2:1
(2:1)
29. S. Beňo (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2018 14:30

13.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevšová v domácím prostředí přetlačila celek z Holešova


Branky


30. V. Tomšů , 37. M. Kuric - 29. S. Beňo (vl.)
11

Do Nevšové zavítal poprvé ve své historii tým z Holešova, který před časem působil ještě v Divizi. Domácí celek zatím střídá dobré výkony s těmi horšími a trápí ho také rozsáhlá marodka. Hosté z Holešova se ujali vedení po půlhodině hry, kdy si domácí vstřelili vlastní branku. Domácí však po minutě hry vyrovnali brankou kanonýra Václava Tomšů. Obrat Nevšové dokonal ještě v první půli slovenský legionář Kuric. Hostím byl ve druhém poločasu vyloučen Dubec, který dříve v Nevšové působil a v hektickém závěru se již hostím vyrovnat nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili dvě branky

"Zápas začal v rychlém tempu, dobře jsme kombinovali a dokonce vstřelili i branku, ta však pro ofsajd nebyla uznána. Hra se postupem času vyrovnala a hostům se podařilo skórovat z trestného kopu, kdy střelu tečoval náš hráč a ujali se tak vedení. Branka nás nepoložila, ba naopak ihned z další rozehrávky se po přihrávce Martina Tomana trefil Vašek To...mšů a duel vyrovnal. I poté jsme měli tlak, zahrávali řadu rohových kopů, kdy hosty podržel gólman, který chytil dvě vyložené šance. Do konce první půle se nám ale přece podařilo odskočit na rozdíl branky, kdy se trefil Miro Kuric. Do šaten tak odcházeli Nevšovjané s jednobrankovým náskokem", hodnotí první dějství nevšovští funkcionáři.

Domácí cennou výhru uhájili až do konce

Do druhého dějství se čekalo, zda se holešovskému celku podaří výsledek utkání ještě otočit a zda domácí tým udrží nadějný jednobrankový náskok. "Ve druhé půli pokračoval náš tlak, chtěli jsme přidat další uklidňující gól, ale obrana hostů byla pozorná. Po druhé žluté kartě byl vyloučen hráč Holešova Jakub Dubec, který mimochodem působil před časem v našem klubu, ale početní převaha nebyla na hřišti znát. Jednobrankové vedení jsme dokázali udržet až do konce a připsali si tak cenné tři body do tabulky, která je ve svém středu velmi vyrovnaná. Výhra nad silným protivníkem je velmi cenná a hráči si opravdu sáhli na dno sil.
Poslední kolo zajíždíme do Skaštic, kterým se velmi daří a jsou na špici tabulky ", viděli druhý poločas fotbaloví činovníci z Nevšové.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Těžké utkání jsme zvládli a vybojovali důležité tři body s kvalitním soupeřem. Všichni hráči za svoji bojovnost zaslouží pochvalu.

SFK Elko Holešov
fanoušek Holešova: U nováčka soutěže jsme ztratili všechny body a navíc přišli o vyloučeného Dubce.



Sestavy


TJ Sokol Nevšová
B. Žilka [-] - M. Toman [-] (90. L. Sabadka [-] ) , O. Zámorský [-] , R. Machač [-] , S. Beňo [-] , M. Kuric [-] , V. Tomšů [-] , P. Karmazín [-] , A. Řiháček [-] , M. Mujkoš [-] , R. Vašička [-] (89. T. Juriga [-] )

SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - D. Paták [-] (83. S. Uličný [-] ) , M. Třasoň [-] , P. Polomík [-] , J. Dubec [-] , J. Křenek [-] , R. Sumec [-] (69. F. Kotas [-] ) , M. Bejtkovský [-] , D. Čep [-] , M. Charuza [-] , J. Chudárek [-]

ŽK: 41. R. Sumec , 50. J. Dubec , 63. R. Janalík , 90. D. Čep . ČK: 50. J. Dubec .
Hráči zápasu: M. Kuric , M. Mujkoš - D. Čep .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MACHÁČ Jiří - NOHAVICA Radek, VOBOŘIL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2018 09:41
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2018 19:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2018 00:16

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 11:44

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 18:23

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 18:01
Petr Koseček

Expert: Karel Orsák
Tip experta: remíza

Utkání Nevšové a Holešova skončí remízovým výsledkem

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 05:26

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 10:00

Tip: výhra hostů