Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.11.2018 18:30

1.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otrokovický Baťov načepoval v pátek Boršicím plnou dvanáctku


Branky


10

Na otrokovickou umělou trávu zavítali v páteční podvečeru fotbalisté z Boršic a chtěli navázat na sympatický domácí výkon proti Štítné nad Vláří. Umělka ale Boršičanům příliš nevoněla a už po deseti minutách prohrávali o čtyři branky. Ohnutek sice vsítil po dvaceti minutách jejich čestný úspěch, ale v první půli to byla hra spíše "kočky s myší". Domáci zaznamenali totiž osm branek. Ve druhém dějství pokračoval brankostroj domácích a hosté si nakonec odvezli plný tucet branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek nasázel v první půli osm branek

Boršice letos prochází velkou krizí a s nulovým bodovým ziskem se krčí na dně tabulky našeho Krajského přeboru. Ani Baťov jim nedopřál tuto statistiku změnit a v posledním podzimním kole je vyprovodil  doslova "tuctovým" přídělem. Hosté přitom v posledním kole dost potrápili v domácím prostředí Štítnou nad Vláří, když rozhodující branku inkasovali až osm minut před koncem z pokutového kopu. Domácí Baťov si naopak přivezl cennou výhru na penalty z Bystřice pod Hostýnem, když v hektickém závěru srovnal Aleš Skyba až v samotném konci tohoto utkání. Obavy z toho, že Baťov utkání s beznadějně posledními Boršicemi podcení a umožní jim připsat si první body v této sezóně se rozplynuly během prvních deseti minut zápasu. Výrazně k tomu přispěli samotní boršičtí, když si hned v 1. minutě vstřelili smolný vlastní gól. A od toho se vyvíjel i průběh celého utkání.

Brankostroj domácích pokračoval i po přestávce

Hosté si dali vlastní branku již v první minutě a to určilo ráz začátku zápasu. Vzápětí přidali domácí po ose Ondráš - Michal Vitásek dvě branky jako přes kopírák a když v 9. minutě přidal čtvrtý gól Petr Zapletal, bylo jasné, že to v tomto pátečním podvečeru bude jen otázka skóre. Boršicím slouží ke cti, že utkání odehráli bojovně a aktivně, za což byli odměněni v minutě 22., když potrestali chybnou rozehrávku Baťova, víc už jim ovšem domácí nedovolili a i přes prostřídání sestavy ve druhé půli dovedli zápas v pohodovém tempu k vysokému vítězství. Střelecky se krom dvougólových Bíny a Vitáska blýskl zejména Aleš Skyba, za zmínku pak stojí především jeho branka z 55. minuty, kdy se lahůdkově trefil z přímého kopu a završil tak svůj hattrick. Aleš Skyba nakonec zaznamenal čtyři branky. Hosté tak odjeli na Slovácko s velkým debaklem a v zimní pauze mají nad čím přemýšlet.



Ohlasy k zápasu


SK BAŤOV 1930
web Baťova: Vyšel nám na jedničku začátek zápasu a po deseti minutách jsme vedli o čtyři branky. Střelecky se dařilo především Skybovi, jehož třetí branka byla výstavní.

SK Boršice
fanoušek Boršic: Podzimní část jsme zakončili s vysokou porážkou a nyní je na vedení, jak přes zimu mužstvo doplní...



Sestavy


SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - P. Kopřiva [-] (55. J. Kašík [-] ) , M. Bína [-] (67. D. Holman [-] ) , Z. Ondráš [-] , P. Bršlica [-] , P. Zapletal [-] , M. Vitásek [-] (69. M. Zikmund [-] ) , M. Zapletal [-] , A. Skyba [-] , P. Krajča [-] (60. A. Bršlica [-] ) , O. Žáček [-] (31. J. Sotolář [-] )

SK Boršice
A. Boček [-] - L. Býček [-] (76. V. Yatsyshyn [-] ) , R. Kohoutek [-] , M. Bartošík [-] , L. Krsička [-] , T. Ohnutek [-] , M. Březina [-] , P. Filipský [-] , E. Trlida [-] , F. Konečný [-] , Z. Holomčík [-]

ŽK: 33. M. Bína , 54. A. Skyba , 77. J. Sotolář - 36. P. Filipský , 79. R. Kohoutek .
Hráči zápasu: A. Skyba , M. Vitásek - T. Ohnutek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: MIKULÁŠEK Adam - SCHNÜRMACHER Filip, KOTAČKA Rostislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář - Vysoké Pole | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 21:25

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 21:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 18:03
Petr Koseček

Expert: Milan Lakomý
Tip experta: výhra domácích

Jasná záležitost domácího celku...

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 22:02

Tip: výhra domácích