2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2018 15:00

12.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Daniel Kořenek zajistil pět minut před koncem Štítné n/Vl tři body


Branky


11

Domácí Štítná nad Vláří přivítala na svém útulném stadionku fotbalisty z Bystřice pod Hostýnem. Ti přišli v uplynulém kole o body se Skašticemi až v samotném závěru, domácí naopak překvapili výhrou na penalty v Luhačovicích. Hosté se museli v utkání obejít bez zkušeného obránce Juráně, který byl v duelu se Skašticemi vyloučen. V první půli se diváci ve Štítné nad Vláří branky nedočkali. Vše podstatné se odehrálo až v poslední desetiminutovce, hosté srovnali, ale domácí Kořenek svojí druhou brankou zajistil domácím důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Utkání Štítné nad Vláří a hostující Bystřice pod Hostýnem slibovalo vyrovnanou hru s řadou soubojů, což se nakonec do puntíku vyplnilo. Bojovalo se o každý metr hřiště, ale obranné řady obou mužstev byly velmi pozorné a co už prošlo za obránce, pochytali pozorní brankáři. "Do utkání s Bystřicí pod Hostýnem jsme vstoupili velmi odhodlaně a začátek i tak vypadal. Odvahu nám dodala výhra na penalty v Luhačovicích a hráči si na hřišti více věřili. Měli jsme více ze hry, střelba ze střední vzdálenosti, to vše bylo k vidění. Chyběl nám jen klid ve finální fázi, ktery by nám pomohl ke vstřeleni úvodní branky. Soupeř z Bystřice pod Hostýnem měl také nějaké šance, ale dokázali jsme odolat a udržet čisté konto. První poločas tak nebyla k vidění žádná branka, přesto se odehrávala poměrně zajímavá podívaná", hodnotí první dějství fotbaloví činovníci ze Štítné nad Vláří.

Domácí v závěru strhli výhru na svoji stranu

V prvním dějství tak diváci branku neviděli a v chladném počasí je museli rozehřát domácí fotbalisté. To se jim nakonec i podařilo. druhý poločas přinesl velkou zápletku, ze které vyšli vítězně domácí borci. Na začátku druhého poločasu se prosadil domácí Dan Kořenek, který měl i další příležitosti, ale těsné vedení se počítalo. Trest, kdy nedáš - dostaneš, přišel v 79. minutě, kdy po několika našich šancích se hosté dostali do brejku a po našem špatném přístupu k hráčům, hosté dokázali vyrovnat Romanem Pumprlou. Naše fotbalisty to ale nepoložilo, ba naopak je to nakoplo k ještě větší snaze ke vstřelení rozhodující branky. Za trpělivost jsme byli odměněni pět minut před koncem, kdy se dokázal prosadit znovu Dan Kořenek. Důležité tři body jsme pak uhájili až do konce utkání", hodnotí vítězný zápas s Bystřicí pod Hostýnem spokojení šítenští fotbaloví činovníci.



Ohlasy k zápasu


TJ Štítná nad Vláří
Luboš Hnilo, as. trenéra: Dnes jsme tři body doslova vydřeli, hráči bojovali až do samotného závěru utkání, za což byli nakonec odměněni. Dvěmi trefami se prosadil Dan Kořenek.

FK Bystřice pod Hostýnem
fanoušek Bystřice pod Hostýnem: O body jsme přišli v samotném závěru, což je velká škoda...



Sestavy


TJ Štítná nad Vláří
M. Marcaník [-] - J. Liška [-] , T. Liška [-] , V. Chovančík [-] , T. Chovančík [-] , J. Hrnčiřík [-] , M. Maniš [-] (90. R. Krůžela [-] ) , Š. Hrnčiřík [-] , J. Spáčil [-] (90. D. Hnilo [-] ) , D. Kořenek [-] , P. Sloboda [-]

FK Bystřice pod Hostýnem
D. Juřík [-] - J. Ligač [-] , L. Berky [-] , . Duarte [-] (73. T. Navrátil [-] ) , M. Kubík [-] , M. Kušík [-] , D. Ondroušek [-] , R. Pumprla [-] , M. Tureček [-] , E. Vasiljev [-] , L. Juhas [-]

ŽK: 83. J. Spáčil - 66. D. Ondroušek , 67. L. Juhas , 87. T. Navrátil .
Hráči zápasu: M. Marcaník , D. Kořenek , T. Liška - R. Pumprla .
Počet diváků: 124. Rozhodčí: AMBROZ Zdeněk - BARTOŇ Pavel, ŠEVČÍK Igor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2018 10:38
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 19:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 19:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 12:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 11:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 20:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 19:07
Petr Koseček

Expert: Jaroslav Koutný
Tip experta: výhra domácích

Štítná n/Vl má stoupající formu a Bystřici p/H porazí

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 17:41

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 11:11

Tip: remíza