M. Kukla 10.
M. Ančinec 83. (vl.)
2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2018 14:30

13.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovácký Hluk utnul vítěznou sérii nováčka ze Skaštic


Branky


10. M. Kukla , 83. M. Ančinec (vl.) - 28. Z. Konečník
11

Zápas mezi Hlukem a nováčkem ze Skaštic se znovu odehrál v Ostrožské Lhotě, kde má hlucký celek svůj podzimní azyl. Favoritem utkání byli hosté ze Skaštic, kteří vévodili tabulce Krajského přeboru a ve svém středu mají nejlepšího střelce soutěže Zdeňka Konečníka. Začátek zápasu však zastihl hosty v nedbalkách a domácí poslal do vedení Kukla. Poté byl vyloučen domácím Ondřej Machala, hosté z přesilovky dokázali vyrovnat. I na straně hostí padla červená karta, tu viděl Motal. Když už utkání směřovalo k remíze, tak domácí celek utkání rozhodl po vlastní brance hostí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli drželi domácí s favorizovanými hosty překvapivě krok

"V domácím dresu nastoupili také Dohnal, Machala A. a Machala Ondra. Scházeli Sedláček a Hanák. Od začátku bylo vidět, že hosté budou nebezpečným soupeřem. Začali sebevědomě, naše mužstvo hrálo ze zajištěné obrany. V 10. minutě udělali hosté chybu , které využil Kukla a naše mužstvo vedlo 1:0. I nadále jsme hráli opatrně, spoléhali jsme se na brejky, proto měli hosté více ze hry. Ve 20. minutě došlo na polovině hřiště k souboji, při kterém fauloval jak hráč hostí, tak i  Ondra Machala, Ten však dle rozhodčího oplácel a dostal za to červenou kartu. To byla rána do psychiky mužstva. Další rána pak přišla v 28. minutě, kdy pomezní rozhodčí Novák Radek signalizoval údajnou ruku domácího hráče těsně za šestnáctkou. Ruku, kterou nikdo neviděl. K míči se postavil "mistr" Konečník a Fojtíkovi nedal šanci a srovnal na 1:1 Skaštiice vycítily příležitost a snažily se rozhodnout. Ale nějaké šance si nevytvořily. Naše mužstvo zahrozilo vždycky po dvou rohových kopech. Do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu", viděli první dějství fotbaloví činovníci z Hluku.

Domácí v závěru zápas rozhodli

"Poločas naši hráči přežili, ale bylo tady dalších krutých 45 minut. Ty se však nevyplnily. Ve 49. minutě se prodral do úniku Jaroněk a byl faulován, kdy šel sám na branku. Za tento faul šel ven Motal. Tímto se síly vyrovnaly,ale Skaštice chtěly vyhrát i v deseti hráčích. Měly sice více míč na svých kopačkách, ale nějaké větší šance si mužstvo nevytvořilo. Domácí byli v útoku méně času, ale šance na branku si vytvořili. Už se zdálo, že utkání skončí smírně. když v 83. minutě zahrávalo naše mužstvo přímý kop, do souboje šel Martin Zalubil a Ančinec. Nakonec míč skončil v síti Stýbla a naše mužstvo vedlo 2:1. Hosté se snažili vyrovnat, ale naše mužstvo bylo takticky dobře připravené. Podalo nejlepší výkon na podzim a zaslouženě porazilo nejlepší mužstvo podzimu. Bylo to vítězství fotbalového umu, vůle a bojovnosti. Takový výkon se nepodává každý týden. Kdyby to byla pravda, nemuseli bychom být na chvostu tabulky. Je fakt, že výkon mužstva šel nahoru účastí Dohnala a obou Machalů, i když byl Ondra vyloučen. To však mužstvo psychicky nabudilo. Jen více takových zápasů", spokojeně hodnotí duel funkcionáři TJ Spartak na svém webu.

 

 

 

Z webu TJ Skaštice:

 

Ospalé utkání poprvé probudila 10. minuta. Nedorozumění v obranné řadě Skaštic potrestal domácí KUKLA a mužstvo Hluku se tak z ničeho nic dostalo do vedení. Skaštice inkasovaná brzká branka trošku zaskočila. V jejich hře bylo zbytečně moc ztát a zbrklých řešení. Další rozruch v zápase obstaral domácí Ondřej Machala. Ten zbytečně bez míče fauloval Batíka a od rozhodčího Zapletala si z blízka prohlédl červenou kartu. Domácí mužstvo se poté ještě více zatáhlo na svou polovinu hřiště a snažilo se držet své těsné vedení. Vyrovnat mohl Konečník, ale jeho tvrdou střelu dokázal brankář Hluku vytěsnit na roh. Další střela hostujícího útočníka se mezi tři tyče nevešla. Zdeněk KONEČNÍK si však spravil chuť o chvíli později. Postavil se k přímému kopu a gólman Hluku plachtil ke své levé tyči marně. Více než pohledných akcí bylo k vidění hodně osobních soubojů a faulů. Domácí si po dvou dobře zahraných standardkách vytvořili závary před hostující bránou, ale obránci Skaštic míč v pravou chvíli odklidili do bezpečí.

 

 

 

 

 

Druhý poločas přinesl ještě méně zajímavých situací než ten první. Ve 49. minutě se poměr sil na hřišti vyrovnal. Jaroněk přetlačil v souboji Konečníka a jeho dravý únik zastavil až faulující Motal, za kterým už byl bohužel jen brankář Stýblo a skaštický obránce tak musel předčasně pod sprchy. Hra se poté odehrávala hlavně ve středu pole. Skaštice se snažily o překonání domácí defenzivy, ale tentokrát se jim kombinace nedařila. Nadějně vypadala akce Bubly, po které na míč jen těsně nedosáhl Ančinec. Domácí byli před hostující bránou důraznější a dvakrát musel zasahovat až brankář Stýblo. Rozhodující moment utkání se zrodil po přímém kopu domácích, když nešťastná teč Ančince skončila za zády Stýbla. Skaštice už v závěru neměly dost sil a ani potřebné kvality na zdramatizování utkání.



Ohlasy k zápasu


Spartak Hluk
web Hluk: V neděli 28.10. 2018 čekal hlucké áčko velmi těžký zápas. Do Ostrožské Lhoty přijel vedoucí celek TJ Skaštice. Naše mužstvo však podalo nejlepší výkon na podzim a zaslouženě porazilo nejlepší celek podzimu.

TJ Skaštice
web TJ Skaštice: Ten kdo zavítal ve sváteční den na fotbal do Ostrožské Lhoty možná trochu zalitoval, že neoslavil 100. výročí založení Československa jiným způsobem. Fotbal byl podobný jako podzimní sychravé počasí. Plno zkažených přihrávek, osobních soubojů a zbytečných nepřesností, ke kterým přispěl i nerovný terén.



Sestavy


Spartak Hluk
J. Fojtík [-] - M. Zalubil [-] , Z. Horák [-] - M. Machala [-] - R. Otrusiník [-] , M. Galuška [-] , A. Machala [-] , L. Jaroněk [-] , M. Kukla [-] , J. Dohnal [-] , O. Machala [-]

TJ Skaštice
J. Stýblo [-] - L. Batík [-] , Z. Konečník [-] , O. Zavadil [-] , D. Menšík [-] (61. J. Gojš [-] ) , M. Glozyga [-] , A. Sova [-] , T. Motal [-] , L. Bubla [-] , R. Frýdl [-] (46. M. Ančinec [-] ) , D. Mynarčík [-]

ŽK: 73. R. Otrusiník , 90. J. Dohnal - 42. M. Glozyga , 82. L. Batík . ČK: 20. O. Machala - 49. T. Motal .
Hráči zápasu: M. Kukla , J. Dohnal - A. Sova .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ZAPLETAL Jan - POSPÍŠIL Štěpán, NOVÁK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2018 09:41
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2018 00:16

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 11:44

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 18:23

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 18:01
Petr Koseček

Expert: Karel Orsák
Tip experta: výhra hostů

Skaštice jsou v laufu a vyhrají i s Hlukem

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 05:26

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 10:00

Tip: výhra hostů