5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 15:30

8.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorizovaný Provodov si doma hladce poradil s posledními Boršicemi


Branky


26. T. Ulman , 51. M. Laciga , 64. M. Laciga , 69. T. Haloda , 77. T. Haloda
9

Provodov přivítal na svém hřišti poslední tým tabulky z Boršic a diváky před utkáním nejvíce zajímala otázka o kolik gólů to bude. Přitom hosté už v minulých zápasech naznačili, že pokud jim stačí síly, tak dokáží i s kvalitními protivníky krok. Na Provodově to byl podobný obrázek, domácí v prvním poločasu pouze jednou překonali hostujícího brankáře. Ve druhé půli se už domácí uklidnili a přidali další čtyři branky. Provodov bere tři body a posunuje se do vyšších pater, kam samozřejmě svojí kvalitou patří.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Provodov šel do vedení

V souboji Davida s Goliášem byly karty jasně rozdány, domácí při absenci exligového golmana Petra postavili mezi tři tyče dalšího exligistu - záložníka Aleše Hellebranda. Ten si překvapivě počínal velmi dobře a již v úvodu utkání přihlížel nastřelené tyčce hráče hostí. Poté převzali otěže zápasu do svých rukou hráči Provodova, v první půli se však prosadili pouze jednou. Také hosté předvedli několik velmi pěkných akcí a do kabin šli domácí s hubeným jednobrankovým náskokem. Ve druhém dějství domácí přidali další trefy a po třetí brance už hosté neměli síly na zvrat. Provodov si ve druhé půli s chutí zastřílel a své další šance ještě neproměnil, hosté ukázali svůj potencionál, který by měli zúročit v dalších utkáních. Povinné body zůstaly na Provodově a ten se mocně dotahuje na špici tabulky.

Domácí přidali další čtyři branky

Domácí nastoupili v silně kombinované sestavě, ve které zaujal Aleš Hellebrand v brance. Tedy fotbalista z pole, který okusil i zápas Ligy mistrů. „Aleš chytal jako brok! Díky němu jsme uhráli čisté konto. Po víkendu si vychytal pozici gólmanské dvojky,“ smál se kouč Provodova Josef Rak, který vzhledem k výsledkům soupeře nečekal takový odpor.

"Boršice začaly aktivně, ve 3. minutě trefil Holomčík tyč a měli několik závarů před naší bránou. Herně jsme byli lepší a šli po chytré akci Lacigy s Ulmanem do vedení. Po změně stran přidal druhou trefu Laciga a až po třetí trefě to hosté zabalili a my předvedli festival zahozených šancí,“ drží se ještě teď za hlavu Rak. „I přesto cítím, že Boršice neřekly poslední slovo a rozhodně si nemyslím, že v tomto ročníku skončí na nule,“ dodal.
Zdroj: https://zlinsky.denik.cz/fotbal-kraj/krajsky-prebor-skasticky-konecnik-hattrickem-pribrzdil-brumov-20180925.html

 



Ohlasy k zápasu


FC RAK Provodov
Josef Rak, trenér: Hosté se prezentovali sympatickým výkonem a nám chvíli trvalo, než jsme si s jejich obětavou hrou poradili...

SK Boršice
web Boršic:



Sestavy


FC RAK Provodov
A. Hellebrand [-] - M. Elšík [-] , T. Ulman [-] , M. Huťka [-] , P. Hlobil [-] (70. R. Kamenčák [-] ) , M. Velev [-] , V. Chalupa [-] (66. T. Haloda [-] ) , J. Gargulák [-] , M. Laciga [-] , R. Budín [-] , V. Barcuch [-]

SK Boršice
R. Janečka [-] - L. Býček [-] , R. Kohoutek [-] , M. Bartošík [-] , J. Růžička [-] , L. Krsička [-] , T. Ohnutek [-] , M. Březina [-] , P. Filipský [-] , E. Trlida [-] (68. F. Pfeffer [-] ) , Z. Holomčík [-] (88. F. Konečný [-] )

ŽK: 61. L. Krsička .
Hráči zápasu: M. Laciga , T. Ulman - P. Filipský .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Ševčík Igor - BARTOŇ Pavel, ZELENÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Pavel Měrka
Tip experta: výhra domácích

Zde to bude hra kočky s myší a Provodov jasně vyhraje

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích