2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 15:00

10.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Karlovice+Karolinka v samotném závěru urvaly výhru nad Morkovicemi


Branky


10

Ve Velkých Karlovicích se představili fotbalisté Morkovic a očekával se poměrně vyrovnaný duel. Oba celky v posledních zápasech dosáhly na výhru až v závěrečných minutách, domácí přehráli Provodov a Hanáci otrokovický Baťov. V první půli se stovka fanoušků branky nedočkala. Ve druhé půli si oba celky vytvořily několik šancí, ale na branky se čekalo až do závěrečných minut. Když už se zdálo, že se budou zahrávat penalty, tak domácí dvakrát udeřili a překlopili výhru na svoji stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli diváci branku neviděli

Utkání dvou týmů z horní poloviny tabulky Krajského přeboru slibovalo zajímavou podívanou, oba celky se v posledních zápasech prezentovaly dobrou formou a braly všechny tři body. Velké Karlovice + Karolinka dokázaly v samotném závěru zlomit odpor Provodova a totéž lze říct i o utkání Morkovic s otrokovickým Baťovem. V prvním dějství se hrál svižný fotbal s řadou šancí na obou stranách, domácí navíc několikrát podržel brankář Bil, který má v posledních duelech skvělou formu. Utkání gradovalo až v samotném závěru, kdy se během jediné minuty podařilo domácím vstřelit dvě branky, což hosté z Morkovic určitě nečekali. Valaši ale bojovali o výhru až do posledních minut a byli za to odměněni tříbodovým ziskem. Morkovice už potřetí v této sezoně přišly o body v závěrečných minutách.

 

 

Domácí dokázali v závěru strhnout vítězství na svoji stranu

Domácí zlomili kvalitní zápas až v jeho samotném závěru. „Předvedli jsme zase bravurní koncovku. Dali jsme v samotném závěru dva krásné góly. Nejprve se po sólu k tyči trefil Vašut a po něm z voleje Ondřejka. Byl to velmi kvalitní zápas. Nás hodně držel brankář Bil, to samé se dát říct o hostujícím brankáři Jarkovi, který vychytal Škrobáka s Janem Pavelkou. Když jsme si mysleli, že to půjde do námi neoblíbených penalt, zlomili jsme to. Nyní nás čeká Brumov a brzký odjezd na utkání, které se bude hrát v deset dopoledne,“ řekl vedoucí mužstva VKK Jaroslav Valián pro web valašského fotbalu.

 



Ohlasy k zápasu


FC Velké Karlovice+Karolinka
Jaroslav Valián, vedoucí: Utkání jsme stejně jako s Provodovem rozhodli až v posledních minutách, kdy se nám podařilo vstřelit dvě pěkné branky.

FC Morkovice
web Morkovic: Utkání jsme ztratili v samotném závěru, navíc domácí tým podržel brankář Bil.



Sestavy


FC Velké Karlovice+Karolinka
T. Bil [-] - P. Škrobák [-] (90. O. Gajdoš [-] ) , P. Hruška [-] , T. Kašpar [-] , J. Pavelka [-] (81. J. Kučera [-] ) , V. Vašut [-] , M. Pavelka [-] , J. Mikula [-] , J. Langer [-] , J. Podešva [-] , T. Ondřejka [-]

FC Morkovice
D. Jarka [-] - J. Smažinka [-] , D. Prachař [-] , D. Hradil [-] - D. Judas [-] (46. R. Zápařka [-] ) , J. Kapounek [-] , K. Chalupa [-] - D. Knap [-] , D. Tesař [-] , M. Oplt [-] - O. Petráš [-]

ŽK: 24. P. Škrobák , 28. J. Langer , 42. V. Vašut , 59. T. Ondřejka , 90. T. Bil - 61. D. Knap .
Hráči zápasu: T. Bil , T. Ondřejka , V. Vašut - K. Chalupa .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: NOVÁK Radek - ZAPLETAL Jan, DOSPĚL Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: František Novák
Tip experta: remíza

Zápas ve Velkých Karlovicích skončí po devadesáti minutách remízou

Tip: výhra domácích

Zajímavé utkání ale body budou doma

Tip: výhra domácích

Tip: remíza