L. Michálek 18.
R. Pumprla 35. (p.)
3:2p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 15:30

9.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevšová padla v Bystřici pod Hostýnem až v penaltové loterii


Branky


8

Nováček z Nevšové poprvé ve své historii zavítal do Bystřice pod Hostýnem, kde ji čekal zkušený domácí tým. Hosté se však ujali záhy vedení Karmazínem, domácí po dvaceti minutách dokázali srovnat. Do půle byla k vidění ještě penalta, kterou domácí Pumprla proměnil. Ve druhé půli se hosté ze Slavičínska dočkali vyrovnání střelecky disponovaným Karmazínem. Do konce utkání už branka nepadla a tak o bonusovém bodu navíc rozhodly penalty, které vyšly lépe domácím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel v první půli do vedení

Nevšová v posledním duelu nestačila v domácím prostředí na Luhačovice, které nakonec derby jasně opanovaly. Proto se tým Vladislava Durdi chtěl pokusit o přivezení bodů z pod Hostýna, což se mu nakonec i podařilo. Domácí tým prohrál, poté otočil utkání, hosté pak srovnali Karmazínem "Do zápasu jsme vstoupili dobře a hned v jeho úvodu se po přihrávce Petera Strateného prosadil Petr Karmazín a poslal nás do vedení. To však netrvalo dlouho a soupeř srovnal stav utkání, kdy se trefil z rohového kopu. Hra byla potom vyrovnaná, bohužel jsme soupeři sami nabídli změnu skóre po zbytečné ruce v pokutovém území a následné penaltě, kterou domácí bez problémů proměnili", hodnotí duel funkcionáři z Nevšové. 

Hosté utkání srovnali Karmazínem

"Do konce poločasu zůstalo skóre nezměněno. Druhá půle začala naším tlakem a v 55. minutě zápasu dokázal Petr Karmazín vyrovnat po centru Romana Vašičky. Soupeř pak hrozil zejména z brejků a standartních situací. V závěru jsme mohli strhnout vedení na svoji stranu, ale gólman domácích byl pozorný a tak utkání skončilo skončilo remízou.
V pokutových kopech byli domácí šťastnější, kdy proměnili všech pět, nám ten poslední nevyšel a tak brali další bod zápasu. V příštím kole se utkáme domácí půdě s mužstvem Boršic, zápas, který se nesmí podcenit a musíme bodovat na domácí půdě naplno," viděli zápas fotbaloví činovníci z Nevšové.

Na penalty vyhráli domácí

Na penalty vyhráli domácí v poměru 5:4



Ohlasy k zápasu


FK Bystřice pod Hostýnem
fanoušek Bystřice p/H: Utkání s nováčkem nám nevyšlo podle představ, nakonec se nám podařilo zvládnout alespoň penaltový rozstřel.

TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Zatím se nám daří bodovat na hřištích soupeřů, ale dalo se zde uhrát i více bodů, škoda. Musíme se nyní zaměřit na další zápasy a na plno bodovat i na domácí půdě.



Sestavy


FK Bystřice pod Hostýnem
D. Juřík [-] - J. Ligač [-] (82. P. Křížek [-] ) , L. Berky [-] (60. M. Kubík [-] ) , T. Navrátil [-] , . Duarte [-] (76. M. Franěk [-] ) , D. Ondroušek [-] , R. Pumprla [-] , E. Vasiljev [-] (68. M. Kušík [-] ) , L. Juhas [-] , J. Juráň [-] , L. Michálek [-]

TJ Sokol Nevšová
B. Žilka [-] - A. Řiháček [-] , M. Kuric [-] , P. Karmazín [-] , S. Beňo [-] , M. Toman [-] (90. L. Sabadka [-] ) , V. Tomšů [-] , P. Stratený [-] , R. Vašička [-] , M. Mujkoš [-] , R. Machač [-]

ŽK: 35. A. Řiháček .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: SCHNÜRMACHER Filip - ZPĚVÁK Petr, KOTAČKA Rostislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Petr Koseček

Expert: Pavel Staněk
Tip experta: remíza

Nováček z Nevšové si bod z Bystřice pod Hostýnem přiveze

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích