Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:30

1.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Velkých Karlovic + Karolinky splnili proti Bystřici p/H roli favorita


11

Do Velkých Karlovic přijeli fotbalisté z Bystřice pod Hostýnem, kteří v minulém kole přišli o tři body až v samotném závěru s otrokovickým Baťovem. Domácí celek prohrál v Luhačovicích až na penalty, ale prezentoval se zde sympatickým výkonem. Domácí vstoupili do utkání s Bystřicí pod Hostýnem velmi dobře a šli Kašparem do vedení. Hosté ale dokázali po osmnácti minutách hry srovnat . Domácí celek šel přeci jen do kabin s jednobrankovým náskokem. Ve druhé půli Karlovjané navýšili vedení a berou všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel v první půli do vedení

Domácí završili vydařený podzim dalším vítězstvím, které inscenoval účastí u všech branek střelec Velkých Karlovic + Karolinky Pavel Škrobák. Valaši se ale na výhru s hráči z pod Hostýna hodně nadřeli a odměnou jim byl tříbodový zisk. Domácí tak jsou stále ve hře o postup do nově utvořené divizní skupiny. „Bylo to jednoznačně utkání Pavla Škrobáka. Po jeho trestném kopu se hlavou trefil Tomáš Kašpar. Budu se opakovat, ale Bystřice pod Hostýnem nehrála rozhodně tak, že by měla být ke konci tabulky. Po sólu Škrobáka nás opět do vedení dostal Ondřejka. Třetí branku klíčovou brzy po přestávce dal Pavel Škrobák sám", hodnotí duel s Bystřicí pod Hostýnem fotbaloví činovníci z Velkých Karlovic + Karolinky chválí svého nejlepšího kanonýra. 

Domácí stvrdili svoji výhru

Do kabin tak odcházeli v prvním dějství spokojenější domácí fotbalisté, kteří sice na chvilku vyklidili střed pole a Bystřice pod Hostýnem je začale přehrávat. Uklidnění však přinesla branka do šatny. Domácí jsou ale v domácím prostředí silným protivníkem o čemž se mohli přesvědčit i fotbalisté z Bystřice pod Hostýnem. "My jsme za stavu 1:1 v tom zápase na chvíli ztratili střed pole, ale gól do šatny nás uklidnil. Ve druhém poločase jsme dominovali. Plníme si zatím cíl a to být na konci soutěže do 6. místa. Mrzí nás jen onemocnění mononukleózou v podání Honzy Pavelky, bez kterého se budeme muset půl roku obejít. Je to oslabení jak na hřišti, tak v kabině, kde tento poctivý hráč a člen naší party bude chybět,“ řekl vedoucí mužstva VKK Jaroslav Valián.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Karlovice+Karolinka
Jaroslav Valián, vedoucí: Byl to zápas Pavla Škrobáka, který nám svým výkonem hodně pomohl k výhře nad kvalitním protivníkem.

FK Bystřice pod Hostýnem
web Bystřice p/H:



Sestavy


FC Velké Karlovice+Karolinka
T. Bil [-] - P. Škrobák [-] (86. A. Šimšálek [-] ) , P. Hruška [-] , R. Zeť [-] , T. Kašpar [-] , V. Vašut [-] , M. Pavelka [-] , J. Mikula [-] , J. Langer [-] , J. Podešva [-] (72. J. Kučera [-] ) , T. Ondřejka [-]

FK Bystřice pod Hostýnem
D. Juřík [-] - J. Ligač [-] , . Duarte [-] (53. L. Berky [-] ) , M. Kušík [-] (51. T. Navrátil [-] ) , D. Ondroušek [-] , R. Pumprla [-] , E. Vasiljev [-] , M. Tureček [-] , L. Juhas [-] , J. Juráň [-] , L. Michálek [-] (79. M. Kubík [-] )

ŽK: 69. P. Škrobák , 72. J. Langer , 85. V. Vašut , 90. J. Kučera - 40. M. Kušík , 48. J. Juráň , 49. L. Michálek , 66. T. Navrátil .
Hráči zápasu: T. Kašpar , P. Škrobák - J. Ligač .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ZPĚVÁK Petr - BARTOŇ Pavel, ŠEVČÍK Igor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář - Vysoké Pole | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 21:25

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 21:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 18:03
Petr Koseček

Expert: Milan Lakomý
Tip experta: výhra domácích

Velké Karlovice doma na Bystřici p/H vyzrají

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 22:02

Tip: výhra domácích