Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:30

1.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji nováčků Skaštice rozstřílely Nevšovou


Branky


11

Do Skaštic zavítali fotbalisté Nevšové, kteří v minulém kole udolali v dramatickém utkání Holešov. Domácí celek překvapivě padl v Hluku a tak se čekalo, co s ním prohra na Slovácku udělá. V prvním dějství viděli diváci ve Skašticích hned tři branky, spokojenější byli domácí, kteří vedli o jednu branku. Ve druhé půli domácí byli efektivnější v zakončení a třemi trefami definitivně rozhodli zápas ve svůj prospěch. Skaštice tak úspěšně zakončily svoji domácí sérii, která je obdivuhodná.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel v první půli do vedení

"Skašticím se tuto sezónu na domácím hřišti daří a brzy to pocítili i hráči Nevšové. Na levé straně dobře zafungovala spolupráce Gojše s Konečníkem, kteří vymysleli palebnou pozici pro FRÝDLA. Jeho střela z hranice šestnáctky se ještě odrazila od tyče a skončila v síti. Ovšem vedení domácích trvalo jen několik málo minut. Hosté  zahrávali dlouhý aut před domácí bránu. Obránci míč odvrátili jen k nepokrytému KARMAZÍNOVI, který se z voleje trefil přesně k tyči. V následujících minutách se hra vyrovnala. Obě mužstva předvedla útočné výpady, ale ani na jedné straně hřiště se brankáři příliš nezapotili. Domácí ale postupně navýšili svůj tlak a přineslo to i gólový užitek. Konečník na sebe navázal tři protihráče. Místo střely zvolil přihrávku do strany na volného Gojše, který ještě přihrál nabíhajícímu ZAVADILOVI a ten míč dopravil do prázdné brány. Po vedoucí brance se domácí více uklidnili a své vedení mohli do konce první půle ještě navýšit. Ve dvou nadějných pozicích se ocitl Sova, ale svého prvního gólu v Krajském přeboru se ještě nedočkal", viděli první dějství domácí funkcionáři.

Domácí přidali další tři branky

"Do druhé půle šli domácí s cílem vstřelit třetí branku a odskočit tak soupeři. Skašticím se dobrými náběhy dařilo roztrhat hostující obranu. Vytvořily si i šance. Tu největší měl Zavadil, který byl zcela osamocen před hostujícím brankářem, ale ten jeho směr střely vystihl a míč ukryl v náručí. Poté měl dvě dobré možnosti i Ančinec, ale ani on třetí branku nepřidal. Hosté hrozili hlavně po levé straně, kde byl rychlonohý Vašička, ale Bubla si s ním dokázal poradit. A pravý obránce domácích dokázal přidat i nadstavbu do útoku. Jeho krásný centr přistál přesně na hlavě KONEČNÍKA, jehož hlavička skončila za zády brankáře Nevšové. Po třetí brance už si domácí závěr duelu užívali. Po další akci Bubly zahrál hostující obránce rukou v pokutovém území a penaltu bezpečně proměnil SOVA. Utkání i celou podzimní část sezóny uzavřel pátou brankou střídající VYMĚTAL. Brankář Nevšové vyrazil tvrdou střelu sice do strany, ale Vymětal předvedl svou úžasnou akceleraci, předskočil obránce a poslal míč nekompromisně do brány. Domácí hráči tak dali krásný dárek, v podobě vítězství, svému kouči Koleničovi, který v den utkání slavil své kulaté narozeniny", hodnotí povedené utkání domácí činovníci na svém webu.



Ohlasy k zápasu


TJ Skaštice
web Skaštic: Poslední duel v tomto roce naši hráči zvládli velmi dobře. Udrželi si svou domácí neporazitelnost a svému soupeři přibalili na cestu 5 branek. Přezimují tak na druhém místě tabulky. Na nováčka soutěže je to docela slušný výkon. Nyní na naše hráče čeká zimní odpočinek a od konce ledna se znova začnou připravovat na odvetné zápasy v Krajském přeboru.

TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Do 70. minuty jsme s kvalitním soupeřem dokázali držet krok. Po třetí obdržené brance jsme hru otevřeli a bohužel na to doplatili dalšími brankami. Umístění soupeře v tabulce není náhodné, na jejich ofenzivní hru bylo při absenci našich hráčů těžké reagovat.



Sestavy


TJ Skaštice
R. Večeřa [-] - L. Batík [-] , Z. Konečník [-] , J. Gojš [-] (77. M. Frýdl [-] ) , M. Glozyga [-] , M. Ančinec [-] (66. R. Vymětal [-] ) , D. Mynarčík [-] (83. S. Škrabana [-] ) , A. Sova [-] (83. R. Ježák [-] ) , L. Bubla [-] , R. Frýdl [-] , O. Zavadil [-]

TJ Sokol Nevšová
B. Žilka [-] - T. Juriga [-] (57. M. Foltýn [-] ) , M. Toman [-] (76. L. Sabadka [-] ) , R. Machač [-] , S. Beňo [-] , M. Kuric [-] , V. Tomšů [-] , P. Karmazín [-] , A. Řiháček [-] , M. Mujkoš [-] , R. Vašička [-]

ŽK: 57. R. Frýdl - 35. M. Toman , 45. A. Řiháček .
Hráči zápasu: R. Frýdl , O. Zavadil - P. Karmazín .
Počet diváků: 94. Rozhodčí: MACHÁČ Jiří - GLOSER Jan, BERNATÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář - Vysoké Pole | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 21:25

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 21:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 18:03
Petr Koseček

Expert: Milan Lakomý
Tip experta: výhra domácích

Skaštice v souboji nováčků vyhrají

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 22:02

Tip: výhra hostů