2:3p.
(1:0)
87. M. Elšík
90. T. Haloda (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2018 14:30

13.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Provodov nečekaně obral exdivizní Brumov v domácím prostředí o dva body


Branky


37. D. Juřica , 55. D. Řehák - 87. M. Elšík , 90. T. Haloda (p.)
9

Do Brumova zavítal celek z Provodova, který má ve svém kádru několik fotbalistů s ligovými zkušenostmi. Domácí celek ale hraje poslední zápasy v solidní formě a podle papírových předpokladů si měl s Provodovjany poradit. První půle také patřila Brumovu, který ji vyhrál o jednu branku. Když přidal ve druhém poločasu Řehák druhou trefu, tak nic nenasvědčovalo tomu, že domácí o body přijdou. Provodov však ukázal famózní závěr a Elšík nejdříve snížil a v závěru nejlepší ligový střelec sálového fotbalu - futsalu Tomáš Haloda vyrovnal. V penaltové loterii se více dařilo hostím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek poslal do vedení Juřica

V" dalším mistrovském zápase Krajského přeboru jsme nastoupili proti zkušenému týmu FC Rak Provodov. Do zápasu jsme vstoupili od prvních minut aktivně. Ve 4. minutě musel poprvé zasahovat hostující brankář Petr po střele D. Řeháka. V 7. minutě měl velkou šanci M. Kubiš, kdy postupoval sám na bránu, ale včasným vyběhnutím zabránil vstřelení gólu brankář hostů a o minutu později P. Naňák zakončoval z dvaceti metrů, ale brankář opět vyrazil míč do bezpečí. Hosté se dostávali do šancí hlavně po zahrávaných standartních situacích. Největší měli v 18. minutě po zahrávaném rohovém kopu. V 35. minutě otevřel skóre zápasu D. Juřica. Po faulu na M. Kubiše zahrával z dvaceti metrů trestný kop a po teči ve zdi míč skončil za zády brankáře Petra. Do kabin jsme tak odcházeli s jednobrankovým náskokem", hodnotí první dějství fotbaloví činovníci z Brumova.

Hosté dokázali utkání ještě zremizovat

Druhý poločas začal náporem domácího týmu. "V 55. minutě po krásné kombinaci a následném centru P. Naňáka zvýšil na 2:0 David Řehák. Od této chvíle jsme měli ještě další tři vyložené šance, které jsme ale neproměnili. Výborný zákrok předvedl T. Pjajko v 80. minutě, kdy vyrazil střelu z bezprostřední blízkosti nad břevno. V 87. minutě zahrávali hosté standartní situaci z levé strany a centr usměrnil hlavou Elšík do naší branky. A v 90. minutě jsme byli potrestáni za naše neproměněné šance. Centr z pravé strany ještě odvrátil M. Doležal, ale hlavičkující Kamenčák trefil ruku M. Chovance a z nařízeného pokutového kopu vyrovnal Haloda na 2:2. V penaltovém rozstřelu byli lepší hosté a tak z vyhraného zápasu nám zůstal jen jeden bod", hodnotí nepovedený závěr duelu s Provodovem brumovští funkcionáři na svém webu.

Na penalty vyhráli hosté

Na penalty vyhráli hosté z Provodova



Ohlasy k zápasu


FC Brumov
Zdeněk Žáček, asistent trenéra: V závěru jsme zbytečně přišli o výhru. Poslední podzimní utkání odehrajeme na domácí půdě proti TJ Juřinka v sobotu 3.11. od 14:30 hod. Přijďte povzbudit naše hráče za dalšími důležitými body v KP.

FC RAK Provodov
Josef Rak, trenér: Vyšel nám konec utkání, kdy jsme vyrovnali a dařilo se nám i v penaltové loterii.



Sestavy


FC Brumov
T. Pjajko [-] - T. Kolouch [-] , P. Naňák [-] (83. A. Pecha [-] ) , M. Chovanec [-] , M. Zvoníček [-] (68. J. Kolínek [-] ) - D. Řehák [-] , D. Juřica [-] , M. Kubiš [-] - M. Novák [-] - M. Doležal [-] , P. Vlček [-]

FC RAK Provodov
R. Petr [-] - T. Ulman [-] , M. Huťka [-] , P. Hlobil [-] , M. Velev [-] (65. T. Haloda [-] ) , V. Chalupa [-] (80. M. Elšík [-] ) , J. Gargulák [-] (86. T. Hnilo [-] ) , A. Urbánek [-] , M. Laciga [-] (42. R. Kamenčák [-] ) , R. Budín [-] , V. Barcuch [-]

ŽK: 53. M. Chovanec , 58. P. Vlček , 68. D. Juřica - 36. V. Chalupa .
Hráči zápasu: D. Juřica , D. Řehák - P. Hlobil , T. Ulman .
Počet diváků: 112. Rozhodčí: MIKULÁŠEK Adam - NEUBAUER Kamil, RUMAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2018 00:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 11:44

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 18:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 18:03
Petr Koseček

Expert: Karel Orsák
Tip experta: výhra domácích

Brumovjané v domácím prostředí Provodov zdolají

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 05:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 10:00

Tip: výhra domácích