Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2018 15:30

9.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček ze Skaštic dokázal v divoké přestřelce vyhrát v Juřince


7

V Juřince u Valašského Meziříčí se představil nováček ze Skaštic, který si v minulém kole doma smlsl na exdivizním Brumovu a i v duelu s Valachy byl favoritem. Tuto roli potvrdil v prvním dějství nejlepší střelec soutěže Zdeněk Konečník, který poslal hosty do dvoubrankového vedení. Domácí ale utkání ještě zdramatizovali, ale hosté přeci jen dokázali znovu odskočit o dvě branky. Juřínka snížila až v samotném závěru, na vyrovnání už jí pak nezbylo dostatek času.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dali dvě branky, domácí jedinou

Hostující mužstvo v úvodu využilo svou lepší aktuální formu a zaměstnávalo domácí obranu. Po chybě jednoho z obránců Juřinky mohl postupovat sám na bránu Konečník, ale zradil ho terén a do zakončení se nedostal. V 10. minutě si KONEČNÍK naběhl za obranu a svůj nájezd tentokrát vyřešil gólově. S domácím týmem ale inkasovaná branka příliš nezamávala. Juřinka hrála docela odvážně a snažila se o napadání rozehrávky Skaštic. Ve hře hostujícího mužstva byla vidět řada zbytečných ztrát a nepřesností. Ale i přesto dokázali hosté předvést několik pěkných akcí. Ovšem bez gólového zakončení. Další branka padla až po centru Sovy, po kterém hlavičkoval Gojš do tyče od níž se míč odrazil přímo k volnému KONEČNÍKOVI, který se položil do rybičky a vrátil míč do sítě. Třetí gól mohl přidat Ančinec, ale z blízka domácího brankáře neprostřelil. V hostující obraně trochu vázla komunikace a výsledkem bylo několik zbytečných rohových kopů Juřinky. Po jednom takovém se odražený míč dostal k VAVŘÍKOVI  a ten přesnou tvrdou střelou skóroval.

Domácí utkání ještě zdramatizovali

"Ve druhé půli se hrálo převážně ve středu pole. Domácí se prezentovali slušným kombinačním fotbalem. Hosty tentokrát brzdila zbrklost v jejich hře. Velkou šanci na navýšení vedení měl Lukáš Batík. To mu nachystal míč proti noze Ančinec, ale hostující záložník z hranice pokutového území poslal míč vysoko nad bránu. Toho dokonale využili domácí. Na rohový kop si nejvýše naskočil ŠKORŇA a vyrovnal stav. Nerozhodný výsledek však trval jen deset minut. Lukáš Batík nacentroval před bránu, kde na zadní tyči přesně našel volného ZAVADILA, a ten dokázal míč umístit do sítě. Čtvrtou branku připravili Zavadil s Frýdlem pro Radima VYMĚTALA, který pohodlně uklidl míč do zcela prázdné brány. Domácím se ale ještě podařilo zápas zdramatizovat. Po chybě Skaštic ve středu hřiště si za obranu naběhl VAVŘÍK  a prostřelil Večeřu. Na vyrovnání už Juřince nezbývalo dost času a Skaštice si tak odvezly všechny tři body", hodnotí duel fotbaloví činovníci ze Skaštic na svém webu.

 

 

Z webu www.valasskyfotbal.cz

 

 

Juřinka se doma v duelu s ambiciózním a velmi dobře hrajícím nováčkem se Skaštic dokázala dostat zpátky do zápasu, kdy smazala dvoubrankové manko. Víc již domácí nedokázal a nakonec těsně padli. V prvním poločase šli hosté po dvou brankách Konečníka do dvoubrankového vedení. Na dramatický druhý poločas zadělal snížením ve 42. minutě Vavřík. V 66. minutě dokonce kapitán Juřinky Škorňa srovnal, ale radost domácích trvala pouze deset minut, protože poslední rozdílovou branku dal hostující Zavadil. Pět minut před koncem upravil na 2:4 Vymětal a Juřinka se dostala až k poslednímu slovu v první minutě nastavení druhou brankou Vavříka.



Ohlasy k zápasu


TJ Juřinka
fanoušek Juřinky: Utkání bylo jako na houpačce a hosté zlepšeným závěrem utkání dovedli do vítězného konce...

TJ Skaštice
web Skaštic: Na páteční sváteční den se přesunulo utkání 9. kola Krajského přeboru. V tomto duelu si hosté ze Skaštic vypracovali dvoubrankový náskok, o který ale přišli. Ovšem opět se jim podařilo odskočit a čtvrtá branka v podání střídajícího Vymětala se ukázala jako rozdílová.



Sestavy


TJ Juřinka
P. Holáň [-] - R. Šnajdr [-] , J. Petrů [-] , J. Žemla [-] (90. O. Mach [-] ) , D. Vavřík [-] , P. Škařupa [-] , N. Škorňa [-] , P. Goláň [-] (62. A. Solánský [-] ) , L. David [-] , F. Šobora [-] , V. Krajča [-]

TJ Skaštice
R. Večeřa [-] - L. Batík [-] , Z. Konečník [-] , J. Gojš [-] (69. R. Frýdl [-] ) , T. Batík [-] , M. Glozyga [-] , M. Ančinec [-] (61. D. Mynarčík [-] ) , A. Sova [-] (82. R. Vymětal [-] ) , L. Bubla [-] , D. Menšík [-] , O. Zavadil [-]

ŽK: 65. D. Vavřík - 62. O. Zavadil .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: NOHAVICA Radek - MIKULÁŠEK Adam, GARGULÁK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Pavel Staněk
Tip experta: výhra hostů

Skaštice mají výbornou formu a vyhrají i v Juřince

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů