1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 15:30

9.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střídající Zápařka rozhodl pět minut před koncem o výhře Morkovic nad otrokovickým Baťovem


Branky


8

V Morkovicích se představili fotbalisté z otrokovického Baťova, kteří nezvládli předešlé dva domácí zápasy a tak chtěli zabodovat v Morkovicích. Domácí celek se vrátil na vítěznou vlnu tříbodovou výhrou ve Štítné nad Vláří a tu chtěl také potvrdit. V prvním dějství se diváci v Morkovicích branky nedočkali. Když už se zdálo, že utkání skončí v základní hrací době remízou, tak se v 85. minutě prosadil střídající Zápařka, který byl na hřišti pouhých osm minut a rozhodl o zisku tří bodů pro Morkovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se diváci branky nedočkali

 "V utkání měli více ze hry domácí, kteří si vypracovali více šancí. My jsme se spoléhali na poctivou defenzivu a rychlé protiútoky. V průběhu utkání jsme se dostali do několika velmi dobrých brankových příležitostí, které Pavel Krajča a následně Jakub Kašík nedokázali proměnit, a tak jsme byli potrestáni brankou v samém závěru zápasu, když jsme nepokryli centr do pokutového území a následnou hlavičku domácího střídajícího hráče Zápařky. Vítězství domácích je proto zasloužené a my se musíme pokusit napravit výsledky z posledních kol v pátečním zápase proti vedoucímu celku soutěže z Brumova, který odehrajeme v domácím prostředí." hodnotí duel v Morkovicích trenér SK Baťov Pavel Gerych.

Domácí utkání v závěru rozhodli Zápařkou

V první půli se tedy diváci na útulném morkovickém stadinku branky nedočkali, domácí hráči ale byli častěji na míči a lépe kombinovali, hosté naopak hrozili z rychlých kontrů, které se jim však nepodařilo dotáhnout do konce. Přeci jen více brankových příležitostí měli domácí fotbalisté, ale obrana hostí fungovala spolehlivě. O všem podstatném se tak mělo rozhodnout ve druhém dějství. "Utkání s otrokovickým Baťovem bylo pro nás velice důležité, abychom jsme zůstali na dosah předním příčkám tabulky Krajského přeboru. Mohli jsme o výhře rozhodnout už v průběhu zápasu, ale své příležitosti jsme v první půli promarnili. Měli jsme i ve druhé půli několik gólových šancí, které jsme však neproměnili a  stejně podobně na tom byl i Baťov. Ale nakonec se nám podařilo zvítězit, když vítěznou branku jsme dali v závěrečných minutách a tentokrát se k nám štěstí neobrátilo zády a za tři body jsme rádi", hodnotí duel morkovický hráč Dominik Knap.

 



Ohlasy k zápasu


FC Morkovice
fanoušek Morkovic: Na branku jsme čekali až do závěrečných minut, nakonec to tam spadlo a naše vítězství je z pohledu celého utkání zasloužené.

SK BAŤOV 1930
web Baťova: Domácí měli více šancí na vítězství a o něm rozhodli v samotném závěru...



Sestavy


FC Morkovice
D. Jarka [-] - D. Hradil [-] , J. Smažinka [-] , D. Prachař [-] , S. Sigmund [-] (83. A. Medek [-] ) - K. Chalupa [-] , D. Judas [-] (77. R. Zápařka [-] ) , J. Kapounek [-] - D. Tesař [-] , M. Oplt [-] , D. Knap [-]

SK BAŤOV 1930
H. Dvořák [-] - M. Bína [-] , Z. Ondráš [-] , O. Žáček [-] , M. Zikmund [-] , M. Vitásek [-] , J. Kašík [-] , M. Zapletal [-] , P. Krajča [-] (87. A. Bršlica [-] ) , P. Kopřiva [-] , A. Jakubowicz [-]

ŽK: 29. D. Tesař , 73. K. Chalupa , 75. M. Oplt .
Hráči zápasu: D. Jarka , D. Tesař - H. Dvořák , O. Žáček .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: Vlk Ondřej - KOLÁČEK Jan, DOLEŽAL Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Pavel Staněk
Tip experta: remíza

Utkání Morkovic a Baťova skončí v základní hrací době remízou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích