Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2018 18:30

8.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Karlovice dokázaly v pátečním podvečeru zlomit kouzlo otrokovické umělky


Branky


7

Na otrokovickou umělou trávu za Společenským domem přicestovali v pátečním podvečeru fotbalisté Velkých Karlovic+Karolinky. Utkání přihlíželo pouze 70 diváků, poněvadž většina fanoušků dala přednost "bitvě o Moravu" mezi Zlínem a Baníkem. Domácí SK Baťov se sice záhy ujal vedení, ale hosté do půle utkání ještě otočili. Ve druhém dějství domácí dokonce srovnali na 2:2, ale Valaši předvedli drtivý závěr a dvěmi trefami rozhodli utkání ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit dvě branky, domácí jedinou

Domácí SK Baťov nastoupil bez zraněného brankáře Vitáska, který musel odstoupit v posledním duelu s Provodovem, kde to domácí celek hodně poznamenalo. Vitásek tedy chyběl i tentokrát a v brance ho zastoupil Dvořák. V pátečním podvečeru domácí však nesehráli dobré utkání. První poločas utkání postrádalo tempo a přes vedení již ve druhé minutě domácím scházel pohyb a přesnost v kombinaci. Hosté dokázali do poločasu výsledek otočit. Druhý poločas byl dramatičtější. Krásnou střelou Martin Zapletal srovnal, ale hosté po chybách v domácí obraně z brejkových situací přidali dvě branky a zaslouženě zvítězili. Valaši tak překvapivě vybojovali v Otrokovicích všechny tři body a za svoji aktivitu byli nakonec odměněni. SK Baťov nezvládl ani svůj druhý domácí zápas v řadě a ztracené body bude muset získat venkovních hřištích.

Hosté dokázali v závěru strhnout výhru na svoji stranu

 „Špatně se zápas začíná, když dostanete hned ve druhé minutě po špatném odkopu brankáře Bila přímo na kopačku soupeře, branku. My jsme záhy měli dvě šance. Postupně se hra uklidnila. Domácí se snažili o rychlý fotbal, my jsme jejich hru zpomalovali a spoléhali na brejky. Měli jste v prvním poločase dalších pět možností a dvě z nich jsme využili v otočení skóre. Domácí ve druhém poločase ještě více zrychlili hru a široké velké hřiště využívali k nebezpečným křižným centrům. My jsme si vytvořili čtyři šance a za stavu 2:2 jsme domácí dvěma zásahy definitivně zdeptali. Hodně jsme se na důležité body nadřeli, ale brankář Bil kromě jedné chyby již byl jistý a obrana hrála velmi pozorně,“ řekl vedoucí mužstva VKK Jaroslav Valián na webu valašského fotbalu.



Ohlasy k zápasu


SK BAŤOV 1930
web SK Baťov: Utkání se nám vůbec nepovedlo, po pěkné vyrovnávající brance na 2:2, nás hosté dvakrát z brejků ztrestali a berou tři body.

FC Velké Karlovice+Karolinka
Jaroslav Valián, funkcionář: VKK si dojely na velkou umělku do Baťova pro velmi důležité body. Velkou bojovností jsme v závěru strhli výhru na naši stranu.



Sestavy


SK BAŤOV 1930
H. Dvořák [-] - J. Sotolář [-] (86. A. Bršlica [-] ) , M. Bína [-] , Z. Ondráš [-] , O. Žáček [-] , M. Vitásek [-] , J. Kašík [-] , M. Zapletal [-] , P. Krajča [-] , A. Jakubowicz [-] , R. Večeřa [-] (73. M. Zikmund [-] )

FC Velké Karlovice+Karolinka
T. Bil [-] - P. Škrobák [-] (90. P. Hruška [-] ) , R. Zeť [-] , T. Kašpar [-] , V. Vašut [-] (83. J. Kučera [-] ) , J. Pavelka [-] , M. Pavelka [-] , J. Mikula [-] , J. Langer [-] , J. Podešva [-] , T. Ondřejka [-]

ŽK: 82. Z. Ondráš , 90. O. Žáček - 48. V. Vašut , 84. P. Škrobák , 89. J. Kučera .
Hráči zápasu: O. Žáček - P. Škrobák , T. Kašpar .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: MIČKAL Karel - STODŮLKA René, DOSPĚL Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Pavel Měrka
Tip experta: výhra domácích

SK Baťov napraví zaváhání s Provodovem a Valachy porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích