0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:30

1.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Provodov veze cennou výhru z Holešova


Branky


11

Fotbalisté Provodova mají za sebou poměrně úspěšnou sérii, kdy dokázali rozstřílet Nevšovou a poté i zvrátit nepříznivě se vyvíjející duel u lídra tabulky v Brumově. Holešov padl v posledním utkání v Nevšové a přišel také o vyloučeného Dubce. V prvním dějství se diváci v Holešově branky nedočkali, i přes několik šancí na obou stranách. Ve druhém poločasu se dostali ke slovu hosté a vstřelili úvodní branku. Ta se nakonec ukázala jako jediná a Provodov cennou výhru uhájil až do konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se diváci branky nedočkali

Prakticky celý zápas domácí Holešovjané bušili na provodovské vrata exligového brankáře Petra. „V první půli jsme měli nějaké šance, mohli jsme vést. Vyrovnaný zápas pokračoval i po přestávce. Zlom přišel po hodině hry, kdy nejprve Křenek vystihl rozehrávku soupeře, ale gólman Petr vše uhasil. Domácí tak byli v koncovce nepřesní a hosté trpělivě čekali na svoji příležitost. Ta přišla až po hodině hry. Na druhé straně měli provodovští roh, ze kterého na přední tyči skóroval Huťka. My poté zvýšili aktivitu, měli další náznaky akcí, které jsme ale nedokázali zakončit. Hosté si zkušeně šťastnou výhru pohlídali,“ zhodnotil duel hrající předseda holešovského klubu Milan Roubalík. Tři body tak putují do Provodova, který na konci sezony prokázal zlepšenou formu a posunul se v tabulce o pár příček výše.
Zdroj: https://zlinsky.denik.cz/fotbal_region/krajsky-prebor-podzimnim-pulmistrem-je-exdivizni-brumov-20181106.html

Hosté utkání rozhodli Huťkou

Hosté z Provodova dorazili do Holešova se zabezpečenou obranou a týmu pomohly i poslední výsledky, především obrat v duelu u lídra tabulky v Brumově byl neskutečný. Domácí celek byl na hřišti hodně aktivní, ale hostující obrana s bývalým ligovým brankářem Petrem byla nepropustná. Domácí si sice vytvořili pár dobrých příležitostí, ale bývalí exligisté jako např. Aleš Urbánek si s výpady domácích poradili. Klíčový mont zápasu přišel po hodině hry, kdy hosté zahrávali rohový kop a nekrytý Michal Huťka poslal hosty do vedení. Domácí poté zvýšili ještě více svoje obrátky, ale hosté takticky vyzrálou hrou vyrovnání nedovolili. Holešov tak zastihl závěr podzimu v horší formmě a mustvo se trápilo především střelecky. provodov bere tři body a stále ještě může zamíchat pořadím v boji o postup do nově vznikající moravské divize.



Ohlasy k zápasu


SFK Elko Holešov
web Holešova: Neproměnili jsme své příležitosti a hosté nás potrestali Huťkou. Hosté v závěru i se štěstím výhru uhájili.

FC RAK Provodov
Josef Rak, trenér: Taktickou hrou jsme nakonec získali cenné tři body.



Sestavy


SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - F. Kotas [-] (63. S. Uličný [-] ) , D. Paták [-] (79. M. Roubalík [-] ) , V. Matulík [-] , P. Polomík [-] , J. Křenek [-] , R. Sumec [-] (75. M. Olša [-] ) , M. Bejtkovský [-] , D. Čep [-] , M. Charuza [-] , J. Chudárek [-] (86. R. Paštěka [-] )

FC RAK Provodov
R. Petr [-] - T. Ulman [-] , M. Huťka [-] , P. Hlobil [-] , M. Elšík [-] , J. Zakopal [-] , M. Velev [-] , V. Chalupa [-] (90. R. Kamenčák [-] ) , J. Gargulák [-] (76. T. Haloda [-] ) , A. Urbánek [-] , V. Barcuch [-]

ŽK: 63. M. Huťka , 90. T. Haloda .
Hráči zápasu: D. Čep - M. Huťka , R. Petr .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: MIČKAL Karel - ČÍŽ Roman, RUMAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář - Vysoké Pole | Zlínský | Zlín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 21:25

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 21:10

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 18:03
Petr Koseček

Expert: Milan Lakomý
Tip experta: remíza

Utkání v Holešově skončí po 90 minutách remízou

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 22:02

Tip: remíza