Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.10.2018 15:00

12.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček ze Skaštic načepoval posledním Boršicím desítku


11

Do Skaštic přicestoval poslední tým tabulky z Boršic, který v posledním kole hodně potrápil holešovské fotbalisty a padl až v samotném závěru. Skaštice vyhrály brankou z poslední minuty v Bystřici p/H a Boršice měly být pro nováčka lehkým soustem. Domácí celek si už v prvním dějství otevřel střelnici, Zdeněk Konečník dokonce zkompletoval hattrick. Brankostroj Skaštic neustal ani po přestávce a Boršice nakonec odjely s další desítkou. Domácí tým si s chutí zastřílel a pokračuje ve své spanilé jízdě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek nasázel v první půli čtyři branky

Domácí svou roli favorita utkání začali potvrzovat hned od prvních minut. Nejdříve se zastřelovali Frýdl s Konečníkem. Nejlepší střelec soutěže si v tomto zápase otevřel střelecký účet v 10. minutě. Důležitou první branku obstarala netradičně jeho pravačka. Druhou branku už domácí útočník obstaral svým typickým způsobem. Jeho levačka vyslala tvrdou střelu, na kterou nedokázal hostující brankář zareagovat. Hráči Boršic se sice snažili o nějakou kombinaci, ale k vážnějšímu ohrožení domácí brány se nedostali. Domácí předvedli krásnou rychlou akci po pravé straně na jejíž konci stál zakončující ANČINEC a bylo to o tři branky. Boršicím nevycházely ani standardní situace. Naopak Skaštice využily otevřenější obrany hostů k rychlému brejku. Míč se dostal na pravou stranu k Sovovi, který na zadní tyči našel volného KONEČNÍKA a ten pro změnu hlavou rozvlnit síť.

Demolice hostí pokračovala i po přestávce

"Ve druhé půli se obraz hry nezměnil. Hostům se sice podařila pěkná akce, kterou dohráli až do brankového zakončení. Koncovka vyšla na KRSIČKU, který míč doklepl do poloprázdné brány. Ale domácí žádné zdramatizování nedopustili. I nadále hráli rychlý fotbal, dařila se jim kombinace a přišly i další branky. MYNARČÍK si naběhl do šestnáctky a sám před brankářem nezaváhal. Poté domácí trenér vyslal na hřiště čerstvé hráče a ti rychle chytili tempo utkání. Další dva góly v hostující bráně padly po pěkných střelách ze střední vzdálenosti. V poslední desetiminutovce byl v hlavní roli střídající Ježák. Nejdříve spálil tutovku, když z malého vápna vysoko přestřelil bránu. V další šanci si ale počínal precizněji. Vyraženou střelu hostujícím brankářem nekompromisně vrátil do sítě. A v poslední minutě si JEŽÁK přehodil obránce a levačkou zamířil přesně k tyči. Boršice tak utrpěly vysokou porážku. Ale hostující hráči si za svou ochotu hrát a bojovat až do konce utkání čestný brankový úspěch zasloužili", hodnotí duel funkcionáři Skaštic na svém webu.



Ohlasy k zápasu


TJ Skaštice
web Skaštic: Jednoznačným výsledkem skončil duel prvního týmu s posledním. Domácí Skaštice svého soupeře jasně přehrály a zvítězily výrazným rozdílem. Kromě pětigólového Konečníka se blýskl ještě střídající Ježák, který za necelých dvacet minut svého pobytu na hřišti stihl dát dvě branky a na jednu přihrát.

SK Boršice
web Boršic: K utkání není třeba komentáře...



Sestavy


TJ Skaštice
R. Večeřa [-] - Z. Konečník [-] , O. Zavadil [-] , M. Ančinec [-] (67. M. Frýdl [-] ) , D. Mynarčík [-] (78. P. Bubla [-] ) , A. Sova [-] (73. R. Ježák [-] ) , T. Motal [-] , L. Bubla [-] (64. S. Škrabana [-] ) , R. Frýdl [-] , L. Batík [-] , M. Glozyga [-]

SK Boršice
A. Boček [-] - L. Býček [-] , M. Bartošík [-] , L. Krsička [-] , T. Ohnutek [-] , M. Březina [-] , P. Filipský [-] , F. Pfeffer [-] (61. V. Yatsyshyn [-] ) , D. Novák [-] , E. Trlida [-] , F. Konečný [-]

ŽK: 52. T. Ohnutek , 55. P. Filipský , 71. M. Březina .
Hráči zápasu: Z. Konečník , O. Zavadil - L. Krsička .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Gloser Jan - BERNATÍK Tomáš, ZELENÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2018 10:38
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 19:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 19:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 12:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 11:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 20:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 19:07
Petr Koseček

Expert: Jaroslav Koutný
Tip experta: výhra domácích

Tak zde to bude jen otázka skóre a výhra Skaštic

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 17:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 11:11

Tip: výhra domácích