ve svém podzimním azylu překvapivě poradili s nováčkem ze Skaštic. Domácí se hodně nadřeli na výhru v Boršicích a věděli, že je nečeká nic lehkého. Štítná nad Vláří šla do vedení už po dvaceti minutách, brankář Fojtík vykopával balon tak nešťastně, že nastřelil domácího Kořenka. Poté se na hřišti přiostřilo a padlo po dvou červených kartách, po jedné na každé straně. Domácí pak cennou výhru uhájili až do konce

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek poslal do vedení Kořenek

"V neděli 4.11. zajížděla jednička Hluku ke svému mistrovskému zápasu do Štítné nad Vlaří. jednalo se o první kolo, které bylo posunuto na závěr soutěže. Pro nás to bylo velmi nešťastné utkání, protože dlouho nebude taková šance vyhrát na hřišti soupeře. Od začátku to byl vyrovnaný zápas. my jsme však měli po úniu Jaroňka a jeho centru na malé vápno 100% šanci. Ale Sedláček s ní naložil špatně. Ve 20. minutě došlo k situaci, která rozhodla o osudu celého zápasu. Brankář Fojtík vykopával balon tak nešťastně, že nastřelil domácího Kořenka, od něhož se míč dokutálel za brankovou čáru naší branky. Potom to byl fotbal tvrdý, domácí hráli s velkým nasazením a vyhrávali většinu hlavičkových soubojů. Super vyložené šanci k vidění nebyli, ale šance na skórování byly na obou stranách", hodnotí první půli činovníci Hluku.

Domácí cennou výhru uhájili až do konce

"Druhý poločas se začal hrát stejným způsobem, ale v 50. minutě viděl druhou žlutou kartu Vít Chovančík, vždy to byl faul na pronikajícího Jaroňka. Od této doby jsme hráli o jednoho muže víc a snažili jsme se s tím něco udělat. Zakládali jsme postupné útočné akce, ale do plných. Přesto: Galuška napřáhl z 20- ti metrů a trefil břevno, potom šel sám Jaroněk z oči v oči proti domácímu brankáři, ale jeho obstřel byl bídný a šel horem mimo branku. V 75. minutě pronikla do pokutového území Dohnal, přihrál před branku, kde jeden z našich hráčů vystřelil, tak nešťastně, že míč se od tyče odrazil mimo branku. V další šanci byl Mira Machala, který nedokázal usměrnit do sítě centr z pravé strany, přestože to bylo už na brankové čáře. Nakonec se to rozhodlo tak, že v 88. minutě uviděl druhou žlutou kartu za obyčejný faul Sedláček ( první byla za zbytečné mluvení). Tím skončilo naše trápení", vrací se k duelu ve Štítně nad Vláří funkcionáři Hluku na svém webu.



Ohlasy k zápasu


TJ Štítná nad Vláří
Luboš Hnilo, as. trenéra: Dnešní utkání bylo velmi těžké. Bylo k vidění hodně soubojů a rozhodčí to chvílemi nechával bez přerušení. Utkání nakonec rozhodla chyba hostujícího brankáře, kdy nastřelil aktivního Dana Kořenka a míč skončil v síti. Šance byli k vidění na obou stranách, ale buď dokázali zasáhnout brankáři, nebo chyběla přesnost a klid v zakončení. Podzim jsme zakončili důležitými třemi body a v zimní přestávce se tak musíme poctivě připravit na jarní část.

Spartak Hluk
web Hluku: Je přiznat, že i domácí si v deseti vytvořili nějaké šance, kdy mohli zvýšit 2:0, a tím nás definitivně odepsat. Byl to zápas, který jsme prošustrovali sami. Taková je pravda.



Sestavy


TJ Štítná nad Vláří
M. Marcaník [-] - D. Kořenek [-] , J. Liška [-] , P. Sloboda [-] , V. Chovančík [-] , T. Chovančík [-] , J. Hrnčiřík [-] , M. Maniš [-] , Š. Hrnčiřík [-] (77. M. Králík [-] ) , J. Spáčil [-] , T. Liška [-]

Spartak Hluk
J. Fojtík [-] - M. Zalubil [-] - M. Machala [-] - P. Šimčík [-] , P. Kuřina [-] , M. Galuška [-] , A. Machala [-] , T. Nguntual [-] (56. D. Bílek [-] ) , L. Jaroněk [-] , D. Sedláček [-] , J. Dohnal [-]

Hráči zápasu: M. Marcaník , T. Liška - L. Jaroněk .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: NOHAVICA Radek - SUROVEC Tomáš, STRAKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář - Vysoké Pole | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 21:10

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 18:03
Petr Koseček

Expert: Milan Lakomý
Tip experta: výhra domácích

Štítná nad Vláří potvrdí dobrou formu a vyhraje

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 22:02

Tip: výhra domácích