3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2018 10:00

11.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brumov si v domácím prostředí poradil s Velkými Karlovicemi+Karolinkou


Branky


8

Utkání mezi Brumovem a Velkými Karlovicemi+Karolinkou se hrálo na brumovském stadionu netradičně již v sobotním dopoledni. Domácí celek se chtěl svým fanouškům revanšovat za výpadek v Otrokovicích a nakonec se mu to i povedlo dokonale. V prvním dějství měli domácí navrch a ovládli ji po brance Patrika Naňáka. Po hodině hry přidal druhou trefu Tomáš Kolouch a hosté v okleštěné sestavě neměli síly na zvrat v utkání. V závěru dal definitivní pojistku výsledku domácí Vlček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do vedení

"V dalším kole krajského přeboru jsme přívítali na domácím hřišti mužstvo Velkých Karlovic. Hosté založili svou taktiku na defenzivě a včasném dostupování našich hráčů, s cílem eliminovat naši snahu o kombinaci. V ofenzivě se spoléhali na rychlé protiútoky. V 10. minutě unikl po pravé straně hostující Škrobák a Pjajko jeho šanci zlikvidoval. Při druhé příležitosti v 15. minutě vysoko přestřelil domácí branku. Ve dvacáté minutě Vlček nastřelil břevno hostující branky, k odraženému míči se dostal Naňák a poprvé překonal brankáře Karlovic. Ve 25. minutě po standartní situaci Kolouch zakončoval z bezprostřední blízkosti hlavou, ale minul bránu. Ve 29. minutě se dostal M. Novák před brankáře hostů, ale taky nezakončil přesně. Do kabin tak odcházeli domácí hráči s jednobrankovým náskokem", hodnotí první půli brumovští funkcionáři.

Domácí celek si tříbodovou výhru v pohodě ohlídal

"Do druhého poločasu nastoupili hosté se snahou vyrovnat a málem se jim to podařilo. Mezi 47. a 51. minutou se dostali do dvou vyložených příležitostí, kdy nás opět podržel brankář Pjajko. Postupně jsme se začali dostávat do hry a začali být dominantní na míči. V 56. minutě po centru Naňáka ještě nastřelil z malého vápna M. Novák jen brankáře hostů, ale z následujícího rohového kopu Kolouch zvýšil na 2:0. Další gólovou příležitost měl Naňák, kdy v přečíslení špatně řešil situaci před brankářem hostů a nenahrál lépe postavenému M. Novákovi, který mohl zakončovat do prázdné brány. V 82. minutě po centru A. Pechy uzavřel skóre zápasu Vlček. Brumov si tal připsal další tři body a stále okupuje čelo tabulky", viděli druhé dějství fotbaloví činovníci z Brumova.



Ohlasy k zápasu


FC Brumov
Zdeněk Žáček, asistent trenéra: Důležité vítězství nad kvalitním soupeřem, hosté spoléhali na rychlé brejky, nás při nich podržel brankář Pjajko. Nakonec jsme po zlepšeném výkonu brali tři body.

FC Velké Karlovice+Karolinka
Josef Mikula, kapitán: V prvním poločase jsme měli dvě až tři možnosti, jak jít do vedení. Nedali jsme nic a po jedné trmě vrmě se náš brankář Bil bouchl hlavou o tyčku. Hra bohužel nebyla přerušena a domácí to dokopli do branky. I ve druhém poločase jsme měli tři šance a nastřelili jsme tyčku. Když jsme dostali druhou branku, hráli jsme vzadu jen na tři obránce a otevřeli to. Zápas se lámal našimi neproměněnými šancemi za stavu 0:0 a 1:0. K výkonu rozhodčích se raději nebudu vyjadřovat



Sestavy


FC Brumov
T. Pjajko [-] - M. Kolář [-] , M. Zvoníček [-] , M. Chovanec [-] , P. Naňák [-] (89. J. Fojtík [-] ) , T. Kolouch [-] - M. Kubiš [-] (82. A. Pecha [-] ) , D. Řehák [-] , D. Juřica [-] - M. Novák [-] (88. P. Vaculín [-] ) - P. Vlček [-] (86. J. Búbela [-] )

FC Velké Karlovice+Karolinka
T. Bil [-] - P. Hruška [-] (80. O. Gajdoš [-] ) , P. Škrobák [-] , R. Zeť [-] , T. Kašpar [-] , V. Vašut [-] , M. Pavelka [-] , J. Mikula [-] , J. Langer [-] , J. Podešva [-] , T. Ondřejka [-]

ŽK: 20. M. Chovanec , 80. T. Kolouch , 85. M. Kolář - 30. J. Mikula , 33. P. Škrobák , 42. T. Ondřejka .
Hráči zápasu: T. Pjajko , T. Kolouch - P. Škrobák , J. Mikula .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MACHÁČ Jiří - AMBROZ Zdeněk, MIKULÁŠEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 14:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 15:30
Petr Koseček

Expert: Roman Mojžíš
Tip experta: výhra domácích

Brumov doma body nerozdává a s Valachy si poradí

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 22:52

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích