Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:30

1.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky z Brumova se na výhru nad Juřinkou hodně nadřel


Branky


11

V Brumově se představili fotbalisté z Juřinky a de facto neměli proti vedoucímu celku co ztratit. Valaši zde hráli bez bázně a hany a po dvaceti minutách se dokonce ujali vedení. Domácí srovnali brankou do šatny. Ve druhém dějství Brumov šel do vedení a deset minut před koncem přidal benjamínek Matěj Kubiš třetí trefu. Hosté v závěru utkání ještě zdramatizovali svým kanonýrem Vavříkem. Svěřenci trenéra Charváta nakonec berou tři body a spnili předsezónní cíl a přezimují na čele tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

"Poslední podzimní kolo Krajského přeboru jsme odehráli na domácím hřišti proti mužstvu Juřinky. Od začátku zápasu se hrálo na polovině hostů, kteří se soustředili na defenzívu a spoléhali na rychlé protiútoky. Jen do 20. minuty jsme se dostali minimálně do pěti slibných příležitostí vstřelit gól. Tu největší měl P. Naňák, který postupoval z pravé strany sám na brankáře, ale přestřelil branku Juřinky. Ve 24. minutě hosté nakopli dlouhý míč na Macíčka a ten po chybě naší obrany postupoval sám na T. Pjajka a s přehledem vstřelil první gól zápasu. V 33. minutě musel opět zachraňovat T. Pjajko po střele aktivního Macíčka. Další komplikace vznikla v 41. minutě, kdy musel odstoupit pro svalové zranění M. Novák, kterého nahradil další hráč ještě dorosteneckého věku J. Kolínek. Nadále jsme si vytvářeli šance a v 43. minutě po střele D. Juřici z dvaceti metrů a teči obráncem Juřinky do protipohybu brankáře hostů se nám podařilo vyrovnat stav zápasu na 1:1", hodnotí první půli funkcionáři Brumova.

Hosté utkání v závěru zdramatizovali

"Ani ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. V 50. minutě po sérii rohů měl příležitost ke vstřelení branky hlavou M. Doležal, ale z bezprostřední blízkosti netrefil branku hostů. V 55. minutě měli hosté poslední slibnou příležitost, kdy Vavříkovu střelu z úhlu T. Pjajko vyrazil na roh. V 67. minutě se dostal do šance P. Naňák po centru P. Vlčka, ale opět přestřelil branku hostů. Od 70. minuty dohrávali hosté o deseti hráčích, kdy druhou žlutou kartu obdržel Skařupa za faul na D. Řeháka. V 73. minutě se nám podařilo konečně vstřelit druhý gól po střele M. Chovance z hranice šestnáctky a v 82. minutě M. Kubiš po centru P. Vlčka zvýšil na 3:1. Hosté ještě v 89. minutě po chybě M. Doležala korigovali stav zápasu na 3:2", oddechli si po výhře nad Juřinkou fotbaloví činovníci z Brumova.



Ohlasy k zápasu


FC Brumov
web Brumova: Naše výhra se nerodila lehce, ale nakonec jsme získali tři body a udrželi titul půlmistra...

TJ Juřinka
Web Valašského fotbalu: Juřinka se v Brumově držela. Ve 25. minutě šla do vedení brankou Macíčka. Domácím pomohla branka do šatny v podání Juřici. Po přestávce byl v 70. minutě vyloučen po druhé žluté kartě hostující Škařupa a domácí favorit přesilovku využil. Chovanec s Kubišem zajistili odskočení na 3:1. Juřinka již je snížila na 3:2 brankou Vavříka.



Sestavy


FC Brumov
T. Pjajko [-] - P. Naňák [-] (87. O. Novák [-] ) , M. Chovanec [-] , T. Kolouch [-] - D. Juřica [-] , M. Kubiš [-] (83. L. Novák [-] ) , D. Řehák [-] - M. Novák [-] (41. J. Kolínek [-] ) - P. Vlček [-] , J. Habanec [-] , M. Doležal [-]

TJ Juřinka
P. Holáň [-] - A. Solánský [-] (83. J. Žemla [-] ) , R. Šnajdr [-] , J. Petrů [-] (75. F. Šobora [-] ) , V. Krajča [-] , M. Macíček [-] , P. Škařupa [-] , N. Škorňa [-] , P. Goláň [-] , L. David [-] , D. Vavřík [-]

ŽK: 90. T. Pjajko - 21. L. David , 31. A. Solánský , 34. P. Škařupa . ČK: 70. P. Škařupa .
Hráči zápasu: D. Juřica , M. Chovanec - D. Vavřík , M. Macíček .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: ZICHÁČEK Martin - NOVÁK Radek, KORCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář - Vysoké Pole | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 21:25

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 21:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 18:03
Petr Koseček

Expert: Milan Lakomý
Tip experta: výhra domácích

Zde to bude jasná záležitost domácího týmu

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 22:02

Tip: výhra domácích