0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:30

1.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči z lázeňského města v sobotu loupili v Morkovicích


Branky


11

V Morkovicích se představili fotbalisté z Luhačovic a jednalo se o šlágr tohoto kola. Domácí celek se chtěl výhrou dotáhnout na čelo tabulky, navíc má k dobru ještě odložený duel s Bystřicí pod Hostýnem. Luhačovjané vstoupili do utkání v Morkovicích skvělým způsobem a po deseti minutách už vedli. Domácí se poté marně snažili o vyrovnání, navíc inkasovali druhou trefu. Ani ve druhé půli se nedokázali střelci Morkovic prosadit, hosté přidali v závěru hrajícím trenérem Jelínkem třetí branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující celek šel v první půli do vedení

V Morkovicích podali hráči z luhačovického města velmi dobrý takticky výkon. „V první půli jsme vstřelili Bernátkem a Ondrou Červenkou dvě pěkné branky – jednu po rychlém vhazování a druhou po rozehraném přímém kopu. Naopak domácí nemohli najít zbraň na naši pozornou obranu,“ pustil se do hodnocení kouč vítězného týmu Jan Jelínek. „Po přestávce vědomi si náskoku jsme spíše zalezli a vyráželi do rychlých kontrů. Morkovice byly aktivnější na míči, ale bez patřičného efektu. My naopak byli nebezpečnější a sedm minut před koncem se nám podařilo po mé trefě definitivně otupit odpor soupeře,“ spokojeně konstatoval hrající kouč Luhačovic. „Moc jsem za vítězství a výkon rád, protože poslední čtyři duely jsme se museli vyrovnat s velkou marodkou. Nebylo jednoduché se udržet na špici,“ dodal Jelínek.
Zdroj: https://zlinsky.denik.cz/fotbal_region/krajsky-prebor-podzimnim-pulmistrem-je-exdivizni-brumov-20181106.html

Hosté stvrdili svoji jasnou výhru

Venkovními zápasy uzavřely o prvním listopadovém víkendu podzimní část sezóny A-tým i Béčko FK Luhačovice. Více se dařilo Áčku, ale díky dobrým výkonům v celé podzimní části si drží skvělá místa v tabulce svých soutěží A-tým i záloha Luhačovic. Nejprve se v sobotu 3. listopadu v rámci dohrávky prvního kola Krajské přeboru Áčko Luhačovic utkalo s Morkovicemi. Luhačovicím se podařilo na soupeřově hřišti zvítězit poměrem 0:3, když za lázeňské město skóroval nejprve v 11. minutě Bernátek. Další trefu zavěsil do sítě domácích v 35. minutě Ondřej Červenka a v druhém poločase pak třetí gól vstřelil koncem utkání v 83. minutě Jan Jelínek. Po odehrání všech zápasů podzimní části tak Áčko drží v tabulce přeboru 3. místo s 29 body. Druhé jsou jen o bod lepší Skaštice. O bod před nimi je pak po podzimu vedoucí Brumov, který tedy nasbíral v dosavadním průběhu soutěže 31 bodů, informuje portál www.luhacovice.cz.



Ohlasy k zápasu


FC Morkovice
Dominik Knap, hráč:

FK Luhačovice
Jan Jelínek, trenér: Výborný výkon celého týmu přinesl cennou výhru na horké půdě v Morkovicích.



Sestavy


FC Morkovice
D. Jarka [-] - J. Smažinka [-] , O. Petráš [-] (81. D. Jablunka [-] ) , D. Prachař [-] , D. Hradil [-] - D. Judas [-] (57. R. Zápařka [-] ) , J. Kapounek [-] , K. Chalupa [-] - D. Knap [-] , D. Tesař [-] , M. Oplt [-]

FK Luhačovice
M. Švec [-] - M. Polách [-] , M. Pavlíček [-] , B. Červenka [-] , J. Suchý [-] , J. Kořenek [-] , M. Bernátek [-] , P. Bartek [-] (88. D. Kovář [-] ) , V. Pavlíček [-] , O. Červenka [-] , J. Jelínek [-]

Hráči zápasu: K. Chalupa - J. Jelínek , M. Bernátek .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: STODŮLKA Renek - VLK Ondřej, GARGULÁK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář - Vysoké Pole | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 21:10

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 18:03
Petr Koseček

Expert: Milan Lakomý
Tip experta: výhra domácích

Morkovice v domácím prostředí Luhačovice porazí

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 22:02

Tip: remíza