3:1
(1:1)
43. M. Charuza (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.10.2018 15:00

12.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři branky Josefa Křenka rozhodly o výhře Holešova nad slováckým Hlukem


Branky


28. J. Křenek , 79. J. Křenek , 84. J. Křenek - 43. M. Charuza (vl.)
11

Holešov přivítal Na Střelnici fotbalisty z Hluku, kteří v minulém kole dokázali ve svém azylu v Ostrožské Lhotě vydolovat dva body z duelu s Nevšovou. Domácí celek se protrápil k hubené výhře nad posledními Boršicemi, což bylo velkým překvapením. Holešov poslal v zápasu s Hlukem do vedení Josef Křenek, hosté srovnali vlastní brankou domácích. O všem podstatném se rozhodlo v poslední desetiminutovce, střelec úvodní trefy zlomil dvěmi zásahy odpor Hluku a stal se po právu mužem utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

"Utkání bylo dlouho remízové, osudná se stala pro naše mužstvo 79. minuta, kdy Josef Křenek dal druhou branku domácích. V I. poločase měli domácí svou šanci v 10. minutě, kdy domácí hráč po rychlém brejku orazítkoval tyč naší branky. My jsme se těžko dostávali do pokutového území domácího mužstva, ale také jsme je do našeho rovněž nepouštěli. V 28. minutě kopali domácí přímý kop z prvé strany ze vzdálenosti asi 30 metrů. Nejlépe se orientoval Josef Křenek, který hlavou tak poslal domácí do vedení. 1:0. Ve 43. minutě se dostal na levé straně do dobré pozice Mira Machala, prudce odcentroval do malého vápna a domácí Charuza si dal vlastní gól. 1:1. Do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu", komentují první poločas funkcionáři Hluku.

Domácí v závěru strhli výhru na svoji stranu

Poločas tak skončil remízovým výsledkem, který patrně odpovídal poměru sil na hrací ploše.  Na vše podstatné se tak čekalo do druhého dějství a čekal se nápor domácího týmu. "Ve druhém poločase měli sice domácí optickou převahu, ale více šancí jsme si vytvořili my. Nejdříve nevyužil nedorozumění v obraně domácích Hanák a potom po rohu a naší hlavičkované vykopl z brankové čáry skoro jistý gól domácí hráč. Domácí byli efektivnější. Nejdříve zmíněný Křenek tvrdou ranou z úhlu nastřelil brankáře Davida, od něho se míč dostal do branky a potom dokončil svůj hattrick Křenek, když hlavičkou dorazil míč, který se k němu odrazil.3:1. Naši kluci v této sestavě podali obětavý a zodpovědný výkon, bohužel závěr jim nevyšel", hodnotí smolný druhý poločas fotbaloví činovníci z Hluku.



Ohlasy k zápasu


SFK Elko Holešov
web Holešova: Domácí vstoupili do zápasu aktivně, hned od začátku zatlačili soupeře před jejich branku a po vyložených šancích měnili stav utkání na 1-0 v 28. min., když skóroval Křenek. Kuriozní situace nastala ve 43. min., kdy skórovat se povedlo Charuzovi do vlastní brány, což znamenalo, že Hluk aniž by za poločas vystřelil na bránu Holešova, srovnal skóre na 1-1. Po změně stran se snažili domácí dostat soupeře pod tlak, což se jim povedlo a odměněni zato byli góly Křenka, který nejdřív 79. min a posléze hned v 84. min zpečetil skóre zápasu na 3-1.

Spartak Hluk
web Hluku: V sobotu 20.10.2018 zajíždělo hlucké áčko do Holešova. Mužstvo se tvořilo velmi těžce, protože zraněný je Sedláček, Dohnal jezdí 1x za 14 dnů, Athang jezdí s komunitou na nějaké výlety, potíže měli také Horák a Jaroněk. Domácí zápas rozhodli až v samotném závěru.



Sestavy


SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - D. Paták [-] (78. M. Roubalík [-] ) , M. Třasoň [-] , P. Polomík [-] , J. Dubec [-] (88. V. Matulík [-] ) , J. Křenek [-] , R. Sumec [-] , M. Bejtkovský [-] , D. Čep [-] , M. Charuza [-] , J. Chudárek [-] (82. F. Kotas [-] )

Spartak Hluk
L. David [-] - Z. Horák [-] , M. Zalubil [-] - P. Hanák [-] , M. Machala [-] (88. R. Martiš [-] ) - M. Kukla [-] , R. Otrusiník [-] , M. Galuška [-] , L. Jaroněk [-] , P. Kuřina [-] , J. Sabo [-]

ŽK: 32. R. Sumec , 66. J. Křenek , 80. M. Roubalík , 90. F. Kotas - 55. R. Otrusiník , 66. M. Zalubil .
Hráči zápasu: D. Čep , J. Křenek - L. Jaroněk .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: SCHNÜRMACHER Filip - ZPĚVÁK Petr, RUMAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2018 10:38
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 19:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 19:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 12:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 11:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 20:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 19:07
Petr Koseček

Expert: Jaroslav Koutný
Tip experta: výhra domácích

Holešov si doma s Hlukem poradí

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 17:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 11:11

Tip: výhra domácích