T. Chovančík 68. (vl.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 15:30

9.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO - Vlastní branka Tomáše Chovančíka rozhodla valašské derby v Brumově


Branky


68. T. Chovančík (vl.)
8

Na brumovský stadion zavítalo v sobotu odpoledne 350 diváků a byli svědky pravého valašského derby mezi domácím Brumovem a hostující Štítnou nad Vláří. Hosté se zatím v soutěži trápí a tak by byl jakýkoliv bodový zisk od lídra tabulky úspěchem. Domácí tým musel velmi rychle zapomenout na poslední výprask u nováčka ve Skašticích. V prvním dějství se prokřehlí diváci branky nedočkali. Až dvacet minut před koncem vysvobodil Brumovjany hostující Tomáš Chovančík, který si dal vlastní branku, která nakonec byla v zápase jediná.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se diváci branky nedočkali

"V první půli se hrálo převážně na polovině hostů, kteří naprosto rezignovali na kombinaci a omezili se pouze na odkopávání míčů, kterými hledali vytáhlého útočníka, operujícího na hrotu. Naše snaha o kombinační hru narážela na důraznou hru hostů a časté nepřesnosti, zcela scházela finální přihrávka. Soupeřovu branku jsme ohrožovali pouze při standartních situacích nebo střelami ze střední vzdálenosti. Za zmínku stojí střela Nováka M. ze 17. minuty, která skončila těsně vedle tyčky, ale hlavně přímý kop Koláře M., kterým v 38. minutě orazítkoval břevno. Hosté zahrozili průnikem z 15. minuty a nebezpečnou hlavičkou z 37. minuty, s oběma si poradil brankář Pjajko Tomáš, do šaten se tak odcházelo za bezbrankového stavu", hodnotí první půli trenér Brumova Pavel Charvát.

O výhře domácích rozhodla vlastní branka

 "Do druhého poločasu hosté změnili rozestavení i taktiku a podařilo se jim hru částečně vyrovnat. 51. minuta přinesla naši největší šanci zápasu, kdy se Kubiš M. ocitl sám před brankářem hostů, ale z bezprostřední blízkosti minul bránu. Hra se odehrávala především uprostřed hřiště, byla plná soubojů a začaly se množit fauly. V 68. minutě se na levé straně dostal k míči Naňák a jeho střílený centr tečoval do vlastní branky štítenský obránce a vedli jsme 1:0. Po obdržené brance hosté poněkud otevřeli hru a ta se přelévala z jedné strany na druhou, ale žádné z mužstev si nevypracovalo vyloženou šanci a tak hubenou výhru si připisuje domácí celek", viděl druhé dějství brumovský kouč.

 

 

 

Videoreportáž z derby si můžete prohlédnout na odkazu - https://www.youtube.com/watch?v=1b5w1BuMnO0&t=1s

 

Nechybí hodnocení trenérů (Pavel Prešnajder, Zdeněk Žáček) a hráčů (David Juřica a navrátilec Martin Kolář)

 

 

 

Fotoreport z utkání od Radka Holíka najdete zde - https://radekh88.rajce.idnes.cz/FC_Elseremo_Brumov_vs._TJ_Stitna_A_29.8.2018#



Ohlasy k zápasu


FC Brumov
Pavel Charvát, trenér: Hosté ze Štítné založili svou taktiku na úporné defenzivě a včasném dostupování našich hráčů, s cílem eliminovat naši snahu o kombinaci. V ofenzivě se spoléhali na rychlé protiútoky.

TJ Štítná nad Vláří
Luboš Hnilo, asistent trenéra: V utkání se snaha hráčům nedá upřít, obzvlášť v druhém poločase. Šance na vyrovnání byli, ale bohužel jsme je nedokázali proměnit.



Sestavy


FC Brumov
T. Pjajko [-] - T. Kolouch [-] , P. Naňák [-] , M. Doležal [-] , M. Chovanec [-] , M. Zvoníček [-] (86. J. Fojtík [-] ) , M. Kolář [-] (66. P. Vlček [-] ) - M. Kubiš [-] (76. A. Pecha [-] ) , D. Řehák [-] , D. Juřica [-] - M. Novák [-] (90. P. Vaculín [-] ) -

TJ Štítná nad Vláří
M. Marcaník [-] - J. Liška [-] , T. Liška [-] , V. Chovančík [-] (46. R. Šimoník [-] ) , T. Chovančík [-] , J. Hrnčiřík [-] (71. S. Smolka [-] ) , M. Maniš [-] , J. Spáčil [-] , O. Zvoníček [-] , D. Kořenek [-] , P. Sloboda [-]

ŽK: 66. T. Kolouch , 70. M. Novák , 77. P. Naňák , 77. M. Doležal - 61. M. Maniš , 64. P. Sloboda , 90. S. Smolka .
Hráči zápasu: M. Novák , D. Juřica - D. Kořenek , M. Marcaník .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: STODŮLKA Renek - POSPÍŠIL Štěpán, DOROTÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Pavel Staněk
Tip experta: výhra domácích

Brumov si po výprasku ve Skašticích doma napraví reputaci

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích