1:2
(1:0)
50. R. Kohoutek (vl.)
90. J. Křenek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2018 15:00

11.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holešov vydřel výhru v Boršicích až z penalty v nastaveném času


Branky


26. T. Ohnutek - 50. R. Kohoutek (vl.) , 90. J. Křenek (p.)
10

Do Boršic zavítali fotbalisté z Holešova a byli v duelu s posledním celkem tabulky jasným favoritem. Domácím se však vrátil do sestavy vykartovaný Filipský a zkušený středopolař přinesl patřičné oživení do hry boršického týmu. V první půli tak překvapivě tahali za kratší konec holešovští fotbalisté a prohráli ji o jedinou branku. Ve druhém dějství se podařilo hostím rychle srovnat. Remízový stav vydržel až do nastavení, v něm sudí Zicháček nařídil penaltu a hostující Křenek z ní vystřelil Holešovu tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek poslal do vedení Ohnutek

Boršice v minulém kole v kombinované sestavě vyfasovali v Nevšové potupnou desítku a tak se čekalo, zda se dá domácí mužstvo přes týden dohromady. Zápas v Boršicích měl jasného favorita v týmu z Holešova a tak očekávala výhra hostujícího celku. Ta se však nerodila lehce a mnoho nechybělo a domácí brali první lerošní bod. Boršicím herně pomohl návrat vykartovaného Filipského do sestavy, přesto to byli favorizovaní hosté, kteří v úvodních deseti minutách zazdili tři vyložené šance. Pořekadlo Nedáš-dostaneš se naplnilo ve 26. minutě, kdy po chybě obrany se Boršičtí dostali do přečíslení, které přetavil ve vedení Ohnutek. Velkou oporou domácího celku byl brankář Radek Janečka, který zlikvidoval několik příležitostí holešovských fotbalistů.

Hosté dokázali v závěru strhnout výhru na svoji stranu

Poločas tak skončil překvapivou výhrou domácích, kteří sahali po prvních podzimních bodech. Zaskočený Holešov se otřepal až po přestávce, prakticky nepustil domácí za polovinu, ale v koncovce se trápil. K vyrovnání mu navíc pomohl soupeř, když si centr do vápna srazil do vlastní sítě obránce Kohoutek. Holešov z bezzubé hry nakonec vyválčil vítěznou trefu, když po faulu v šestnáctce z penalty v nastavení rozhodl Křenek. „Vybrali jsme si špatný zápas. Opět se potvrdilo, že na slabší a bránící soupeře to dlouhodobě neumíme. Naštěstí jsme povinné body se štěstím získali,“ oddechl si předseda holešovského klubu Milan Roubalík. Domácí držel nad vodou svými zákroky brankář Janečka a k bodům jim chybělo opravdu jen pár vteřin.



Ohlasy k zápasu


SK Boršice
fanoušek Boršic: Je to velká škoda takto v závěru přijít minimálně o první bod...

SFK Elko Holešov
web Holešova: Výhru v Boršicích bereme se štěstím, nedokázali jsme proměnit hromadu šancí a málem nás to stálo nějaké body.



Sestavy


SK Boršice
R. Janečka [-] - L. Býček [-] , R. Kohoutek [-] , M. Bartošík [-] , L. Krsička [-] (46. M. Vrtal [-] ) , T. Ohnutek [-] , M. Březina [-] , P. Filipský [-] (79. F. Pfeffer [-] ) , D. Novák [-] (63. E. Trlida [-] ) , F. Konečný [-] , Z. Holomčík [-]

SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - M. Olša [-] , M. Třasoň [-] (72. V. Matulík [-] ) , P. Polomík [-] , J. Dubec [-] , J. Křenek [-] , R. Sumec [-] (79. S. Uličný [-] ) , M. Bejtkovský [-] , D. Čep [-] , M. Charuza [-] , F. Kotas [-] (68. D. Paták [-] )

ŽK: 90. Z. Holomčík - 43. R. Sumec , 88. D. Paták .
Hráči zápasu: R. Janečka , T. Ohnutek - M. Olša , J. Křenek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ZICHÁČEK Martin - SVOBODA Tomáš, POLÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 14:39
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 13:14

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 14:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 15:30
Petr Koseček

Expert: Roman Mojžíš
Tip experta: výhra hostů

Výhra hostí je jistá, otázkou je o kolik?

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 22:52

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů