Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2018 15:00

11.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otrokovický Baťov vydřel v Juřince v penaltách bonusový bod navíc


Branky


10

Do valašské Juřinky přicestovali fotbalisté z otrokovického Baťova a byli v tomto duelu papírovým favoritem, neboť v posledním utkání dokázali přehrát exdivizní Brumov. Domácím se příliš nedařilo v záchranářském duelu ve Štítné nad Vláří, odkud odjeli s prázdnou. Začátek utkání v Juřince byl jako na houpačce a oba týmy se přetahovaly o vedení. Stejný scénář měla i druhá půle a nakonec se urodil remízový výsledek. V penaltové loterii se štěstí přiklonilo na stranu hostí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým se dostal vedení

Valašská Juřinka viděla velmi dramatický zápas s otrokovickým Baťovem a domácí díky zásahům své útočné dvojice získali pátý bod sezony. Hosty dostal do vedení Vitásek, ale Macíček s Vavříkem měli v prvním poločase skvělou čtyřminutovku, kdy se oba jednou prosadili. Brzy po přestávce srovnal svou druhou trefou Vitásek. Hosté dokonce po hodně hry vedli po zásahu kapitána Krajči, ale domácí bojovný výkonem srovnali, kdy se znovu trefil střelecky disponovaný Daniel Vavřík. V penaltách se domácí trefili dvakrát, hosté čtyřikrát a berou tak z tohoto duelu bonusový bod navíc, i když před utkáním určitě pomýšleli na plný bodový zisk. Juřinka však podala sympatický výkon, na který bude chtít navázat v dalších utkáních.

Utkání dospělo k remíze a k penaltám

"Do utkání jsme vstoupili aktivně a po brance Michala Vitáska se v 10. minutě ujali vedení. Domácí ovšem po našich dvou velkých chybách v rozmezí několika minut dokázali skóre zápasu do poločasu otočit. Druhý poločas opět začal naším náporem a když se opět prosadil Michal Vitásek a následně hlavou Novák, zdálo se, že utkání dotáhneme do vítězného konce. Bohužel 100% šance Sotoláře a Ondráše, které mohly utkání rozhodnout jsme neproměnili, a tak platilo pravidlo „nedáš – dostaneš“. Domácí z ojedinělého útoku srovnali a dovedli zápas do remízového konce. V následných pokutových kopech jsme byli šťastnější a vezeme si tak domů dva body", hodnotí duel ve valašské Juřince na svých webových stránkách fotbaloví činovníci z otrokovického Baťova.

Na penalty vyhráli hosté

Na penalty vyhráli hosté 4:2



Ohlasy k zápasu


TJ Juřinka
fanoušek Juřinky: Pro diváka to bylo zajímavé utkání se spoustou branek, škoda že jsme neuspěli v penaltách.

SK BAŤOV 1930
web Baťova: Utkání jsme měli dobře rozehráno, mrzet nás mohou nevyužité šance. O výsledku zápasu nakonec rozhodl penaltový rozstřel, který nám vyšel na jedničku.



Sestavy


TJ Juřinka
M. Nosálek [-] - R. Šnajdr [-] , J. Petrů [-] (90. A. Solánský [-] ) , D. Vavřík [-] , M. Macíček [-] , P. Škařupa [-] , N. Škorňa [-] , L. David [-] , F. Šobora [-] , V. Krajča [-] , F. Novák [-]

SK BAŤOV 1930
H. Dvořák [-] - D. Spurný [-] (53. J. Sotolář [-] ) , Z. Ondráš [-] , O. Žáček [-] , M. Vitásek [-] , J. Kašík [-] , P. Krajča [-] (90. J. Štefka [-] ) , J. Novák [-] , A. Jakubowicz [-] (32. M. Zikmund [-] ) , P. Bršlica [-] , P. Kopřiva [-] (87. A. Bršlica [-] )

ŽK: 24. P. Škařupa , 78. M. Macíček - 38. O. Žáček , 45. J. Kašík , 77. P. Krajča , 84. P. Bršlica .
Hráči zápasu: D. Vavřík , M. Macíček - Z. Ondráš , M. Vitásek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SUROVEC Tomáš - GARGULÁK Tomáš, KORCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 14:39
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 13:14

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 14:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 15:30
Petr Koseček

Expert: Roman Mojžíš
Tip experta: výhra hostů

Baťov si k Valašskému Meziříčí přijede pro výhru

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 22:52

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů