Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2018 15:30

8.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevšová v místním derby nestačila na favorizované Luhačovice


9

Na 150 diváků si našlo v neděli odpoledne cestu na nevšovské hřiště, kde bylo k vidění derby mezi domácím nováčkem a favorizovanými Luhačovicemi. Hosté mají za sebou skvělou sérii a tu chtěli prodloužit i v Nevšové. Domácí tým trápí marodka a do sestavy musel zařadit i zkušeného Petra Šomana. Hosté zase vystužili sestavu o zlínského asistenta trenéra Bílka Davida Hubáčka. Začátek utkání patřil Luhačovjanům, kteří šli po deseti minutách do vedení. Ve druhé půli hosté postupně navýšili skóre, domácí čestný úspěch zaznamenali až v poslední minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit jednu branku

"Do zápasu jsme vstoupili aktivně. Hned třikrát jsme v úvodu zahrozili. Nejprve hasil Zámorský šanci kapitána Červenky. Následně hlavičkoval v dobré pozici Popelka nad. A na Poláchův centr si nabíhal Slobodian, který v souboji mířil vedle. V 10. minutě se po levé straně protáhl Kořenek, poslal míč před branku, kde číhal Popelka a bylo to rázem 0:1. Domácí hrozili spíše z brejků a standardních situací. Naši kluci více kombinovali a dostávali domácí pod tlak. Zámorský se vyznamenal ještě dvakrát v první půli. Nejlepší zákrok si připsal po hlavičce Suchého. Do kabin jsme tak odcházeli s jednobrankovým náskokem, ale o výsledku ještě nebylo ani zdaleka rozhodnuto", píší Luhačovjané na svém facebooku.

 

 

Z facebooku Nevšové:

 

Zápas začal ve svižném tepu, které určovali hosté. Už v 10. minutě se tak dokázali střelecky prosadit po nedůrazné hře v naší obranné řadě a skórovat. Poté jsme dokázali tlak eliminovat a po rohovém kopu zahrozit, ovšem bez gólového efektu. Do poločasu nás podržel navrátilec Olda Zámorský a tak jsme i nadále zůstáva...li ve hře o vyrovnání.
Do druhé půle jsme vystřídali a přeskupili rozestavení a dařilo se nám napadat až do 70. minuty rozehrávku hostů, i když držení míče měl více soupeř. Bohužel jsme svoji koncentrovanost neudrželi na uzdě a přišel trest v podobě další branky po standartní situaci, které umí mužstvo Luhačovic na výbornou. Hosté pojistili svoje vedení hned za dvě minuty a prakticky dvacet minut před koncem utkání rozhodli. Skórovat se nám podařilo až v závěru utkání, kdy po přihrávce Petera Strateneho usměrnil míč za záda golmana hostů Petr Karmazín a pečetil tak výsledek zápasu na končených 1-3 pro hosty.

Hosté postupně navýšili skóre

"Do druhé půle domácí nastoupili v přeskupené sestavě, a zkoušeli napadat naši rozehrávku. Zvýšilo se tak tempo hry. Největší šanci měl ostrostřelec Tomšů. Ale pozorný Švec jeho střelu z voleje kryl. V 69. minutě jsme si pomohli přímým kopem. Ondra Červenka přiťukl centrovaný míč Vencovi Pavlíčkovi a bylo to 0:2. O 3 minuty později se po individuální akci prosadil i bratr Martin Pavlíček 0:3. Kosmetickou úpravu výsledku si nechal na závěr střídající Karmazín, v 90. minutě překonal našeho brankáře", hodnotí duel luhačovičtí funkcionáři.

 

“Dnes jsme byli hodně aktivní, z toho pramenila naše převaha. Pohybem jsme soupeře nutili k chybám. Museli jsme si pohlídat rozběhové situace domácích a střelce Tomšů, to se klukům celkem dařilo. K rozhodčím se často nevyjadřuji, ale dnes musím ocenit i práci rozhodčích, zápas odřídili velmi dobře a s naprostým přehledem", hodnotí duel kouč FK Luhačovice Jan Jelínek.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Bylo to těžké utkání se soupeřem, který má svoje kvality na každém postu. Do 70. minuty zápasu se nám dařilo držet rozdíl jedné branky a čekat na vyrovnání. Bohužel to hosté nepřipustili a dvěma brankami během pár minut utkání rozhodli. Nyní se musíme soustředit na další utkání a snažit se bodovat.

FK Luhačovice
web Luhačovic: Derby na horké půdě v Nevšové jsme zvládli na jedničku a naše série pokračuje i nadále. Za naši aktivitu během celého utkání jsme byli odměněni třemi body.



Sestavy


TJ Sokol Nevšová
O. Zámorský [-] - R. Machač [-] (83. P. Karmazín [-] ) , P. Šoman [-] , S. Beňo [-] , M. Toman [-] , L. Sabadka [-] (46. M. Kuric [-] ) , P. Stratený [-] , T. Munster [-] , R. Vašička [-] (83. T. Juriga [-] ) , M. Mujkoš [-] , V. Tomšů [-]

FK Luhačovice
M. Švec [-] - A. Popelka [-] , M. Pavlíček [-] , M. Polách [-] (83. T. Hruboš [-] ) , R. Slobodian [-] (76. R. Pešek [-] ) , J. Kryšpín [-] , J. Suchý [-] , J. Kořenek [-] , V. Pavlíček [-] , O. Červenka [-] , D. Hubáček [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: ZPĚVÁK Petr - KOTAČKA Rostislav, MIKULÁŠEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Pavel Měrka
Tip experta: remíza

Místní derby by mohlo skončit v základní době remízou

Tip: výhra hostů